Share

Pont Pariuri Andreas Seppi vs Guido Pella, Wimbledon

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Robert_Cristian

02 Iul 2019 23:19 888 0
Logo Andreas Seppi
Logo Guido Pella
Andreas Seppi
Guido Pella
VS
16:30 03 Iulie 2019
Wimbledon

Analiză și informații pentru Andreas Seppi v Guido Pella

Cel de-al treilea meci al zilei pe terenul nr.12 de la Wimbledon îi va avea ca protagoniști pe italianul Andreas Seppi și argentinianul Guido Pella, o partidă care va începe în jurul orei 16:30, ora României, și pentru care am pregătit un pronostic pe care-l vom detalia în continuare.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Andreas Seppi: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

În vârstă de 35 de ani, Andreas Seppi este unul dintre cei mai experimentați jucători care încă activează în circuit, în special când vine vorba de meciuri "best of 5". Începutul anului a fost foarte bun pentru el, cu finală înregistrată la Sydney și un tur 3 la Australian Open, după care a confirmat printr-un sfert de finală la Delray Beach, dar apoi a urmat o serie neagră de 10 înfrângeri consecutive, mai exact pe toată durata sezonului de zgură, acolo unde italianul nu a bifat nici măcar un succes. Oarecum paradoxal, având în vedere că provine dintr-o țară care a dat tenisului zguriști de renume, Seppi este un tenismen care preferă suprafețele rapide, două dintre cele trei turnee câștigate de-a lungul carierei venind în condiții rapide de joc. De asemenea, pe iarbă Seppi a evoluat bine de-a lungul carierei, înregistrând optimi de finală la Wimbledon în urmă cu 6 ani, în vreme ce chiar primul titlu al carierei a venit tocmai pe gazon, la Eastbourne.

În prima rundă Seppi a făcut un meci foarte bun per total împotriva chilianului Nicolas Jarry, un adversar aflat în ascensiune, de care a trecut în 4 seturi, scor 6-3 6-7 6-1 6-2

Guido Pella: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Guido Pella este un argentinian în vârstă de 29 de ani, locul 26 în ierarhia mondială. Sud-americanul este aproape de cea mai bună clasare a carierei în acest moment grație unui sezon foarte bun pe zgură, atât cea europeană cât și cea din America de Sud. Pella are un titlu la activ în 2019, la Sao Paulo, dar și o finală, la Cordoba, semifinală la Buenos Aires și sferturi la Monte Carlo, Barcelona, respectiv Munchen. În turneele pregătitoare pe iarbă, evoluțiile argentinianului nu au fost la cel mai înalt nivel, ba dimpotrivă, la Halle a fost învins fără drept de apel de David Goffin în primul meci al sezonului pe această suprafață, scor 1-6 1-6, în timp ce la Eastbourne a pierdut în trei seturi în fața celui care avea să câștige titlul, americanul Taylor Fritz.

Aici, în prima rundă, a trecut de compatriotul nostru Marius Copil în 4 seturi, scor 7-6 5-7 6-3 6-4

Pella este un zgurist pur sânge fără prea mari veleități pe suprafețele rapide, în special pe iarbă, cel mai bun rezultat al său la All England Club reprezentându-l turul al treilea înregistrat anul trecut, într-o campanie pe parcursul căreia Pella a fost protagonistul uneia dintre cele mai mari surprize ale anului prin succesul obținut în turul secund în fața lui Marin Cilic.

Statistica meciurilor directe Andreas Seppi v Guido Pella

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum în circuit

Cote pentru Andreas Seppi v Guido Pella

Pentru un succes la cel puțin 4 game-uri al lui Andreas Seppi, Unibet.ro vă oferă o cotă de 1.90

Andreas Seppi vs Guido Pella Pont: Andreas Seppi câștigă meciul

Acest duel din turul al doilea de la Wimbledon reprezintă o șansă bună pentru ambii tenismeni de a bifa un rezultat notabil într-un turneu de Grand Slam. Italianul are ocazia să se califice pentru a doua oară într-un tur trei în acest sezon la un Grand Slam, în timp ce sud-americanul caută să bifeze doar a treia performanță de acest gen a carierei. Voi miza pe victoria lui Seppi întrucât sunt de părere că italianul este un jucător cu mult mai bune capacități pentru jocul de iarbă. Seppi a înregistrat rezultate bune și în trecut pe gazon, iar în prima rundă a etalat un tenis foarte solid împotriva lui Nicolas Jarry, în vreme ce Guido Pella se adaptează mult mai greu la suprafețele rapide, iar în prima rundă a profitat mai degrabă de numărul mare de greșeli ale lui Marius Copil pentru a avansa în acest tur. Mizez pe experiența lui Seppi în acest matchup pentru o cotă de 1.50 oferită de Unibet

Pont pariuri: Andreas Seppi câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici