Share

Pronostic pentru Antoine Cornut Chauvinc - Giorgio Ricca, ITF Israel F17, 08.12.2017

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

08 Dec 2017 01:28 373 0
Logo Antoine Cornut-Chauvinc
Logo Giorgio Ricca
Antoine Cornut-Chauvinc
Giorgio Ricca
VS
11:00 08 Decembrie 2017
ITF Israel F17

Analiză și informații pentru Antoine Cornut-Chauvinc v Giorgio Ricca

Turneul ITF Israel F17 are loc în Tiberias, unul dintre cele 4 orașe sfinte ale iudaismului, iar în această analiză voi detalia partida dintre Antoine Cornut Chauvinc și Giorgio Ricca, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tiberias este o localitate de doar 40.000 de locuitori, însă cum aminteam are o importanță deosebită pe plan religios, fiind menționat inclusiv în Biblie, având inclusiv o istorie politică tumultoasă, fiind succesiv inclus în Imperiul Roman, Bizantin și Otoman. 
Si turistic este important, Tiberias fiind situat pe malul Mării Galileei, de fapt un lac de apă sărată. Iar sportiv, aici se construiește unul dintre cele mai moderne "state of the art" stadioane de fotbal.
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis. 
Gazda este complexul ITC Tiberias, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber, clima fiind destul de bună deși turneul este decalat cu o zi tocmai din cauza ploii. 
Tabloul de concurs conține nume precum Viola, Leshen sau Scott Griekspoor. 

Antoine Cornut Chauvinc este un francez de 17 ani, clasat pe locul 1856 ATP. 
Unul dintre cei mai de perspectivă juniori din Europa, Antoine evoluează la profesioniști încă din sezonul trecut, așadar de când avea 16 ani, primind invitații în special la competițiile de pe teren propriu. 
Iar în 2017 a devenit un tenismen total acomodat cu circuitul, având 14 turnee disputate. Evident, rezultatele nu sunt foarte bune, de aceea și poziționarea, însă el mai are foarte mult de învățat, iar talent există. 
Are chiar și niște optimi de finală, la ITF Franța F22, unde i-a luat set lui Guez (locul 262 ATP), și săptămâna trecută la ITF Israel F16, unde i-a pus mari probleme lui Pauwels (locul 870 ATP), în opinia mea controlând partida. 
Aici este lucky loser, fiindcă în calificări a pierdut cu Luca Castelnuevo (locul 1360 ATP), 3-6 6-3 3-6. Însă Chauvinc este genul de tenismen care joacă mult mai bine pe tablourile principale. 
Aici:

- 7-5 6-4 cu Jaloviec (locul 265 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Giorgio Ricca este un italian de 22 de ani, clasat pe locul 1070, și aflat la cel mai bun sezon din carieră. 
Zic acest lucru fiindcă Ricca a fost în iunie poziționat chiar și pe locul 793 ATP, o performanță destul de bună pentru un sportiv destul de modest. 
Sezonul 2017 este astfel bun, el având sfert de finală la ITF Egipt F5, optimi de finală la ITF Israel F27, sferturi de finală la ITF Egipt F28 și optimi de finală la ITF Egipt F30. 
Iar pe alocuri jocul său a fost chiar solid, depășind oponenți cel puțin la fel de buni precum el. 
Insa în ultima vreme, Giorgio mi se pare într-o scădere de formă. El vine aici după două turnee challenger, în ambele pierzând în calificări, la Brescia cu Valle (locul 983 ATP) iar la Andria cu Lestienne, evident un tenismen net superior. 
Aici:

- 6-2 7-5 cu Mnushkin (locul 947 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Este prima întâlnire directă între cei doi. 
 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei! 

Descoperă și alte promoții tentante valabile în weekend-ul 8-10 decembrie!

Pont Antoine Cornut-Chauvinc vs Giorgio Ricca: Antoine Cornut-Chauvinc castiga

Antoine Cornut-Chauvinc are doar 17 ani, și este foarte talentat deși nu pot afirma că reprezintă viitorul tenisului francez. Însă are deja niște rezultate interesante, iar forma sa este bună deși este lucky loser, pierzând aici în calificări. Însă pe tabloul principal a reușit una dintre surprinzele anului în tenis, eliminându-l pe Jaloviec, sportiv de top 300 obișnuit cu turnee challenger. Acest lucru ar trebui să îl ajute mult și în evoluția de azi. Giorgio Ricca este pe hârtie mai bun decât Antoine, sau cel puțin cu un ritm mai sustinul la nivel de profesioniști. Însă forma sa de moment nu mi se pare atât de sus, deși este capabil de partide interesante. Consider că Antoine Cornut este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Antoine Cornut-Chauvinc castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici