Share

Pont Andrej Martin - Jozef Kovalik, Se anunță un meci disputat

Tenis

Cota: 1.68

Adaugat de: Burlacu Ștefan

23 Noi 2019 01:12 467 0
Logo Andrej Martin
Logo Jozef Kovalik
Andrej Martin
Jozef Kovalik
VS
17:00 23 Noiembrie 2019
Ponturi tenis challenger

Analiză și informații pentru Andrej Martin v Jozef Kovalik

Continuăm și în weekend cu ponturi de la challengerul de la Maia, din Portugalia, iar pronosticul gândit vine de la cea de-a doua semifinală, dintre slovacii Andrej Martin și Jozef Kovalik, meci ce este programat să înceapă în jur de ora 17 00. Mai multe detalii, dar și pontul oferit, în cele de mai jos.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Andrej Martin : Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Andrej Martin traversează o formă bună. Slovacul s-a mișcat excelent în acestă săptămână la Maia și și-a confirmat până acum statutul de principal favorit al competiției. Ocupantul locului 110 ATP a jucat foarte solid și a cedat doar un singur set în cele 3 meciuri disputate în Portugalia. 

Andrej e un obișnuit al întrecerilor challenger, majoritatea turneelor la care ia parte având loc la acest nivel. E adevărat, competițiile de acest fel câștigate nu înseamnă prea mult, dar pentru un tenismen de talia lui Martin, contează. Doar 2 meciuri jucate la nivel ATP în acest an are Martin, care s-a concentrat foarte mult pe aceste competiții challenger. 

Cum ziceam, în cele 3 meciuri jucate, Andrej nu a avut mai deloc probleme. Excepție a făcut partida din optimi, când slovacul a cedat un set la 2, dar a fost doar un simplu foc de paie. Sau mai bine zis o lipsă de atenție din partea lui Martin, care s-a impus în decisiv cu 6-0! În ultimul meci jucat, Martin nu a avut emoții în fața unui jucător modest ce-i drept, dar care a avut un parcurs bun în această săptămână. A fost o victorie cu un dublu 6 la 4,

Meciul din penultimul act, contra compatriotului Jozef Kovalik se anunță mult mai dificil. Martin nu l-a învins decât o singură dată pe Kovalik, iar la ascendetul moral nu stă deloc bine. În acest moment cred că acest aspect contează mai puțin și tocmai de aia cred că Andrej își va juca șansa până la capăt.

Jozef Kovalik: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Jozef Kovalik e doar cap de serie nr 10 la acest turneu, însă asta nu l-a împiedicat pe jucătorul de pe locul 172 să își pună în aplicare jocul său solid pe zgură și să fie, din punctul meu de vedere, principalul favorit la cucerirea titlului în Portugalia. Iar traseul pe care l-a avut până acum a fost mult mai solicitant decât cel avut de compatriotul său, Andrej Martin.

E adevărat, ca principal favorit, traseul a fost unul mai ușor, dar faptul că Jozef a eliminat jucători mult mai solizi, atât din punct de vedere al clasamentului, dar și al stilului de joc pe zgură. Pentru că atât Balazs, dar mai ales Lorenzi sunt tenismeni care pe suprafața roșie nu sunt deloc ușor de învins. Kovalik a trecut, fără emoții, de ambii și din princina acestor victorii, e favorit la câștigarea competiției.

În ultimele meciuri a avut nevoie de 3 seturi cu prelungiri pentru a se impune, dar dacă era mai atent, Kovalik putea tranșa partidele mult mai ușor. Au fost până la urma victorii scontate, iar disputa din semifinale se anunță mai grea. Chiar dacă Martin e sub Lorenzi, de exp, atât ca experiență, poate chiar și ca valoare. Va fi și un duel al orgoliilor, ținând cont că ambii jucători provin din aceeași țară. 

Statistica meciurilor directe Andrej Martin v Jozef Kovalik

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de 5 ori până acum, iar Kovalik conduce cu 4-1!! Ultima confruntare directă a avut loc anul trecut, pe zgura de la Roma, iar Jozef s-a impus în minimum de seturi.

Cote pentru Andrej Martin v Jozef Kovalik

Pe lângă pronosticul oferit, se mai poate merge și pe 2-0 Kovalik, la o cotă de 2,50.

Andrej Martin vs Jozef Kovalik Pont: Jozef Kovalik câștigă partida

Se anunță un meci disputat, între doi conaționali care excelează pe zgură. Sigur, la acest nivel, însă într-o zi bună, ambii tenismeni pot evolua la un nivel mult mai ridicat decât cel al întrecerilor challenger. Consider că Jozef jucătorul mai valoros, chiar dacă prin prisma clasamentului e mai slab cotat decât Andrej. Jocul variat, serviciul foarte bun, dar și returul pot face diferența în favoarea lui Kovalik. Nu va avea un meci ușor, dar am încredere că slovacul de pe locul 172 se va impune și va juca o nouă finala challenger! Cota este una mai mult decât bună!

Pont pariuri: Jozef Kovalik câștigă partida

Miza: 10/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

19

Castigate:

10

Pierdute:

8

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici