Share

Pont Andrey Rublev - Stan Wawrinka, Poate rusul să-i pună probleme lui Stan?!

Tenis

Cota: 1.62

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Aug 2019 08:45 695 0
Logo Andrey Rublev
Logo Stan Wawrinka
Andrey Rublev
Stan Wawrinka
VS
21:00 14 August 2019
Ponturi tenis ATP - Western & Southern Open

Analiză și informații pentru Andrey Rublev v Stan Wawrinka

Un alt pont din tenis vine de la partida dintre rusul Andrey Rublev și elvețianul Stan Wawrinka, meci ce este programat al 3-lea pe Stadium 3 și care va începe după ora 21 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit la această confruntare, în rândurile de mai jos.

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Andrey Rublev: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V V

Andrey Rublev pare să fie în formă. Sau mai bine zis, pare să își ridice din nou nivelul și să ajungă din nou la un ritm pe care îl avea în urmă cu un an și jumătate, atunci când era în top 30. Revenirea rusului pe hard nu a fost de bung augur, dar Andrey a început să ridice ușor ritmul și acum se luptă pentru un loc în turul 3 la Cincinnati.

Rusul revenea pe hard după un turneu foarte bun făcut la Hamburg, acolo unde a fost aproape de cel mai important titlu din carieră. Rublev a cedat în ultimul act în fața lui Basilashvili, într-un meci de 3 seturi. Zgura e una din suprafețle preferate ale rusului, pe care are de altfel și singurul titlu din carieră, câștigat la Umag, în urmă cu 2 ani. 

Cum vă ziceam, rusul nu a avut un an prea bun, având multe oscilații în joc, dar potențialul acestuia e foarte crescut. Pe hard, Rublev se simte bine, având și un joc care se pliază foarte bine pe această suprafață. Stilul său agresiv merge ca uns pe ciment, iar rezultatele bune de la Cincinnati sunt doar o parte din confirmare.

Rusul a fost nevoit să înceapă tocmai din calificări, trecând de Tomic, dar evoluând doar 3 gameuri, pentru că australianul s-a retras și de Kukushkin, în fața căruia s-a impus în 3 seturi. Iar în runda inaugurală, Rublev și-a luat revanșa în fața lui Basilashvili,  impunându-se în fața gruzinului tot în 3 seturi, revenind chiar de la 0-1 la seturi. Meciuri așadar complicate și solicitante pentru rus, care va avea un adversar net mai dificil în runda secundă.

Rusul pleacă cu șansa a doua, dar dacă va juca la fel de solid ca în precedentele partide și nu va comite erorile neforțate, tipice uneori jocului său, Rublev poate să se țină bine de elvețian și să spere.

Stan Wawrinka: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î V

Stan Wawrinka nu e în cea mai bună formă, dar jocul elvețianul e dătător de speranțe. În perspectiva ultimul Grand Slam al anului, pentru că doar la turnee și astfel de obiective se rezumă un jucător de talia elvețianului. Wawa a revenit pe hard săptămâna trecută, la Montreal, dar a fost eliminat în turul secund de către Khachanov, unul din semifinaliștii competiției.

Elvețianul nu mai evoluase de la eliminarea din turul 2 de la Wimbledon, acolo unde ceda în fața lui Opelka. În schimb, Stan a făcut un turneu foarte bun la French Open, unde a atins sferturile de finală, fiind învins de către compatriotul și prietenul Roger Federer. Revenind la competiția din America, Stan a evoluat în primul tur contra aceluiași adversar ca și în Canada, bulgarul Grigor Dimitrov, doar că de această dată elvețianul a avut mult mai mult de muncă.

Dacă săptămâna trecută se impune în minim de seturi în fața lui Grig, acum Wawrinka a avut nevoie de tie-break în setul decisiv pentru a câștiga. Asta în ciuda faptului că elvețianul a condus cu 5-1 în decisiv și a ratat și 2 șanse de meci, chiar pe propriul serviciu. A fost un meci din care cu siguranță Wawa a învățat și nu va mai comite erorile făcute.

8 șanse de break a oferit Wawrinka, dintre care 4 le-a salvat. Nici numărul așilor nu a fost unul crescut, 10, astfel că Wawa nu a evoluat la un nivel foarte ridicat. Cu siguranță Stan poate etala un tenis mult mai solid și va trebui să o facă, dacă vrea să spere la fazele superiare ale competiției. Meciul cu Rublev nu e deloc simplu, dar dacă elvețianul își va pune în aplicare jocul său caracteristic, va avansa fără probleme în runda următoare.

Statistica meciurilor directe Andrey Rublev v Stan Wawrinka

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în urmă cu 3 ani și jumătate, la Chennai, iar Wawa s-a impus cu 2-0 la seturi.

Cote pentru Andrey Rublev v Stan Wawrinka

Pe lângă pronsoticul oferit, se mai poate merge și pe victoria la H de 1,5 gameuri a elvețianului, la o cotă de 1,69 sau over 20,5 gameuri, la o cotă de 1,40.


Andrey Rublev vs Stan Wawrinka Pont: Stan Wawrinka câștigă meciul

Wawrinka nu a făcut un meci bun în turul întâi, dar cu siguranță elvețianul poate ridica ritmul jocului. Serviciul, dar și forehandul sau reverul sunt arme explozive, cu care Stan poate învinge orice adversar. Rublev pare în creștere de formă, dar a avut de tras în meciurile jucate. Nici rusul nu are un joc foarte îngrijit, expunându-se de multe ori prin jocul său la limită. Experiența, dar și plusul de valoare ar trebui să facă diferența în partida din seara asta, astfel că voi merge pe mâna lui Stan, la o cotă bună, zic eu.

Pont pariuri: Stan Wawrinka câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Andrey Rublev vs Stan Wawrinka Pont: Andrey Rublev trimite peste 4.5 asi

Andrey Rublev este un tenismen valoros, care în ultima perioadă a avut însă niște probleme cu accidentările și astfel i-a fost greu să-și găsească ritmul. Acum pare refăcut, iar asta se vede inclusiv în serviciu. Ca număr de ași la Montreal are 12 cu Polmans iar aici 8 cu Mikhail Kukushkin și 16 cu Basilashvili. Toate meciuri de 3 seturi. Stan Wawrinka este unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie, însă ieri a fost destul de modest în meciul cu Dimitrov și chiar și la retur s-a mișcat greu. Consider astfel că Rublev poate trimite peste 4 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Andrey Rublev trimite peste 4.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.83

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 2

100%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

2

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici