Share

Pronostic pentru Alexander Day - Thomas Fancutt, ITF Africa de Sud F3, 05.12.2017

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

04 Dec 2017 23:22 346 0
Logo Alexander Day
Logo Thomas Fancutt
Alexander Day
Thomas Fancutt
VS
09:30 05 Decembrie 2017
ITF Africa de Sud F3

Analiză și informații pentru Alexander Day v Thomas Fancutt

Turneul ITF Africa de Sud F3 are loc în orașul Stellenbosch, din provincia Western Cape, iar în această analiză voi detalia partida dintre Alexander Day și Thomas Fancutt, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Stellenbosch este o localitate de peste 150.000 de locuitori, așadar foarte mare, situată însă în apropierea unui punct de reper mondial, și anume Cape Town, celebrul oraș sud-african. Însă și Stellenbosch este important, fiind rescunoscut pentru stejarii care-i împânzesc toate străzile, însă și pentru Universitatea Stellenbosch, una dintre cele mai prestigioase din Africa. 
Turneul de aici este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis, însă bine organizat. 
Gazda este Maties Tennis Club, chiar în cadrul Universității, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber, clima de aici fiind destul de buna. 
Tabloul de concurs este foarte asemănător cu cel de săptămâna trecută de la ITF Africa de Sud F2, având nume precum Scholtz, Garanganga sau Lock. 

Thomas Fancutt este un australian de 22 de ani, clasat pe locul 866 ATP. 
Iar Fancutt mi se pare foarte solid în ultimii ani, de fapt cam de când a debutat în circuitul profesionist. 
Fiind și destul de puternic, și înalt, la 1.91m, Thomas mi se pare foarte adaptat pe terenurile rapide, crescând până la urmă pe hardul australian din Brisbane. 
Sezonul său 2017 este destul de bun, aussie având semifinală la ITF China F3, sferturi de finală la ITF Singapore F1, și sferturi de finală la ITF Thailanda F3. Putea să fie mult mai prolific, însă în două rânduri l-a avut în față pe Kelly (locul 273 ATP), pierzând evident de fiecare dată. 
Recent, Thomas a venit în Africa de Sud, și la ambele turnee mi s-a părut foarte bun deși a fost eliminat timpuriu. 
Astfel, la ITF Africa de Sud F1 a pierdut cu Tom Jomby (locul 844 ATP) în primul tur, însă dominându-l pe acesta, conducând 6-3, apoi ajungând în tie-breakul setului secund, însă pierzându-l; și apoi cum se întâmplă deseori, cedând și meciul. 
Iar săptămâna trecută la ITF Africa de Sud F2 l-a învins foarte clar, 6-1 6-1, pe Setodji (locul 868 ATP), până să piardă iarăși dramatic iarăși în 3 seturi cu George van Massow (locul 622 ATP). 

Alexander Day este un canadian de 22 de ani, clasat pe locul 1023 și aflat la cel mai bun sezon din carieră. 
Fiindca până anul trecut Day nu se făcuse deloc remarcat, acum jucând vizibil mai bine, și fiind la câteva puncte de prima mie mondiala. 
Astfel, anul 2017 a fost solid, Alexander având sferturi de finală la ITF Israel F13, sferturi de finală la ITF Israel F14 și sferturi de finală la ITF Kuwait F3. 
Toate acestea în descurs de o lună, cea mai bună din viața sa, perioadă în care i-a învins pe Carr (locul 923 ATP) sau pe Geens (locul 422 ATP). 
De atunci însă a mai scăzut puțin, deși vine după două optimi de finală consecutive. Astfel, la ITF Africa de Sud F1 a trecut de Javier Pulgar-Garcia (locul 882 ATP), după un meci chiar solid, însă apoi nu i-a putut face față lui Scholtz, viitorul campion. 
Iar săptămâna trecută la ITF Africa de Sud F2, s-a cam chinuit cu Montsi (locul 1604 ATP), pierzând apoi previzibil cu Cias (locul 443 ATP), nejucând foarte slab însă arătând vulnerabilități pe serviciul propriu. 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 
  

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă de 5.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

 

Deschide cont și pariază pe ”over 1.5 goluri” în Bayern Munchen vs PSG

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile marți, 5 decembrie 2017!

Pont Alexander Day vs Thomas Fancutt: Thomas Fancutt castiga

Thomas Fancutt mi-a plăcut destul de mult în ultimele două săptămâni, chiar aici în Stellenbosch jucând solid, deși are o singură victorie. Aceea a fost cu Setodji, până la urmă un tenismen de calitate, pe care l-a învins foarte facil, 6-1 6-1. În rest a pierdut cu Jomby și cu Massow, de fiecare dată în 3 seturi, dominând partidele. Alexander Day este în cel mai bun sezon din carieră, și evident este periculos, însă la ITF Africa de Sud F2 s-a chinuit, pierzând în două seturi cu Cias. Consider că Fancutt este tenismenul mai valoros în momentul de față, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Thomas Fancutt castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici