Share

Pronostic pentru Alex Rybakov - Collin Altamirano, ITF SUA F2, 12.01.2018

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Ian 2018 12:51 412 0
Logo Alex Rybakov
Logo Collin Altamirano
Alex Rybakov
Collin Altamirano
VS
20:00 12 Ianuarie 2018
ITF SUA F2

Analiză și informații pentru Alex Rybakov v Collin Altamirano

Turneul ITF SUA F2 are loc în Long Beach, iar în această analiză voi detalia partida dintre Alex Rybakov și Collin Altamirano, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Long Beach este unul dintre cele mai cunoscute orașe din Statele Unite, fiind situat în Statul California în proximitatea metropolei Los Angeles. Cu o populație de aproape 500.000 de locuitori, Long Beach este recunoscut mai mult pe plan industrial, aici fiind unul dintre cele mai mari porturi de pe coasta de vest, în plus fiind recunoscut pentru industria aeronautică și de automobile. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este El Dorado Park Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber, clima fiind destul de bună în California deși săptămâna aceasta a fost neasteptat de ploioasă. 
Tabloul de concurs este puternic și încă mai cuprinde nume precum Krajicek sau Satral. 

Alex Rybakov este un american de 20 de ani, clasat pe locul 644 ATP, și care vine după cel mai bun sezon din cariera sa. 
Alex este considerat printre cei mai talentați jucători din noul val, deși evident nu îl pot compara cu Fritz sau Tiafoe, cei care joacă pe cele mai mari scene din lume, ultimul fiind chiar un posibil viitor număr 1 mondial, și jucând cu Del Potro luni la Australian Open. 
Însă și Rybakov este foarte talentat, un american evident specialist pe hard, care însă excelează și pe zgură. 
Anul său 2017 este bun, el având titlu la ITF SUA F18, optimi de finală la challengerul de la Winnipeg și optimi de finală la challengerul de la Binghampton. Asta în condițiile în care a absentat 9 luni din circuit, jucând primul turneu abia în iunie. 
Însă a fost bun, și după cum se vede a jucat și în turnee mult mai complicate, challenger, unde nu s-a făcut de râs, de exemplu învingându-l pe Mikhael Ymer (locul 415 ATP). 
Anul 2018 l-a început destul de bine, cu un sfert de finală săptămâna trecută la ITF SUA F1, tot pe hard. A jucat solid și acolo, trecând de exemplu de Gomez (locul 508 ATP) până să fie eliminat de către Sell (locul 609 ATP), viitorul campion. 
Aici:

- 6-4 7-5 cu Blanch (locul 507 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-1 6-4 cu Zhu (locul 785 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)

Collin Altamirano este un american de 22 de ani, clasat pe locul 760 ATP. 
Deși acum 3-4 ani el se anunța un tenismen de top, fiind în prima mie mondială cu rezultate interesante, Collin a mai scăzut în ultima vreme, și pe fondul faptului că nu a mai jucat atât de mult. 
De fapt, sezonul precedent are doar 6 competiții disputate, cu rezultate mixte, Collin fiind până la urmă talentat, însă inconstant. 
Astfel, în 2017 are semifinală la ITF SUA F31 și atât, lucru care l-a ajutat să rămână în prima mie mondială, acela fiind un turneu mare. Însă destul de dezamăgitor, dacă ne uităm de exemplu la faptul că el a pierdut cu adversari modești, 1-6 2-6 pe final de an cu Holt (locul 903 ATP) fiind relevant. 
Anul 2018 l-a început foarte prost, el pierzând în calificările pentru ITF SUA F1, în fața lui Cukierman (locul 1489 ATP) după ce în prealabil fusese dominat și de Ventre, tenismen fără clasament de 32 de ani, pe care l-a învins în extremis, 5-7 7-6 7-5. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Giron (locul 296 ATP), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (7 salvate)
- 6-3 4-6 6-1 cu Schneider (locul 545 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 2 ming de break

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont acum și pariază pe victoria lui Bayern Munchen cu Bayer Leverkusen la o cotă specială de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei

Pont Alex Rybakov vs Collin Altamirano: Alex Rybakov castiga

Alex Rybakov este unul dintre cei mai buni tineri americani din circuit, și mi se pare în formă, săptămâna trecută de exemplu făcând sferturi de finală la ITF SUA F1, jucând bine însă întâlnind un Sell în mare formă. Aici iarăși și-a continuat parcursul, nepierzand set și servind constant inclusiv cu serviciul secund având statistici bune. Collin Altamirano a început anul antitetic oponentului său, fiind învins chiar în calificările pentru ITF SUA F1, jucând foarte modest. Aici însă forma sa pare mai bună, cel puțin in primul tur reușind o mare surpriză, și anume eliminarea lui Giron, până la urmă capul de serie numărul 2. Totuși, consider că Rybakov este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Alex Rybakov castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0