Share

Pont Alex Bolt - Vasek Pospisil, Canadianul se simte bine pe iarbă

Tenis

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Iun 2018 10:28 687 0
Logo Alex Bolt
Logo Vasek Pospisil
Alex Bolt
Vasek Pospisil
VS
16:30 12 Iunie 2018
ATP Hertogenbosch

Analiză și informații pentru Alex Bolt v Vasek Pospisil

Sezonul de iarbă a debutat în această săptămână, cu 2 turnee ATP, iar noi vom veni în ajutorul vostru cu ponturi de la cele mai bune partide. Unul din ele vine de la partida dintre australianul Alex Bot și canadianul Vasek Pospisil, meci din cadrul turului întâi de la Hertogenbosch, ce e programat penultimul pe terenul 2 și va începe după ora 16 30, ora României. Mai multe amănunte, dar și pontul, în cele ce urmează.

Alex Bolt: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V V

Alex Bolt ste un tenismen australian, în vârstă de 25 de ani, jucător de suprafețe rapide. Australianul nu a luat parte decât la câteva partide pe zgură, în rest fiind doar prezent la turnee pe hard. Odată cu începerea sezonului de iarbă, Bolt a participat săptămâna trecută la challangerul de la Surbiton, turneu la care însă nu a ajuns decât până în turul secund. Aici, la Hertogenbosch, pentru a accede pe tabloul principal, Alex a fost nevoit să ia parte la calificări, de care a treut foarte lejer. E adevărat că și oponenții au fost modești, ambii adversarii nefiind nici măcar în top 300. Deci nu putem spune că au fost 2 victorii relevante, astfel că nu le putem lua ca punct de reper. Cea mai bună performanță a australianului în acest sezon e câștigarea challangerului de la Zhuhai, din China. De altfel, Bolt a luat parte în acest an doar la turnee challanger, cu mici excepții. Va fi un test meciul din după amiaza aceasta, împotriva unui jucător experimentat din circuitul ATP.

Vasek Pospisil: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V Î Î

Vasek Pospisil revine încrezător pe iarbă, una din suprafețele sale favorite. Canadianul a jucat doar în primul tur la French Open, în sezonul de zgură. În rest, s-a concentrat pe partide ce au avut loc pe hard, o altă suprafață favorită a sa. Surprinzător, Pospisil s-a concentrat în acest an pe mai multe turnee challanger față de restul sezoanelor, mai ales în perioada de zgură din circuitul ATP. Și nu a fost poate cea mai rea decizie, canadianul reușind să facă o finală, la Gimcheon, pierdută în fața lui Nishioka și o alta, la Busan, în care a cedat contra lui Ebden. Rezultate ok pentru nivelul acestor competiții și nivelul canadianului. Acum, cu reînceperea sezonului de iarbă, Vasek își dorește să se acomodeze cât mai rapid pe suprafața verde și să obțină rezultate cât mai bune în scurtul sezon de iarbă. Anul trecut canadianul s-a descurcat bine la turneul din Olanda, ajungând până în faza sferturilor. Primul adversar pare la îndemână, însă Vasek trebuie să fie atent.

Statistica meciurilor directe Alex Bolt v Vasek Pospisil

Va fi primul meci direct între cei doi jucători.

Cote pentru Alex Bolt v Vasek Pospisil

Pospisil pleacă favorit înaintea acestei confruntări și se poate merge lejer victoria simplă a canadianului. Un alt pariu ce se mai poate juca la acest meci e over 21.5, la o cotă destul de bună.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Alex Bolt vs Vasek Pospisil: Victorie Pospisil la H de 1,5 gameuri

Pospisil e un jucător cu un serviciu foarte bun, iar suprafața verde îi va facilita foarte mult această armă. Chiar dacă are 1,94, Vasek se mișcă bine pentru statura sa și stă bine în schimburile prelungite. Bolt se va baza și el pe serviciu, dar cum nu va pune prima minge în teren, va avea probleme. Experiența superioară a canadianului își va spune cuvântul și va face cu siguranță diferența în acest meci. Nivelul ATP-ului e mult mai ridicat decât cel al challangerului, acolo unde a jucat Bolt, astfel că văd o victorie relativ lejeră a lui Pospisil. Merg astfel pe o victorie la o diferență de minim 2 gameuri în favoarea canadianului.

Pont pariuri: Victorie Pospisil la H de 1,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

16

Pierdute:

15

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0