Share

Pronostic pentru Alexander Lazov - Orlando Luz, ITF Turcia F6, 14.02.2018

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Feb 2018 03:41 353 0
Logo Alexander Lazov
Logo Orlando Luz
Alexander Lazov
Orlando Luz
VS
10:00 14 Februarie 2018
ITF Turcia F6

Analiză și informații pentru Alexander Lazov v Orlando Luz

Turneul ITF Turcia F6 are loc în Antalya, regiune cu puternic caracter turistic, iar în această analiză voi detalia partida dintre Alexander Lazov și Orlando Luz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Antalya este un oraș important din majoritatea punctelor de vedere, și un loc în care s-a investit foarte mult, inclusiv dacă ne raportăm din punct de vedere sportiv. Aici până la urmă avem foarte multe competiții tenisistice, iar începând din 2017 chiar și una de 250 de puncte, pe iarbă. 
Turneul acesta este însă mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Kaya Belek, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber, clima aici până la urmă fiind permanent estivală. 
Tabloul de concurs este puternic, cuprinzând nume precum Celikbilek, Giacalone sau Sorgi. 

Alexander Lazov este un bulgar de 27 de ani, clasat pe locul 495 ATP. 
Iar Lazov este printre cei mai solizi sportivi la nivel de ITF, un tenismen care are deja 4 sezoane terminate în interiorul topului 500 ATP, și care are deja opt trofee. 
În 2017 el are semifinale la ITF Turcia F1, titlu la ITF Turcia F2, semifinale la ITF Turcia F3, finală la ITF Turcia F7, sferturi de finală la ITF Grecia F3, semifinale la ITF Elveția F4 sau semifinale la ITF Turcia F44. 
După cum se vede el se simte foarte bine aici în Țara Semilunei, în plus Alexander fiind foarte solid pe hard. El are performanțe multe și pe zgură, însă mi se pare că pe terenuri rapide chiar excelează, de fapt pe un hard identic cu cel de aici având și titlul din 2017. 
În 2018 a participat doar la turneul ATP de acasă, 250 Sofia, pierzând în primul tur însă cu viitorul campion Mirza Basic. Scorul a fost 7-6 6-7 4-6, iar nivelul de joc chiar sus. 

Orlando Luz este un brazilian de 20 de ani, clasat pe locul 721 ATP. 
Iar Luz este foarte talentat, un sportiv care s-a făcut remarcat încă din juniorat, și care de altfel joacă încă de la 15 ani în turnee ITF, cu foarte mult succes. 
Însă Luz este evident un zgurist, ca majoritatea sud-americanilor. 
În 2017 el are finală la ITF Spania F13, finală la ITF Italia F16, sferturi de finală la ITF Italia F17, sferturi de finală la ITF Brazilia F4 și sferturi de finală la ITF Chile F3. 
Și chiar dacă rezultatele arată bine, ele sunt un evident regres față de anii precedenți, mai ales fiindcă Luz se aștepta să treacă la alt nivel, și să fie constant în topul 500 ATP. 
Și cum spuneam mai sus, toate aceste rezultate au venit pe zgură. 
Aici este la primul său meci din noul sezon. 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

OFERTE ȘI PROMOȚII LIGA CAMPIONILOR

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAU” și pariază pe victoria lui City la o cotă mărită de 18.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează orice pariu 1X2 pe Basel vs Manchester City!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Descoperă și alte promoții atractive pe Liga Campionilor și Europa League!

Pont Alexander Lazov vs Orlando Luz: Alexander Lazov castiga

Alexander Lazov arată foarte bine de câțiva ani, fiind constant unul dintre cei mai buni tenismeni din ITF, cu multe titluri obținute, ultimul chiar în Turcia chiar pe hard. Iar în 2018 a jucat bine la Sofia, pierzând cu viitorul campion Mirza Basic însă după o partidă de 3 seturi lungi. Orlando Luz este un tenismen talentat, care joacă încă de la 15 ani în circuitul profesionist. Însă aici este la primul meci din noul an, în plus el fiind specialist pe zgură. Mai mult, în ultima parte din sezonul trecut mi-a părut cumva în regres, fiind învins chiar și de oponenți modești. Consider astfel că Lazov este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Alexander Lazov castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

43

Castigate:

28

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici