Share

Pont Adrian Mannarino - Jeremy Chardy, Duel francez în turul 3 la Indian Wells

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Mar 2018 11:15 908 0
Logo Adrian Mannarino
Logo Jeremy Chardy
Adrian Mannarino
Jeremy Chardy
VS
20:00 12 Martie 2018
Indian Wells

Analiză și informații pentru Adrian Mannarino v Jeremy Chardy

Începem ziua de luni tot cu un pont din tenis și venim cu unul de la confruntarea dintre francezii Adrian Mannarino și Jeremy Chardy, din cadrul mastersului de la Indian Wells, meci ce este primul programat pe terenul 3 și va începe de la ora 20 00, ora României. Mai multe date însă despre această dispută, dar și pronosticul nostru gândit, în cele ce urmează.

Adrian Mannarino - Jeremy Chardy 

Se pare că surprizele continuă la Indian Welles, pentru că și ieri am avut 4 capi de serie eliminați. E ceva de speriat chiar, cu ghilimelele de rigoare bineînțeles, toate aceste rezultate surprinzătoate. Poate cea mai mare surpriză de ieri a fost eliminarea lui Sascha Zverev, care se pare că încă nu se regăsește. Noi astăzi ne-am îndreptat atenția asupa unui meci în urma căruia putem scoate profit. În turul 3 se vor confrunta doi francezi și meciul pare interesant la prima vedere. Adrian Mannarino e și el unul din capii de serie al acestui turneu, iar până acum nu a avut probleme. Un singur meci a disputat tenismenul în vârstă de 29 de ani la acest turneu, dispută pe care a câștigat-o lejer. Un scurt 6-1, 6-4 i-a administrat canadianului lui Polansky în turul trecut și pare că Adrian e într-o formă bună. De altfel, Mannarino a evoluat relativ bine în acest debut de sezon, fiind eliminat de fiecare dată fie de un adversar aflat în formă, fie de un jucător de top. Pe 23 în ierarhia ATP, Mannarino are șanse bune să ajungă în turul 4 la primul masters al anului. Adversarul nu este unul de speriat, din contra chiar, însă francezul nu trebuie să își ia peste picior conaționalul. Dacă va fi din nou la același nivel, Mannarino nu ar trebui să aibă mari probleme.

De 6 ori și-a pierdut serviciul Chardy în cele 2 meciuri jucate la Indian Wells

De partea cealaltă, Jeremy Chardy a ajuns în turul 3, cu mare noroc. Zic eu. Asta pentru ca a dat în runda precedentă peste Fognini, iar cum italianul este recunoscut pentru inconstanța din jocul său, atunci nu trebuie să ne mire victoria francezului. Chardy a fost condus cu 4-6 și 1-4 în setul secund și era ca și eliminat din competiție. Numai că italianul a ținut neapărat să își facă din nou "numărul" și să ofere șansa adversarului se intre în decisiv. De asta consider că succesul lui Chardy a fost unul norocos, pentru că dacă Fognini juca serios încă 2 gameuri, nu se mai punea probleme învingătorului. În turul 1, Jeremy a dat peste alt conațional, Julien Benneteau, de care a trecut în două seturi, însă tot pe fondul unui joc slab făcut de adversar. Ok, nu zic că Chardy e un jucător modest, în ciuda locului ocupat în acest moment, dar contra unor adversari de top, nu face față. Jocul său e bazat în proporții foarte mari pe serviciu, iar atunci când arma principală nu funcționează, are mari probleme. Deplasarea e deficitară la francez, iar contra lui Mannarino, nu îi va fi deloc ușor din acest punct de vedere. Consider că prezența în turul 3 la Indian Wells e deja un rezultat mai mult decât bun pentru Chardy, peste așteptări chiar și nu îl mai văd să reușesacă o nouă surpriză și în această seară.

În duelurile directe, Chardy conduce cu un neverosimil 3-0, spun asta, pentru că Mannarino nu a reușit nici măcar să câștige vreun set din cele 6 disputate. Totuși ultima dispută a avut loc în urmă cu mai bine de 4 ani.

Pont Adrian Mannarino vs Jeremy Chardy: Victorie Mannarino la H de 1,5 gameuri

După cum vă ziceam, Chardy a ajuns norocos în turul 3. Francezul a reușit să profite de inconstanța lui Fognini și a câștigat nesperat partida contra italianului. Acum lucrurile vor total diferit. Mannarino e un jucător extrem de serios, un stângaci excelent, care nu scade ritmul până nu câștigă meciul. Chiar dacă în toate disputele directe Chardy a ieșit învingător, această statistică e irelevantă, pentru că meciurile au avut loc în urmă cu 4, 5 sau 7 ani. La ora actuală, Jeremy e cu 2 clase sub Mannarino și nu văd cum ar putea să îi facă față conaționalului său, mai ales dacă serviciul nu îl va ajuta. Adrian stă bine la retur și va reuși să trimită multe mingi înapoi. Merg așadar cu toată încrederea pe Mannarino și voi recomanda chiar victoria acestuia la minim 2 gameuri diferență. Betano oferă o cotă ok și de luat în seamă la acest pariu! #Pontul zilei!! #4 IN ROW!!!

Pont pariuri: Victorie Mannarino la H de 1,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

21

Castigate:

11

Pierdute:

9

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici