Share

Pronosticuri tenis feminin: Andreea Cristina Mitu - Georgia Andreea Crăciun, în sferturi la ITF Arad

Tenis

Cota: 2.45

Adaugat de: Marian Cioată

10 Aug 2018 10:28 562 0
Logo Andreea Mitu
Logo Georgia Crăciun
Andreea Mitu
Georgia Crăciun
VS
17:00 10 August 2018
ITF Arad

Analiză și informații pentru Andreea Mitu v Georgia Crăciun

Ultimul sfert de finală de la ITF Arad reprezintă și main-eventul zilei, duelul dintre româncele Andreea Cristina Mitu (794 WTA) și Georgia Andreea Crăciun (644 WTA). Pontul recomandat merge în direcția jucătoarei mai bine clasate, desemnate cap de serie numărul 2 la competiția de 15.000 dolari, din Banat.

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

Andreea Mitu: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Andreea Mitu va împlini 27 ani luna viitoare. Ea a fost pe locul 68 mondial, cea mai înaltă clasare din carieră. 

Profilul ei este unul longilin, la 1.75 metri și aproximativ 60 kilograme. De la revenire, a jucat 15 meciuri oficiale, câștigând 12 și cucerind un titlu ITF la Focșani, la începutul lunii trecute. Anterior pierduse finala de la Curtea de Argeș, în fața lui Miriam Bulgaru.

În primele 2 tururi de la ITF Arad, Mitu nu a practicat un tenis extraordinar, impunându-se cu 6-3 6-2 în fața Oanei Corneanu (17 ani, fără clasament) și a Alexandrei Stăiculescu (17 ani, 1223 WTA), scor 7-5 6-3.

Georgia Crăciun: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Georgia este pe val, reușind 7 victorii consecutive, fără a ceda vreun set! 

Brăileanca de 19 ani a fost mult mai expeditivă în primele 2 runde din Banat, pierzând doar 3 game-uri în disputele cu Alexandra Petric (14 ani, fără clasament) și Jana Bojovic (19 ani, fără clasament). 

Crăciun a ajuns astfel la 10 victorii din 12 meciuri jucate pe zgură în această stagiune. Anul trecut a disputat însă 59 meciuri pe suprafața roșie, câștigând 47 dintre ele. Ca ritm de joc, are o superioritate evidentă în fața adversarei sale de azi. 

Statistica meciurilor directe Andreea Mitu v Georgia Crăciun

Scorul înfruntărilor directe este egal, 1-1, ambele dispute consumându-se în acest an, pe zgură. La ITF Focșani, pe 4 iulie, se impunea Mitu cu 7-5 6-0, iar ulterior Crăciun și-a luat revanșa la ITF București 4, cu 63 63. Ambele dispute au avut loc în optimile de finală. 

Cote pentru Andreea Mitu v Georgia Crăciun

Sportiva mai experimentată este arătată drept favorită, în viziunea celor de la Betano.ro, cu o cotă de 1.50 la victorie, dar Crăciun are de partea sa ascendentul moral și valoarea unei cote superioare, perfect realizabile. Pentru 2-0 la seturi, cota ajunge la 4.15. 

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

 

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Andreea Mitu vs Georgia Crăciun: Victorie Crăciun

Georgia consider că are o șansă bună în acest duel, mai ales după ultima izbândă din meciurile directe. Mitu a revenit bine după naștere, a luat-o de jos de la nivelul ITF, cu turnee pe plan local, dar tot a pierdut meciuri din postura de favorită. Primele 2 prestații de la Arad nu au fost deloc convingătoare. Crăciun este genul de jucătoare care presează mult, are lovituri în forță, agresive iar soarta majorității punctelor este decisă de către ea. Recomand cu încredere sporită, 9/10 unități, victoria capului de serie numărul 2.

Pont pariuri: Victorie Crăciun

Miza: 9/10

Cota: 2.45

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Marian Cioată

Ponturi:

20

Castigate:

11

Pierdute:

5

Anulate:

1

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Croația - Spania
Cota: 2.10 15 Noi 2018 21:45 0