Share

Pronostic pentru Andrey Rublev - Vasek Pospisil, Davis Cup, 23.11.2019

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

22 Noi 2019 23:48 511 0
Logo Andrey Rublev
Logo Vasek Pospisil
Andrey Rublev
Vasek Pospisil
VS
11:30 23 Noiembrie 2019
Cupa Davis

Analiză și informații pentru Andrey Rublev v Vasek Pospisil

Turneul Davis Cup Finals are loc în Madrid, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Andrey Rublev și Vasek Pospisil, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o localitate de 3.2 milioane de locuitori, fiind capitala Spaniei. 
Turneul acesta este mare, inter-țări, fiind noua versiune a Cupei Davis tradițională. 
Gazda este complexul Caja Magica, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Busta, Rublev sau Khachanov. 
 

Andrey Rublev: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V V

Andrey Rublev este un rus de 22 de ani, clasat pe locul 23 ATP. 
Iar Rublev deja este unul dintre cei mai buni jucători din lume, el fiind foarte tânăr deci având posibilitatea în viitor să ajungă în top 10 sau să câștige turnee de grand slam. 
În 2019 are sferturi de finală la Marseille, finală la challengerul Indian Wells, finală la Hamburg, sferturi de finală la Cincinnati, sferturi de finală la Winston Salem, sferturi de finală la Sankt Petersburg, titlu la Moscova și sferturi de finală la Vienna. 
Iar aici a fost decisiv pentru Rusia. Și-a câștigat toate meciurile de simplu și astfel a trimis echipa în semifinale, jucând foarte bine permanent. 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Gojo (locul 279 ATP), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 3-6 6-3 7-6 cu Agut (locul 9 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (5 salvate)
- 6-1 6-2 cu Filip Krajinovic (locul 40 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Vasek Pospisil: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Vasek Pospisil este un canadian de 29 de ani, clasat pe locul 150 ATP. 
Iar Vasek este mai solid decât o arată clasamentul, el în trecut fiind până la urmă și pe locul 25 în lume și arătând inclusiv aici că este un tenismen de top. 
În 2019 are titlu la challengerul din Las Vegas și titlu la challengerul din Charlottesville. 
Pospisil a avut și foarte puține meciuri în acest sezon, așadar nu avea unde să obțină mari performanțe. 
Aici:

- 7-6 7-5 cu Fognini (locul 12 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 7-6 7-6 cu Opelka (locul 31 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)
- 7-6 6-4 cu Millman (locul 49 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Andrey Rublev v Vasek Pospisil

În singura întâlnire directă, anul trecut la Miami, Pospisil s-a impus 7-6 6-4. 

Cote pentru Andrey Rublev v Vasek Pospisil

Andrey Rublev vs Vasek Pospisil Pont: Andrey Rublev castiga

Andrey Rublev a arătat foarte bine aici, fiind decisiv pentru Rusia. Și-a câștigat toate meciurile de simplu, trecând inclusiv de Agut, reprezentatul gazdelor, într-o partidă foarte tensionată. Iar ieri în sferturile de finală cu Serbia l-a învins foarte ușor pe Krajinovic, fiind bun și la dublu. Vasek Pospisil ar fi foarte sus în clasament dacă nu ar avea probleme de sănătate, el fiind un jucător foarte solid cu un serviciu eficient. Iar asta s-a văzut aici, trecând în minimum de seturi de toți oponenții, fiind bun atât cu Fognini cât și cu Opelka sau Millman. Însă nu a întâlnit un sportiv atât de în formă și de bun pe retur precum Andrey. Consider astfel că Rublev este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Efortuna.

Pont pariuri: Andrey Rublev castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

14

Castigate:

6

Pierdute:

7

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici