Share

Pronostic pentru Alexander Erler - Vladimir Ivanov, ITF M15 Kalmar, 14.05.2019

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Mai 2019 19:12 307 0
Logo Alexander Erler
Logo Vladimir Ivanov
Alexander Erler
Vladimir Ivanov
VS
13:00 14 Mai 2019
ITF M15 Kalmar

Analiză și informații pentru Alexander Erler v Vladimir Ivanov

Turneul ITF M15 Kalmar are loc în Suedia, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Alexander Erler și Vladimir Ivanov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Kalmar este o localitate de 36.000 de locuitori, situată la Marea Baltică. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Kalmar Tennisklubb, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Eriksson, Salminen, Erler sau Slobodchikov. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Alexander Erler: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Alexander Erler este un austriac de 22 de ani, clasat pe locul 613 ATP. 
Iar Erler s-a dezvoltat destul de mult în ultimii doi ani, ajungând în topul 500 ATP în plus începând să câștige turnee. Este încă foarte tânăr și foarte inconstant, însă Alexander este foarte talentat și poate ajunge să joace pe scene importante. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Bosnia&Herzegovina F1, semifinale la ITF Sri Lanka F1, sferturi de finală la ITF Austria F4, semifinale la ITF Austria F6, sferturi de finală la ITF Ungaria F7, titlu la ITF Egipt F18, titlu la ITF Egipt F19, titlu la ITF Egipt F20 și finală la ITF Egipt F24. 
Iar în 2019 are semifinale la ITF M25 Nussloch și sferturi de finală la ITF M15 Sharm el Sheikh. 
Erler vine după turneul ATP 250 de la Munich, acolo jucând bine și fiind învins de Gunneswaran (locul 88 ATP) doar în prelungirile decisivului. 

Vladimir Ivanov: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î Î

Vladimir Ivanov este un eston de 32 de ani, clasat pe locul 469 ITF. 
Iar Ivanov nu mai are clasament ATP, el fiind însă unul dintre tenismenii buni ai ultimului deceniu în circuitul profesionist. A fost și pe locul 310 în lume însă în ultimele sezoane este într-o scădere permanentă și nu cred că mai poate să revină. 
În 2018 are semifinale la ITF Finlanda F1, sferturi de finală la ITF Rusia F8, semifinale la ITF Kazakhstan F7, semifinale la ITF Estonia F2 și sferturi de finală la ITF Estonia F3. 
Iar în 2019 nu are nicio performanță. 
Sezonul lui Ivanov este complet ratat, el netrecând până acum de primul tur al vreunui turneu. În plus vine după niște înfrângeri foarte categorice, pe zgură de exemplu fiind învins săptămâna trecută la ITF M15 Karlskrona de Botezan (tenismen fără clasament), în două seturi. 

Statistica meciurilor directe Alexander Erler v Vladimir Ivanov

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Alexander Erler v Vladimir Ivanov

Pont Alexander Erler vs Vladimir Ivanov: Alexander Erler castiga

Alexander Erler este unul dintre cei mai promițători tineri tenismeni din circuit, anul trecut intrând în topul 500 ATP și începând să joace și în competiții importante. De exemplu el vine după turneul ATP 250 de la Munchen, acolo fiind învins de Gunneswaran, tenismen de prima sută mondială, însă luând primul set și pierzând doar în prelungirile decisivului. Vladimir Ivanov este un sportiv bun însă el este pe final de carieră și are un an ratat. Nu a trecut în ultimele 5 luni niciodată de primul tur al unui turneu, în ultima vreme fiind învins clar de Botezan sau Fomin. Consider astfel că Erler este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Alexander Erler castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

48

Castigate:

26

Pierdute:

16

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici