Share

Pronostic pentru Alessandro Coppini - Kirill Kivattsev, ITF Egipt F9, 14.03.2018

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Mar 2018 14:46 325 0
Logo Alessandro Coppini
Logo Kirill Kivattsev
Alessandro Coppini
Kirill Kivattsev
VS
10:00 14 Martie 2018
ITF Egipt F9

Analiză și informații pentru Alessandro Coppini v Kirill Kivattsev

Turneul ITF Egipt F9 are loc în Sharm el Sheikh, stațiune pe malul Mării Roșii, iar în această analiză voi detalia partida dintre Alessandro Coppini și Kirill Kivattsev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sharm el Sheikh este una dintre cele mai importante stațiuni turistice din Africa, și una dintre cele mai exclusiviste, deși după acel incident aviatic din 2015 popularitarea zonei a scăzut. Totuși, aici vizitatorii se pot imersa într-o cultură magrebiană foarte interesantă, deasemenea și istoria zonei fiind una bogată, inclusiv din punct de vedere religios. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Soho Square, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, outdoor, condițiile meteo fiind destul de uscate aici. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Setkic, Maamoun, Hossam sau Olaso. 

Kirill Kivattsev este un rus de 20 de ani, clasat pe locul 727 ATP. 
Iar Kirill este unul dintre tenismenii talentați ai generației sale, el intrând deja în prima mie mondială la o vârstă destul de tânără, având astfel mult timp în care poate să acumuleze și să urce în clasament. 
În 2017 el are sferturi de finală la ITF Georgia F2, titlu la ITF Georgia F3, plus foarte mult optimi de finală. 
Evident, lucru încurajator este că are deja un titlu în palmares, însă este de menționat faptul că performanțele sale au venit pe zgură. 
Nici pe hard nu se simte foarte rău, în 2018 având optimi de finală la ITF Egipt F4, plus alte câteva meciuri bune. 
Astfel, el a ținut aproape de Pedro Martinez (locul 225 ATP), pierzând în două seturi strânse, 4-6 5-7, apoi iarăși a jucat bine cu Gianluigi Quinzi (locul 280 ATP), pierzând de această dată 4-6 4-6. 
Recent are o partidă destul de slabă cu Smith (locul 814 ATP), însă și acolo putea să ia un set. 

Alessandro Coppini este un italian de 19 ani fără clasament. 
Iar Coppini este momentan destul de modest, el jucând și destul de rar la profestionisti. 
În 2017 are doar 6 turnee disputate, și doar o prezență pe tabloul principal de concurs, pierzând la Challengerul de la Como în primul tur cu Balzerani (locul 707 ATP). 
În rest, toate înfrângerile sale au venit în calificări, chiar dacă a evoluat aproape exclusiv pe zgură, suprafața sa preferată. Astfel, el a fost învins de Wies (locul 1017) sau de Pancaldi (locul 1243 ATP), fără să ia set, în meciuri foarte modeste. 
În 2018 are deja trei turnee, de fiecare dată pierzând în calificări. 
Astfel, la ITF Egipt F4 a pierdut 4-6 4-6 cu Maiga (locul 1295 ATP), la ITF Egipt F5 s-a văzut eliminat de Smith (locul 814 ATP) pentru că la ITF Egipt F6 să piardă cu Mora (locul 1559 ATP). 
Aici:

- 7-5 6-1 cu Ghinda (tenismen fără clasament)
- 6-1 6-2 cu Reis (tenismen fără clasament)
- 6-2 6-2 cu Boelhouwer (tenismen fără clasament)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Pont Alessandro Coppini vs Kirill Kivattsev: Kirill Kivattsev castiga

Kirill Kivattsev este un tenismen bun, care deja a intrat în prima mie mondială, și care a obținut anul trecut chiar un titlu, pe zgură în Georgia. El se simte mai bine pe suprafețe lente, însă și pe hard în 2018 mi s-a părut destul de solid, făcând meciuri la nivel înalt cu Pedro Martinez sau cu Ginaluigi Quinzi, sportivi de top 300. Alessandro Coppini nu are clasament, el în momentul de față fiind destul de modest. În 2017 are doar 6 turnee la care a participat, pierzând la 5 dintre ele în calificări, iar în noul sezon a pierdut iarăși în calificări la toate cele trei competiții la care s-a înscris. Aici a depășit această fază, însă trebuie menționat faptul că a întâlnit doar tenismeni foarte slabi, fără clasament deasemenea. Consider astfel că rusul Kivattsev este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Kirill Kivattsev castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0