Share

Pont ITF Masculin - Grecia, Alexandros Skorilas - Erik Crepaldi , italianul pornește favorit în această dispută.

Tenis

Cota: 1.87

Adaugat de: Daniel Anghel

12 Mar 2018 21:31 315 0
Logo Alexandros Skorilas
Logo Erik Crepaldi
Alexandros Skorilas
Erik Crepaldi
VS
11:30 13 Martie 2018
ITF Masculin - Grecia

Analiză și informații pentru Alexandros Skorilas v Erik Crepaldi

Partidă din primul tur al turneului ITF Grecia ,  se joacă la Heraklion pe hard. Turneul are premii totale de $15,000 USD, Alexandros Skorilas și Erik Crepaldi nu au jucat în calificări. Analiza meciului și pontul recomandat le găsiți în cele ce urmează. Partida dintre cei doi este programată pe terenul 13, este a 2-a dispută de pe acest teren.

Grecul Skorilas a primit o invitație la acest turneu, locul 1743 în prezent.

La cei 18 ani are doar 6 partide câștigate în carieră din 14 disputate. Are 3 partide disputate în acest an, ambele pe hard, o singură victorie pentru el cu Bjorn Nareyka 6-3, 6-3 tot în Grecia în primul tur. Nareyka însă și el cu 4 victorii în carieră din 28 de partide, austriacul un jucător modest. Skorilas a dat apoi de un jucător redutabil, Yannick Jankovits, nuimic de făcut în fața francezului de 31 de ani, victorie în două seturi pentru Jankovits. Săptămâna trecută grecul a jucat din nou turul întâi, însă de data aceasta în calificări, a pierdut categoric la Giorgio Ricca 1-6 1-6.

Anul trecut grecul a obținut o victorie uluitoare în fața lui David Pichler, partidă decisă în tiebreak-ul decisiv și încheiată cu 8-6.  Pichler era un jucător aflat în primii 400 și după ce a câștigat primul set cu Skorilas avea o cota 1,01 iar grecul 32. Cumva Skorilas a revenit în joc și a reușit să câștige, austriacul având cel mai probabil și ceva probleme medicale, altfel greu de explicat acea revenire.

Skorilas și-a început cariera la nivelul futures la un turneu în Cipru, ulterior el ajucat numai în Grecia și pe hard. Niciodată în carieră nu a trecut de turul secund al unui turneu ITF, surprinzător aici nu a disputat calificările, ar fi fost greu totuși să se califice pe tabloul principal.

Italianul Crepaldi a fost un jucător de locul 282 în anul 2015, a urmat o cădere în jocul său.

Momentan este pe locul 719 la cei 27 de ani, jucător însă cu mare experiență la acest nivel futures. Crepaldi are 6 titluri ITF în carieră la simplu, 5 dintre ele obținute pe hard, are un titlu obținut și în Grecia.

Săptămâna trecută italianul a evoluat tot în Grecia, a pierdut la Adrian Bodmer în set decisiv. Elvețianul jucător de locul 481, mult mai bine clasat.  A disputat două turnee futures în Portugalia, tot pe hard la începutul acestui an.  A pierdut la Frederico Ferreira Silva,jucător de locul 337 ATP. A disputat apoi calificările, a câștigat 3 partide fără set pierdut, pierzând la Hugo Gaston în turul doi.

La începutul lunii Martie Crepaldi are victorie pe hard la Gibril Diarra, un jucător cu turnee futures câștigate în carieră. În ultima perioadă jocul italianului nu mai este la un nivel prea ridicat însă acesta reușește și partide bune. Experiență mare pentru Crepaldi, are în carieră un bilanț pozitiv pe hard, 176/122, este și suprafața sa favorită.

Pont Alexandros Skorilas vs Erik Crepaldi: Erik Crepaldi se impune cu 2-0 la seturi.

Chiar dacă Crepaldi în ultimii doi ani nu s-a mai ridicat la nivelul său maxim ca joc a demonstrat că încă mai poate pune probleme la acest nivel futures. În ultimele 14 dispute ale italianului o singură dată a jucat set decisiv, chiar la ultima partidă disputată săptămâna trecută aici în Grecia. Skorilas este la începutul carierei sale, jucător însă modest și care nu a demonstrat nimic până acum. A primit o șansă din partea organizatorilor să joace direct în primul tur. Săptămâna trecută a pierdut categoric la un alt italian, Giorgio Ricca cu 1-6 1-6. Dacă Crepaldi nu-și subestimează adversarul nu văd cum ar putea să se împiedice în primul tur, are experiența dar și valoarea de partea sa. Italianul ar trebui să se impună fără mari probleme, cota oferită de Betano este generoasă în opinia mea.

Pont pariuri: Erik Crepaldi se impune cu 2-0 la seturi.

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

12

Castigate:

5

Pierdute:

6

Anulate:

0

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici