Share

Pronostic pentru Albano Olivetti - Antal Van Der Duim, ITF Elvetia F2, 14.02.2018

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Feb 2018 01:04 321 0
Logo Albano Olivetti
Logo Antal Van Der Duim
Albano Olivetti
Antal Van Der Duim
VS
11:00 14 Februarie 2018
ITF Elvetia F2

Analiză și informații pentru Albano Olivetti v Antal Van Der Duim

Turneul ITF Elveția F2 are loc în Bellevue, oraș situat la granița cu Franța, iar în această analiză voi detalia partida dintre Albano Olivetti și Antal Van Der Duim, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Bellevue este o localitate mică, de doar 3500 de locuitori, însă foarte aproape de Geneva, având o populație foarte cosmopolită. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este Country Club Geneva, cel mai mare din localitate, care dispune de terenuri acoperite cu o carpetă rapidă, indoor. 
Tabloul de concurs este foarte puternic, aici fiind prezenți Klein, Heyman sau Fokina. 

Albano Olivetti este un francez de 26 de ani, clasat pe locul 337 ATP. 
Iar Albano este unul dintre cei mai buni tenismeni la acest nivel, el în trecut fiind foarte aproape chiar de prima sută mondială, având un joc foarte solid, cu armă principală serviciul. 
În 2017 el are  finală la ITF Franța F7, semifinale la ITF Qatar F2, titlu la ITF Bulgaria F1, semifinale la ITF Israel F8, titlu la ITF Israel F10, semifinale la ITF Portugalia F10, finală la ITF Franța F15, sferturi de finală la ITF Franța F19, sferturi de finală la ITF Franța F20, sferturi de finală la ITF Franța F21, și sferturi de finală la ITF Finlanda F4.
Toate pe hard, suprafața sa preferată. Mai mult, majoritatea indoor, la 2.03 el find un tenismen care excelează pe serviciu și face multe puncte ușoare în condiții rapide. 
În 2018 s-a descurcat deasemenea bine, el având finală la ITF Franța F2 și semifinale la ITF Frnata F3, tot pe carpetă. 
Din păcate săptămâna trecută a pierdut în optimi la ITF Elveția F1, 6-7 în decisiv cu Lenz (locul 498 ATP), după un meci lung și foarte echilibrat. 
Aici:

- 6-3 7-6 cu Castelnuevo (locul 1197 ATP), câștigând 91% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Antal Van Der Duim este un olandez de 30 de ani, clasat pe locul 304 ATP. 
Însă Antal a fost mult mai sus, până pe poziția 214 acum doi ani, scăzând foarte mult însă din cauza problemelor fizice. 
Până la urmă Duim  a lipsit aproape jumătate de an din circuit, accidentandu-se după US Openul din 2016, și revenind abia în ianuarie anul viitor. 
În 2017 el are semifinale la ITF Italia F3, sferturi de finală la ITF Franța F6, semifinale la ITF Franța F7, sferturi de finală la ITF Italia F12, apoi în mai accidentandu-se iar și absentând tot sezonul. 
În 2018 are deja o finală la ITF Franța F3, fiind foarte solid acolo, însă și inconstant, văzându-se faptul că fizic nu stă atât de bine. 
Iar acum s-a chinuit, inclusiv în calificări având mari emoții. 
Aici:

- 7-6 7-6 cu Burquier (tenismen fără clasament), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (9 salvate)
- 6-4 6-4 cu Martinez (locul 1156 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 30% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Albano Olivetti vs Antal Van Der Duim: Albano Olivetti castiga

Albano Olivetti este un sportiv foarte solid, căruia îi place mult să evolueze în sală, la cei peste 2m ai săi având un mare avantaj în serviciu. Săptămâna trecută s-a împiedicat în optimi tot în Elveția, cu Lenz, însă după un meci bun de ambele părți, decis în tie-breakul decisivului. Antal Van Der Duim este bun, fost tenismen de top 250, însă în ultimii doi ani deja a avut două accidentări serioase, iar ritmul său este destul de scăzut și inconstant. Aici s-a chinuit mult în primul tur cu Martinez, până la urmă tenismen ce nu a fost vreodată în prima mie mondială, pierzându-și de 3 ori serviciul și având multe lacune. Consider astfel că Olivetti este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Albano Olivetti castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

43

Castigate:

28

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici