Share

Pont Barty - Sharapova. Cel mai tare meci al zilei în întrecerea feminină de la Cincinnati

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Gabriel Morariu

14 Aug 2019 02:21 966 0
Logo Ashleigh Barty
Logo Maria Sharapova
Ashleigh Barty
Maria Sharapova
VS
20:00 14 August 2019
WTA Cincinnati

Analiză și informații pentru Ashleigh Barty v Maria Sharapova

Meci tare în turul 2 de la Cincinnati. Ashleigh Barty o întâlenște pe Maria Sharapova, într-o partidă care va avea loc pe arena centrală din Ohio. În continuare puteți citi analiza confruntării, iar la final aveți și recomandarea mea. de pariu.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON

Ashleigh Barty: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V V

Barty a căzut pe locul 2 WTA după eliminarea rapidă de săptămâna trecută de la Toronto. A fost doar a 7-a înfrângere suferită în 2019 de fosta ocupantă a primei poziții în lume. Ea a câștigat în acest an titlurile de la Miami, Roland Garros și Birmingham, toate pe suprafețe diferite. În turul secund din Canada, Barty a fost eliminată la mare luptă de Sofia Kenin (7-6, 3-6, 4-6). Ash își poate recupera locul 1 WTA după turneul de la Cincinnati, în condițiile în care nu are multe puncte de apărat - anul trecut era eliminată în turul 3 de Simona Halep. Varietatea formidabilă în execuții și slice-ul cu care ține mingea foarte jos transformă jocul lui Ash într-unul extrem de greu de contracarat pentru adversare.

Maria Sharapova: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Masha a jucat foarte puțin în acest an, iar clasamentul nu i-ar fi permis să intre pe tabloul principal de la Cincinnati. Rusoaica a primit un Wild Card și a reușit să treacă în primul tur de Alison Riske (6-3, 7-5). A fost prima victorie în circuit din 18 iunie încoace, doar a 8-a în total în tot sezonul. Chiar dacă a reușit să se impună la debutul în turneul din SUA, Sharapova a avut probleme pe serviciu - a oferit 7 mingi de break, din care Riske a fructificat 3. De asemenea, procentajul pe prima minge a fost unul mai degrabă scăzut - 60%. La fosta ocupantă a locului 1 WTA se vede lipsa meciurilor în picioare. În US Open Series a mai jucat doar o partidă înainte de sosirea în Ohio - a cedat în fața lui Anett Kontaveit, la Toronto, cu 6-4, 3-6, 4-6.  

Statistica meciurilor directe Ashleigh Barty v Maria Sharapova

Scorul partidelor directe este egal: 1-1. Anul trecut Sharapova s-a impus la Roma, iar în 2019 Barty a câștigat la Australian Open. 

Cote pentru Ashleigh Barty v Maria Sharapova

Australianca pornește cu prima șansă, iar eu merg pe mâna ei. Pentru o miză moderată puteți încerca inclusiv o victorie la -4,5 game-uri la o cotă de 2,20. Pont Ashleigh Barty vs Maria Sharapova: Victorie Ashleigh Barty

Ashleigh Barty are un cu totul și cu totul alt ritm de joc în comparație cu adversara ei. Masha a rămas o umbră a celei care impresiona în circuit în urmă cu câțiva ani. Barty a ocupat pe merit primul loc în lume și este posibil să și-l recapete după această întrecere din Ohio. Jocul ei mult mai variat de pe linia de fund o va scoate din minți pe Sharapova, care a arătat carențe la serviciu în primul meci. Agențiile partenere oferă cote mici pentru victoria lui Ash, ca dovadă a faptului că pornește clar cu prima șansă. Să fie verde!

Pont pariuri: Victorie Ashleigh Barty

Miza: 9/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Ashleigh Barty vs Maria Sharapova: Ashleigh Barty trimite peste 4.5 asi

Ashleigh Barty este una dintre cele mai bune jucătoare din lume, având foarte multe arme eficiente inclusiv serviciul. Ca număr de ași are 8 în singurul meci disputat pe hard american, la Toronto, iar la Wimbledon are 11 cu Dart sau 12 cu Riske. Iar acum consider că în multe momente va forța serviciul deoarece Masha este periculoasă pe retur. Maria Sharapova își intră treptat în ritm, ea fiind o tenismenă de excepție. Aici a trecut de Riske după un meci foarte bun, pe retur fiind însă uneori ușor depășită. Consider astfel că Barty va trimite peste 4.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Ashleigh Barty trimite peste 4.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.66

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Lazio vs Juventus, Serie A
Cota: 1.64 07 Dec 2019 21:45 0