Share

Ponturi tenis, WTA Eastbourne, Alize Cornet - Elina Svitolina

Tenis

Cota: 1.91

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

23 Iun 2019 23:28 1,5k 0
Logo Alize Cornet
Logo Elina Svitolina
Alize Cornet
Elina Svitolina
VS
17:20 24 Iunie 2019
WTA Eastbourne

Analiză și informații pentru Alize Cornet v Elina Svitolina

În turul al doilea al turneului WTA de la Eastbourne, care se dispută pe iarbă, Alize Cornet o va înfrunta pe Elina Svitolina, iar noi am pregătit un pronostic pentru acest meci. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Alize Cornet: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î

La 29 de ani, Alize Cornet ocupă locul 56 și a avut un sezon în care a avut probleme cu accidentările. Iarba reprezintă cea mai slabă suprafață a franțuzoaicei, care a obținut într-un singur sezon 4 victorii, în 2014, în rest, nu a depășit cota 2. Are 17 victorii și 28 de înfrângeri, cu o rată de succes de 37%. Anul acesta a câștigat la Mallorca în primul tur, dar a fost eliminată în două seturi de Anisimova. Aici, a trecut de Heather Watson, o jucătoare decentă pe iarbă, dar cu un parcurs slab în 2019. Cornet este vulnerabilă la serviciu, iar forehand-ul său cu topspin nu are eficiență pe iarbă. 

Elina Svitolina: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V Î

Elina Svitolina se menține în top 10 pe poziția a șaptea, deși de la semifinala jucată la Indian Wells a câștigat doar două meciuri și a pierdut cinci. A fost accidentată, a forțat revenirea, iar acum își încearcă norocul pe iarbă. Este cea mai slabă suprafață a Elinei, deși la junioare a jucat finala cu Bouchard în 2012, pe care a pierdut-o. La senioare, are doar un tur patru la Wimbledon în 2017, în rest, eliminări premature. Așa s-a întâmplat și la Birmingham, în urmă cu o săptămână, unde a pierdut în primul tur la Gasparyan, în trei seturi.

Statistica meciurilor directe Alize Cornet v Elina Svitolina

Este 4-2 la întâlnirile directe pentru Svitolina. Cele două succese ale lui Alize au avut loc în 2013, de atunci, nu a mai luat niciun set. Ultima întâlnire directă dintre cele două a avut loc pe iarbă, la Birmingham și a fost câștigată de Svitolina, 6-4, 6-2.

Cote pentru Alize Cornet v Elina Svitolina

Pentru acest meci, avem o cotă decentă pentru o victorie a Svitolinei, de 1,57. Pentru un succes cu 2-0 al Elinei avem o cotă de 2,4. 

Alize Cornet vs Elina Svitolina Pont: Svitolina câștigă primul set și meciul

Mă bazez pe h2h-ul favorabil elinei, care nu a mai pierdut set cu COrnet în ultimele patru partide. Tot ce poate face Alize, Elina face mai bine, au un joc în oglindă, iar jucătoarea din Ucraina este mai bună. Cornet nu prea are arme prin care să o pună în încurcătură, deoarece îi lipsesc loviturile tari pe această suprafață. Merg pe un succes al Svitolinei și pe câștigarea primului set de către ea, la o cotă care aproape ne dublează investiția

Pont pariuri: Svitolina câștigă primul set și meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

12

Castigate:

7

Pierdute:

3

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici