1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Pontul Zilei

Pontul Zilei - pronosticul de încredere a zilei de azi de la specialiștii PariuriX

Pontul zilei este ales dintre cele mai bune pronosticuri pariuri sportive oferite de specialiștii PariuriX. În fiecare zi în cadrul acestui proiect va fi propus un pont din fotbal, tenis, baschet sau hochei,  obiectivul fiind generarea unui profit pe termen lung. Așa că vă rugăm să nu judecați pontul zilei de azi individual, ci țineți cont de rezultatele obținute pe o perioadă mai lungă de timp!

Pontul Zilei

15 Aprilie 2024
Atalanta

Atalanta

versus
Hellas Verona

Hellas Verona

Fotbal Italia - Serie A

Atalanta câștigă HA (-1)

1.75

Miză: 30/50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
1.75
Pariază acum la Betano
1.75

Case de pariuri unde joc

Betano
L1170664W000663
500 RON
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
560 RON
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
550 RON
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
200 RON
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300 RON
Se aplică T&C
Las Vegas
L1213853W001291
950 RON
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
400 RON
Se aplică T&C
Favbet
D. 811/29.04.2020
250 RON
Se aplică T&C

Cota Medie

1.67

CE ESTE PONTUL ZILEI ȘI CUM ÎL ALEG SPECIALIȘTII PARIURIX?

Pontul Zilei este un proiect marca PariuriX în cadrul căruia este oferit zilnic pronosticul în care specialiștii noștri au cea mai mare încredere. Aici oferim informații pentru pariori.

Cum alegem mai exact pontul zilei la pariuri? Este simplu. Dacă urmărești cu regularitate site-ul nostru, atunci știi că oferim zilnic analize detaliate cu pronosticuri. Acestea se selectează de la cele mai interesante partide, unde fiecare tipster / specialist oferă un anumit grad de încredere recomandării sale. Pronosticul cu cea mai mare încredere devine implicit și pontul zilei de azi.

Dacă sunt mai multe pronosticuri cu același nivel de încredere, atunci echipa de specialiști stabilește de comun acord care pariu să fie ales în cadrul acestui proiect. Când vine vorba de pontul zilei, pariuri cu șansă cât mai mare de reușită sunt cele din rândul cărora vrem să alegem. Acest lucru îl putem face doar dacă filtrăm la modul serios pronosticurile de pe site. Lucru pe care îl și facem.

 

PONTUL ZILEI FOTBAL VS PONTUL ZILEI TENIS – CARE ESTE MAI SIGUR?

De obicei dintr-unul din aceste două sporturi vine pariul zilei, iar uneori mai oferim și pontul zilei baschet. Este greu de spus care este mai sigur, pentru că pornim de la ideea că în pariuri sportive nu există un sport mai sigur decât altul.

Poate unui parior i se pare mai profitabil ”sportul rege” pentru că se pricepe mai bine la el, în timp ce altul se descurcă mult mai bine la tenis. Noi avem tipsteri specializați pe fiecare sport în parte, astfel încât considerăm că putem oferi: vezi ponturi bune indiferent de disciplină.

Totuși, dacă nu ai încredere totală în propunerile noastre, uite ce ai putea face. Ponturile de pe PariuriX.com sunt împărțite pe secțiuni, în funcție de sport. La fiecare sport, indiferent că este vorba de fotbal, baschet, tenis sau hochei, poți vedea statistici detaliate pentru fiecare lună. Acestea prezintă și un număr de pariuri câștigătoare, pierzătoare, profit, pierderi etc.

Același lucru este valabil și pentru fiecare specialist în parte. Așa că dacă de exemplu pe site avem pontul zilei pariuri fotbal, ai putea intra în secțiunea ”Ponturi fotbal”. Acolo poți să consulți statisticile, și apoi vezi topul pe pagina tipsterului care a oferit pontul zilei.

Descoperă top case de pariuri online recomandate la care să joci Pontul Zilei!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

ESTE MEREU PONTUL ZILEI CÂȘTIGĂTOR?

Nu, și nici nu putem promite așa ceva. Știu că un parior începător ar putea spune la prima vedere ”cât de greu este să dai un pont corect pe zi”. Dar fă un experiment și alege timp de o lună pronosticul zilei în care ai cea mai mare încredere, și trage linie la final și spune-ne câte pariuri câștigătoare ai avut și câte pierzătoare.

Dar mai important de atât, ce profit / pierderi ai obținut? Da știu, ponturile zilei de azi ți-ar fi ieșit mult mai bine dacă nu aveai ghinion, cum la fel pentru pariurile pierzătoare de ieri este vinovat arbitrul. Nimic nou, ne-am obișnuit deja.

Să ai rezultate bune nu este așa simplu cum pare la prima vedere, iar din acest motiv noi țintim profitul pe termen lung. Factorul de noroc și ghinion se balansează după o perioadă mai lungă de timp. Anume din cauza aceasta considerăm că rezultatele proiectului ”Pontul zilei”, ca și la celelalte proiecte de pe site-ul PariuriX.com, devin relevante după minim 2-3 luni de zile.

Așa că te rugăm să nu ne judeci după 2-3 zile. Iar în final mai am și un sfat: trece pontul zilei prin filtrul personal și joacă doar acele pronosticuri în care și tu ai încredere, pentru că în final sunt banii tăi în joc! Apropo, poți arunca un ochi și pe Biletul zilei la pariuri sportive pentru a vedea mai multe recomandări de pronosticuri pentru astăzi.


Întrebări frecvente despre pontul zilei la pariuri sportive

Din ce sporturi provine pontul zilei la pariuri?

De regulă vei găsi pe site-ul nostru pontul zilei din fotbal sau pontul zilei din tenis. În funcție de oferta din ziua respectivă și de încrederea pe care o avem într-un anumit pronostic, putem oferi uneori inclusiv pontul zilei din baschet, handbal sau hochei pe gheață.

Cum pot scoate maximul din pontul zilei de azi?

În primul rând îți sugerăm să pariezi zilnic pe recomandarea noastră, și nu doar o dată. Este posibil ca într-o zi pontul la pariuri să fie pierzător. Însă dacă pariezi cu regularitate pe parcursul mai multor luni, vor crește considerabil șansele de a fi pe plus la final.

Cum pot paria pe pontul zilei gratis?

Există anumite case de pariuri online care oferă în 2024 bonusuri fără depunere la pariuri sportive. Dacă pui mâna pe un astfel de bonus, atunci poți paria pe pontul zilei gratis, fără a investi vreun ban! Totuși ia în considerare faptul că astfel de oferte sunt destul de rare, și valabile o perioadă limitată de timp. Pentru a fi informat când apare un nou bonus fără depunere la pariuri recomand să urmărești cu regularitate secțiunea de Promoții pariuri sportive de pe Pariurix.com.

Cât succes au tipsterii PariuriX cu pontul zilei la pariuri?

Convinge-te cu ochii tăi! Dacă te duci în partea de sus a acestei paginii Pontul Zilei vei vedea în dreapta un grafic care arată cât de profitabilă a fost fiecare lună din anul curent. De asemenea, poți selecta din stânga paginii și statisticile unui alt an. Ia în considerare faptul că statisticile noastre sunt 100% reale șu automatizate; ele nu pot fi editate manual sau înflorite.

Acest lucru este valabil atât pentru Pontul Zilei, cât și pentru celelalte proiecte precum Cota 2 sau Biletul Zilei. De aceea la prima vedere poate vei spune că sunt site-uri care stau mai bine ca noi, însă trebuie să te gândești dacă statisticile lor sunt la fel de reale ca ale noastre. Suntem singurul site de profil din România cu statistici automatize; restul le pot înflori cum vor ei.

Ce meciuri se joacă azi?

Avem pe site și o secțiune de Livescore unde poți vedea o listă cu toate meciurile de azi din fotbal. La cele mai importante dintre ele (și nu numai) specialiștii noștri oferă ponturi accesibile din secțiunea de Ponturi Pariuri Sportive. Astfel poți vedea rapid o listă cu ponturi azi la pariuri sportive.

Cum văd o listă cu ponturi fotbal azi?

Vrei să afli ce meciuri fotbal azi au fost analizate de specialiștii PariuriX? Tot ce ai de făcut este să accesezi secțiunea Ponturi – Ponturi Fotbal din meniul de sus. Vei fi redirecționat către o pagină care va conține în mare parte pronosticuri fotbal azi, acestea fiind afișate în ordine cronologică după momentul în care au fost postate. Tipsterii noștri publică avancronicile cu minim 24 de ore înainte de ora de joc. Asta înseamnă că dacă intri seara pe site, vei putea găsi ponturi fotbal de mâine.

Ce cote vom găsi de obicei la Pontul Zilei?

Aproape întotdeauna Pontul Zilei va avea o cotă cuprinsă între 1.50 și 1.80. Dacă ți se pare prea mică, atunci o poți combina cu alte pronosticuri din secțiunea noastră de Ponturi Pariuri Sportive pentru a crea un bilet de cotă mai mare.

Este Pontul Zilei sigur?

De regulă Pontul Zilei conține acel pronostic în care specialiștii noștri au cea mai mare încredere în ziua respectivă. În ciuda acestui aspect, NU putem spune că Pontul Zilei este sigur. Nici un pariu nu este sigur! Însă pariind cu regularitate pe recomandările noastre ai șanse mari ca după o perioadă mai lungă de timp să fii pe plus! Apropo, pot fi site-uri care să îți spună că ele oferă Pontul zilei 100% sigur.

Aceea este o minciună, nimeni nu poate garanta așa ceva. Poate îți vor spune că au acces la blaturi și informații din interior, dar dacă ar fi avut, crezi că ar fi mai stat să vândă pontul pe internet pentru o sumă modifă? Cu siguranță există meciuri aranjate la pariuri, însă nu au acces la ele chiar oricine. Iar cei care le au, le pariază singuri!

La ce case de pariuri online ar trebui să joc ponturile de azi?

În secțiunea Agenții Pariuri Sportive poți vedea o listă cu cele mai bune case de pariuri de la noi din țară. Poți opta pentru oricare dintre ele pentru a juca ponturile de azi la pariuri propuse de specialiștii noștri.

Ia în considerare faptul că la fiecare avancronică de astăzi recomandăm să joci pariul propus la o anumită agenție, în funcție de operatorul unde găsești cea mai bună cotă. De aceea este o idee bună să ai cont la mai multe case de pariuri online simultan.

Care este diferența dintre Cota 2, Biletul zilei și Pontul zilei?

Toate 3 sunt proiecte importante de pe site-ul PariuriX pe care le oferim în fiecare zi, însă sunt complet diferite unul față de celălalt. Hai să facem o comparație pontul zilei – cota 2 – biletul zilei. Pontul zilei – este un bilet cu un singur pariu de cotă 1.50 – 1.85. Aici alegem cel mai sigur pont din ziua respectivă care se încadrează între cotele menționate.

Cota 2 – este un bilet zilnic cu o cotă de aproximativ 2 care conține de obicei două ponturi, dar în unele zile poate conține și un singur pont de cotă ~2.00, sau 3 ponturi de cotă ~1.25 Biletul Zilei – este un bilet cu o cotă ceva mai mare de 2.50 – 5.00, ce poate conține de la două pronosticuri până la 4-5 pronosticuri. Pentru toate cele 3 proiecte alegem doar pronosticurile din ziua respecitvă în care avem încrederea cea mai ridicată.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1