Share

Ponturi tenis, WTA s-Hertogenbosch, Alison Riske - Veronika Kudermetova

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

14 Iun 2019 23:56 614 0
Logo Alison Riske
Logo Veronika Kudermetova
Alison Riske
Veronika Kudermetova
VS
12:00 15 Iunie 2019
WTA s-Hertoghenbosch

Analiză și informații pentru Alison Riske v Veronika Kudermetova

În semifinalele turneului WTA din Olanda, s-Hertogenbosch, se întâlnesc Alison Riske și Veronika kUdermetova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Alison Riske: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Alison Riske este o specialistă pe iarbă și este neînvinsă pe această suprafață în 2019. A câștigat turneul de la Surbiton săptămâna trecută, iar aici, a pierdut set doar în primul tur la Muchova. A înregistrat victorii facile și pare să joace mai bine de la meci la meci. Cu Alexandrova, în turul al doilea, și-a pierdut serviciul doar de două ori, iar în sferturi cu Hercog a oferit o singură minge de break, pe care a pierdut-o. A servit la cote înalte, dar ceea ce funcționează foarte bine este returul. Își creează multe oportunitpți de break și pune presiune pe serviciul advers. Riske e eficientă pe iarbă, deoarece are o retragere scurtă a rachetei și poate lua mingea devreme, ceea ce ia din timpul de reacție al adversarei. Anul trecut, Riske a avut 12 victorii și trei înfrângeri, iar în 2016 a avut 9 victorii și trei înfrângeri. 

Veronika Kudermetova: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Veronika Kudermetova face un turneu foarte bun și și-a depășit performanța din urmă cu un an când se oprea în sferturi, venind din calificări. A avut de tras cu Minnen în sferturi ,unde a revenit de la 0-1 la seturi și break în setul al doilea. Kudermetova este o jucătoare cu un mare potențial, care a atins locul 60, cea mai bună clasare din carieră. Are un serviciu destul de bun și un retur care poate pune probleme. 

Statistica meciurilor directe Alison Riske v Veronika Kudermetova

Este 1-0 pentru Kudermetova, care s-a impus anul trecut în noiembrie, la Tianjin cu 5-7, 6-1, 7-5. Meciul s-a disputat pe hard outdoor

Cote pentru Alison Riske v Veronika Kudermetova

Pentru această semifinală vă mai recomand două cote. Cea de 1,85 pentru ca Riske să câștige primul set și meciul, dar și cota de 1,54 pentru o victorie simplă a lui Alison Riske.

 

Pont Alison Riske vs Veronika Kudermetova: Riske câștigă cu h (-1,5) la game

Alison Riske este o specialistă a acestei suprafețe și merg pe o victorie a ei la o diferență de cel puțin două game-uri. Riske are un retur foarte bun și are opt victorii în acest an pe iarbă, ceea ce denotă o încredere foarte mare. Kudermetova nu are un joc adaptat 100% pentru iarbă și cred că va avea mari dificultăți cu returul lui RIske. Jucătoarea din SUA are mult mai multe atuuri pentru a se impune, iar cota este una acceptabilă.

Pont pariuri: Riske câștigă cu h (-1,5) la game

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

13

Castigate:

8

Pierdute:

5

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici