Share

Pronostic pentru Alexis Klegou - Matej Sabanov, ITF Nigeria F1, 17.04.2018

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

16 Apr 2018 13:49 319 0
Logo Alexis Klegou
Logo Matej Sabanov
Alexis Klegou
Matej Sabanov
VS
11:00 17 Aprilie 2018
ITF Nigeria F1

Analiză și informații pentru Alexis Klegou v Matej Sabanov

Turneul ITF Nigeria F1 are loc în Abuja, capitala țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Alexis Klegou și Matej Sabanov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Abuja este o localitate destul de nouă, construită în anii '80 tocmai pentru a servi drept capitală, și pentru a înlocui în această poziție pe Lagos, care rămâne însă cel mai mare oraș. Abuja este însă și el într-o creștere foarte rapidă, cu peste 30% anual, momentan având peste 700.000 de locuitori. Ca punct de atracție, aici sunt Aso Rock și Zuma Rock, doi monoliți formați prin eroziune, ambii având peste 400m înălțime. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Abuja Tennis Club, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Eriksson, Neuchrist, Boutillier sau Garanganga. 

Matej Sabanov este un croat de 25 de ani, clasat pe locul 790 ATP. 
Și chiar dacă Matej a fost și mai sus, până pe locul 640 ATP în 2014, mi se pare că niciodată nu a reușit să-și atingă potențialul, el arătând uneori un tenis demn de topul 500 ATP. Oricum, este în continuare tânăr, și consider că în viitor poate avea rezultate mult mai bune în proba de simplu. Fiindcă la dublu, alături de fratele său Ivan formeză poate cea mai bună echipă din circuitul ITF, cu peste 20 de trofee. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Ungaria F5 și sferturi de finală la ITF Nigeria F4, plus foarte multe optimi de finală. 
Sabanov se simte foarte bine atât pe zgură cât și pe hard, anul trecut având câteva victorii de răsunet, cea mai importantă venind împotriva lui Nagy (locul 529 ATP). 
În 2018 are optimi de finală la ITF Croația F1 și sferturi de finală la Croația F2. 
Acestea au fost ambele pe zgură, însă și în condiții rapide jocul său a mers, pierzând atât cu Zhyrmont (locul 359 ATP) cât și cu Molchanov (locul 530 ATP), de fiecare dată în trei seturi, cu oponenți în formă de top la acea vreme. 

Alexis Klegou este un beninez de 29 de ani, clasat pe locul 1034 ATP. 
Iar Klegou a fost la rândul său mult mai bine clasat, până pe poziția 633 ATP în 2014, el nereușind însă niciodată să depășească pragul topului 500, având destul de rar performanțe notabile. 
Alexis are dublă cetățenie, el fiind de fapt născut în Franța, la Dunkirk, și fiind școlit în Statele Unite la Universitatea A&M Texas, unde a și învățat tenis. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Belgia F10 și sferturi de finală la ITF Egipt F27. 
Chiar dacă a reușit câteva partide de top, trecând de exemplu de Echargui (locul 460 ATP), Alexis nu a mai arătat nivelul din sezoanele precedente, el jucând și din ce în ce mai rar. 
La ultima competiție la profesioniști, ITF Nigeria F5, a arătat chiar rău, pierzând în primul tur la Sabry (locul 957 ATP), după un meci încheiat 1-6 2-6, care pune mari semne de întrebare legate de viitorul lui Klegou în circuitul profesionist. 
De atunci a mai evoluat la câteva turnee locale, neafiliate ITF, fiind foarte modest, de exemplu pierzând în decembrie 5-7 2-6 cu N'tcha, un tenismen care nu a evoluat vreodată la profesioniști. 
Iar aici este la primul meci în circuitul ITF în 2018. 

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Alexis Klegou v Matej Sabanov

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Alexis Klegou vs Matej Sabanov: Matej Sabanov castiga

Matej Sabanov este un sportiv bun, care poate în viitor să ajungă în topul 500 ATP, fiind destul de abil atât pe zgură cât și pe hard. Pe suprafețe rapide jocul său mi se pare că a mers bine recent, fiind învins de Zhyrmont sau Molchanov, însă după niște partide echilibrate, în ambele Matej luând set. Alexis Klegou a ieșit din prima mie mondială, iar în ultima vreme evoluează din ce în ce mai rar, aici fiind la primul său meci profesionist din 2018. Între timp a mai jucat la turnee locale, însă foarte modest, pierzând de exemplu cu N'tcha, un junior amator. Iar la ultimul meci în ITF a pierdut în două seturi foarte scurte, chiar aici în Nigeria, cu Sabry. Consider astfel că Sabanov este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Matej Sabanov castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici