Share

Pronosticuri tenis ATP - De Minaur vs Sinner, finala turneului NextGen de la Milano

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

09 Noi 2019 11:54 658 0
Logo Alex de Minaur
Logo Jannik Sinner
Alex de Minaur
Jannik Sinner
VS
22:00 09 Noiembrie 2019
ATP NextGen Finals

Analiză și informații pentru Alex de Minaur v Jannik Sinner

Sâmbătă seară, după orele 22.00, este programată finala ATP NextGen de la Milano, dintre australianul Alex De Minaur (18 ATP) și italianul Jannik Sinner (95 ATP). Pontul recomandat merge în direcția tenismenului din Emisfera Sudică, mai bine clasat și mai experimentat la nivel profesionist.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Alex de Minaur: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V Î

Alex (20 ani) este finalistul ediției din 2018, atunci când se înclina în fața grecului Stefanos Tsitsipas. Între timp, australianul a mai acumulat ceva experiență în circuitul profesionist, cucerind și primele sale 3 titluri ATP, la Sydney, Atlanta și Zhuhai, toate pe hard outdoor.

De Minaur a învins în 2019 mulți jucători de valoare precum Murray, Nishikori, Coric, Simon sau Bautista-Agut. Per total are un record de 38 victorii și 19 eșecuri. Pe hard indoor a adunat 12 partide oficiale, 10 dintre ele câștigate.

Aici la Milano a trecut rând pe rând de -

Davidovich Fokina, scor 4-2 3-4 4-1 4-1

Kecmanovic, scor 4-1 4-3 1-4 4-0

Ruud, scor 4-1 4-0 4-2

Tiafoe, scor 4-2 4-1 0-4 4-2

Jannik Sinner: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V Î

Jannik (18 ani) este cu siguranță revelația acestui turneu, el ridicându-și foarte mult nivelul jocului în cea de-a doua parte a sezonului 2019. 

Adolescentul din Peninsulă a avut un volum de joc considerabil mai mare, ajungând înainte de finala de azi la un bilanț cu 59 succese și 24 eșecuri. Totuși, aceste rezultate au fost obținute în marea lor majoritate în competiții minore. A cucerit 2 titluri Futures și 2 titluri Challenger în 2019. 

În sală i-a învins în toamnă pe Copil, Kohlschreiber sau Monfils.

La NextGen Finals a avut următorul parcurs - 

3-4 4-2 4-2 4-2 vs Tiafoer

4-0 4-2 4-1 vs Ymer

3-4 4-3 2-4 2-4 vs Humbert

2-4 4-1 4-2 4-2 vs Kecmanovic

Statistica meciurilor directe Alex de Minaur v Jannik Sinner

Acesta va fi primul duel direct oficial dintre cei doi tineri sportivi.

Cote pentru Alex de Minaur v Jannik Sinner

Cei mai curajoși pot încerca și handicapul de -1.5 seturi în favoarea australianului, la cota de 1.67 oferită de Unibet.ro.

Alex de Minaur vs Jannik Sinner Pont: Victorie De Minaur

Mizez cu încredere maximă pe un succes al favoritului din această finală. De Minaur este singurul jucător neînvins la actuala ediție a NextGen Finals. Mai mult decât atât, e nu a cedat niciodată mai mult de 1 set în drumul spre finala de la Milano. De partea cealaltă, italianul Sinner a fost deja învins în faza grupelor de către Humbert și a arătat ceva mai multe slăbiciuni, comparativ cu australianul, mult mai constant din spatele terenului, cu un joc de contră excelent și de departe cea mai bună deplasare în teren dintre toți participanții acestui turneu.

Pont pariuri: Victorie De Minaur

Miza: 10/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Alex de Minaur vs Jannik Sinner Pont: Alex de Minaur HA-2.5 game-uri

Finala turneului campionilor under 21 pune față în față doi jucători foarte talentați. Dacă unul din ei a confirmat deja, făcând meciuri bune în circuitul ATP, Sinner e la început și a abia a scos capul în tenisul mare. Chiar și așa, italianul, care e beneficiarul unui wild card la acest turneu, a reușit câteva rezultate bune în ultimele luni, iar calificarea în finala competiției nu e deloc întâmplătoare. Totuși în acest moment, valoarea, dar și experiența sunt de partea lui De Minaur, care a arătat pe toată durata acestui sezon că va fi unul din jucătorii de top din viitor. Merg pe succesul australianului, la o diferență de minimum 3 gameuri. Cota este una bună!

Pont pariuri: Alex de Minaur HA-2.5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

1

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici