Share

Pronostic pentru Alexis Klegou - Moez Echargui, ITF Tunisia F19, 16.05.2018

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

16 Mai 2018 01:38 592 0
Logo Alexis Klegou
Logo Moez Echargui
Alexis Klegou
Moez Echargui
VS
12:00 16 Mai 2018
ITF Tunisia F19

Analiză și informații pentru Alexis Klegou v Moez Echargui

Turneul ITF Tunisia F19 are loc în Jerba, insulă în Marea Mediterană, iar în această analiză voi detalia partida dintre Alexis Klegou și Moez Echargui, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Jerba este cea mai mare insulă din Nordul Africii, având în principal un rol turistic, fiind și bine poziționată în apropierea orașului Gabes. Însă Jerba este interesantă din multe puncte de vedere, de exemplu mitologic aici spunându-se că a naufragiat eroul grec Ahile. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Jerba Sun Club, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Guez, Jankovits, Echargui și Martinavarro. 

Alexis Klegou: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V Î

Alexis Klegou este un beninez de 29 de ani, clasat pe locul 982 ATP. 
Iar Alexis a fost și mai bine clasat în trecut, neintrând niciodată însă în topul 500 ATP, fiind astfel destul de modest, cu o carieră lipsită de mari performanțe. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Belgia F10 sisferturi de finală la ITF Egipt F27. 
Destul de modest, în general arătând un joc lipsit de idei la turneele la care a participat. 
În 2018 are doar 3 competiții disputate, având optimi de finală la ITF Nigeria F1 și ITF Nigeria F3. 
La ultima două turnee a fost învins chiar de Echargui, el jucând pe alocuri bine însă neputând să facă față unui tenismen în formă. 

Moez Echargui: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V V Î

Moez Echargui este un tunisian de 25 de ani, clasat pe locul 492. 
Și chiar dacă Moez în ultimii doi ani a fost foarte solid, gravitând permanent în jurul topului 500 ATP, doar acum mi se pare că tinde spre maturitatea sportivă, jocul său fiind mult mai constant. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Tunisia F22, titlu la ITF Tunisia F23, sferturi de finală la ITF Egipt F28 și sferturi de finală la ITF Tunisia F33. 
Și chiar dacă are performanțe de top pe zgură, inclusiv acest titlu, și inclusiv meciuri mărețe în circuitul challenger, el declară că se simte mai bine pe hard, care este și suprafața sa preferată. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Tunisia F6, titlu la ITF Tunisia F8, semifinale la ITF Nigeria F3 și semifinale la ITF Tunisia F18, săptămâna trecută. 
Așadar este în formă de top, el venind după victorii mari cu Maamoun (locul 348 ATP), Mertl (locul 506 ATP) sau Alexandre Muller (locul 382 ATP). 
Toate acestea pe suprafață rapidă, jucând constant bine, fără oscilații. 

Statistica meciurilor directe Alexis Klegou v Moez Echargui

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Moez Echargui. Ambele confruntări din acest an au fost câștigate de Moez, ambele pe hard, ambele în două seturi, având în total nu mai puțin de 22 mingi de break, 11 în fiecare meci, și dominându-l clar pe Alexis atât pe serviciu cât și pe retur. 

Cote pentru Alexis Klegou v Moez Echargui

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Alexis Klegou vs Moez Echargui: Moez Echargui castiga

Moez Echargui a crescut constant în ultimii doi ani, iar acum este în topul 500 ATP, arătând un joc foarte solid și foarte constant. Este în formă bună, având recent titlu chiar în Tunisia, iar săptămâna trecută făcând semifinale, pierzând cu un Guez valoros. Însă nu trebuie să uităm că Moez i-a învins recent pe Mertl sau pe Muller, tenismeni cu o cotă bună. Alexis Klegou este aproape să părăsească prima mie mondială, iar în acest sezon are doar 3 turnee disputate. La două dintre ele a pierdut chiar cu Echargui, fără să ia set, fiind modest pe serviciu însă și pe retur, în general partidele neavând istoric. Consider astfel că Moez este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Moez Echargui castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

27

Castigate:

18

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici