Share

Pontul Zilei - pronosticul de încredere a zilei de azi de la specialiștii PariuriX

Pontul zilei este ales dintre cele mai bune pronosticuri pariuri sportive oferite de specialiștii PariuriX. În fiecare zi în cadrul acestui proiect va fi propus un pont din fotbal, tenis, baschet sau hochei,  obiectivul fiind generarea unui profit pe termen lung. Așa că vă rugăm să nu judecați pontul zilei de azi individual, ci țineți cont de rezultatele obținute pe o perioadă mai lungă de timp!

Pontul Zilei

22 Octombrie 2021
WTA Moscova
15:50
Maria Sakkari Simona Halep
Detalii pont
Maria Sakkari vs Simona Halep Pont: Halep sub 4,5 breakuri

Maria Sakkari a servit fantastic în ultimele 12 partide disputate pe terenuri rapide, pierzând doar o singură dată mai mult de 5 game-uri, atunci când a repus mingea în joc. Jucătoare de mare calitate precum Swiatek, Kvitova, Andreescu, Ostapenko, Pliskova, Răducanu sau Kontaveit nu au reușit mai mult de 4 breakuri. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Cota Medie

1.66

Statistici

Profit

CE ESTE PONTUL ZILEI ȘI CUM ÎL ALEG SPECIALIȘTII PARIURIX?

Pontul zilei este un proiect marca PariuriX în cadrul căruia este oferit zilnic pronosticul în care specialiștii noștri au cea mai mare încredere. Aici oferim informații pentru pariori. Cum alegem mai exact pontul zilei la pariuri? Este simplu. Dacă urmărești cu regularitate site-ul nostru, atunci știi că oferim zilnic analize detaliate cu pronosticuri. Acestea se selectează de la cele mai interesante partide, unde fiecare tipster oferă un anumit grad de încredere recomandării sale. Pronosticul cu cea mai mare încredere devine implicit și pontul zilei de azi. Dacă sunt mai multe pronosticuri cu același nivel de încredere, atunci echipa de specialiști stabilește de comun acord care pariu să fie ales în cadrul acestui proiect. Când vine vorba de pontul zilei, pariuri cu șansă cât mai mare de reușită sunt cele din rândul cărora vrem să alegem. Acest lucru îl putem face doar dacă filtrăm la modul serios pronosticurile de pe site. Lucru pe care îl și facem.

 

PONTUL ZILEI FOTBAL VS PONTUL ZILEI TENIS – CARE ESTE MAI SIGUR?

De obicei dintr-unul din aceste două sporturi vine pariul zilei, iar uneori mai oferim și pontul zilei baschet. Este greu de spus care este mai sigur, pentru că pornim de la ideea că în pariuri sportive nu există un sport mai sigur decât altul. Poate unui parior i se pare mai profitabil ”sportul rege” pentru că se pricepe mai bine la el, în timp ce altul se descurcă mult mai bine la tenis. Noi avem tipsteri specializați pe fiecare sport în parte, astfel încât considerăm că putem oferi: vezi ponturi bune indiferent de disciplină.

Totuși, dacă nu ai încredere totală în propunerile noastre, uite ce ai putea face. Ponturile de pe PariuriX.com sunt împărțite pe secțiuni, în funcție de sport. La fiecare sport, indiferent că este vorba de fotbal, baschet, tenis sau hochei, poți vedea statistici detaliate pentru fiecare lună. Acestea prezintă și un număr de pariuri câștigătoare, pierzătoare, profit, pierderi etc. Același lucru este valabil și pentru fiecare specialist în parte. Așa că dacă de exemplu pe site avem pontul zilei pariuri fotbal, ai putea intra în secțiunea ”Ponturi fotbal”. Acolo poți să consulți statisticile, și apoi vezi topul pe pagina tipsterului care a oferit pontul zilei.

 

ESTE MEREU PONTUL ZILEI CÂȘTIGĂTOR?

Nu, și nici nu putem promite așa ceva. Știu că un parior începător ar putea spune la prima vedere ”cât de greu este să dai un pont corect pe zi”. Dar fă un experiment și alege timp de o lună pronosticul zilei în care ai cea mai mare încredere, și trage linie la final și spune-ne câte pariuri câștigătoare ai avut și câte pierzătoare. Dar mai important de atât, ce profit / pierderi ai obținut? Da știu, ponturile zilei de azi ți-ar fi ieșit mult mai bine dacă nu aveai ghinion, cum la fel pentru pariurile pierzătoare de ieri este vinovat arbitrul. Nimic nou, ne-am obișnuit deja.

Să ai rezultate bune nu este așa simplu cum pare la prima vedere, iar din acest motiv noi țintim profitul pe termen lung. Factorul de noroc și ghinion se balansează după o perioadă mai lungă de timp. Anume din cauza aceasta considerăm că rezultatele proiectului ”Pontul zilei”, ca și la celelalte proiecte de pe site-ul PariuriX.com, devin relevante după minim 2-3 luni de zile. Așa că te rugăm să nu ne judeci după 2-3 zile. Iar în final mai am și un sfat: trece pontul zilei prin filtrul personal și joacă doar acele pronosticuri în care și tu ai încredere, pentru că în final sunt banii tăi în joc! Apropo, poți arunca un ochi și pe Biletul zilei la pariuri sportive pentru a vedea mai multe recomandări de pronosticuri pentru astăzi.


Întrebări frecvente despre pontul zilei la pariuri sportive

Din ce sporturi provine pontul zilei la pariuri?

De regulă vei găsi pe site-ul nostru pontul zilei din fotbal sau pontul zilei din tenis. În funcție de oferta din ziua respectivă și de încrederea pe care o avem într-un anumit pronostic, putem oferi uneori inclusiv pontul zilei din baschet, handbal sau hochei pe gheață.

Cum pot scoate maximul din pontul zilei de azi?

În primul rând îți sugerăm să pariezi zilnic pe recomandarea noastră, și nu doar o dată. Este posibil ca într-o zi pontul la pariuri să fie pierzător. Însă dacă pariezi cu regularitate pe parcursul mai multor luni, vor crește considerabil șansele de a fi pe plus la final.

Cum pot paria pe pontul zilei gratis?

Există anumite case de pariuri online care oferă în 2021 bonusuri fără depunere la pariuri sportive. Dacă pui mâna pe un astfel de bonus, atunci poți paria pe pontul zilei gratis, fără a investi vreun ban! Totuși ia în considerare faptul că astfel de oferte sunt destul de rare, și valabile o perioadă limitată de timp. Pentru a fi informat când apare un nou bonus fără depunere la pariuri recomand să urmărești cu regularitate secțiunea de Promoții pariuri sportive de pe Pariurix.com.

Cât succes au tipsterii PariuriX cu pontul zilei la pariuri?

Convinge-te cu ochii tăi! Dacă te duci în partea de sus a acestei paginii Pontul Zilei vei vedea în dreapta un grafic care arată cât de profitabilă a fost fiecare lună din anul curent. De asemenea, poți selecta din stânga paginii și statisticile unui alt an. Ia în considerare faptul că statisticile noastre sunt 100% reale șu automatizate; ele nu pot fi editate manual sau înflorite. Acest lucru este valabil atât pentru Pontul Zilei, cât și pentru celelalte proiecte precum Cota 2 sau Biletul Zilei. De aceea la prima vedere poate vei spune că sunt site-uri care stau mai bine ca noi, însă trebuie să te gândești dacă statisticile lor sunt la fel de reale ca ale noastre. Suntem singurul site de profil din România cu statistici automatize; restul le pot înflori cum vor ei.

Ce cote vom găsi de obicei la Pontul Zilei?

Aproape întotdeauna Pontul Zilei va avea o cotă cuprinsă între 1.50 și 1.80. Dacă ți se pare prea mică, atunci o poți combina cu alte pronosticuri din secțiunea noastră de Ponturi Pariuri Sportive pentru a crea un bilet de cotă mai mare.

Este Pontul Zilei sigur?

De regulă Pontul Zilei conține acel pronostic în care specialiștii noștri au cea mai mare încredere în ziua respectivă. În ciuda acestui aspect, nu putem spune că Pontul Zilei este sigur. Nici un pariu nu este sigur! Însă pariind cu regularitate pe recomandările noastre ai șanse mari ca după o perioadă mai lungă de timp să fii pe plus! Apropo, pot fi site-uri care să îți spună că ele oferă Pontul zilei 100% sigur. Aceea este o minciună, nimeni nu poate garanta așa ceva. Poate îți vor spune că au acces la blaturi și informații din interior, dar dacă ar fi avut, crezi că ar fi mai stat să vândă pontul pe internet pentru o sumă modifă? Cu siguranță există meciuri aranjate la pariuri, însă nu au acces la ele chiar oricine. Iar cei care le au, le pariază singuri!

Care este diferența dintre Cota 2, Biletul zilei și Pontul zilei?

Toate 3 sunt proiecte importante de pe site-ul PariuriX pe care le oferim în fiecare zi, însă sunt complet diferite unul față de celălalt. Hai să facem o comparație pontul zilei – cota 2 – biletul zilei. Pontul zilei – este un bilet cu un singur pariu de cotă 1.50 – 1.85. Aici alegem cel mai sigur pont din ziua respectivă care se încadrează între cotele menționate. Cota 2 – este un bilet zilnic cu o cotă de aproximativ 2 care conține de obicei două ponturi, dar în unele zile poate conține și un singur pont de cotă ~2.00, sau 3 ponturi de cotă ~1.25 Biletul Zilei – este un bilet cu o cotă ceva mai mare de 2.50 – 5.00, ce poate conține de la două pronosticuri până la 4-5 pronosticuri. Pentru toate cele 3 proiecte alegem doar pronosticurile din ziua respecitvă în care avem încrederea cea mai ridicată.

Ce se întâmplă dacă pontul zilei nu este câștigător?

Așa cum menționam mai sus, se poate întâmpla într-o zi ca Pontul Zilei să fie pierzător. De aceea recomandăm să nu pariezi pronosticul propus o singură dată, ci să ne urmărești constant pe termen lung. Ca orice alți pariori, și noi vom avea ponturi câștigătoare și pierzătoare. Ce ne diferențiază pe noi de pariorii obișnuiți este că atunci când tragi linie, noi vom fi pe plus cu pontul zilei.

Pot găsi cote mai bune pentru pariul zilei?

De obicei nu. Noi oferim cele mai bune cote la pariul zilei, și asta pentru că la fiecare pariu consultăm oferta tuturor agențiilor de pariuri de top din România. De aceea recomandăm pariul zilei doar la agenția care oferă cea mai bună cotă. Dacă te duci în partea de sus a paginii Pontul Zilei vei vedea că în dreptul pontului este menționată o anumită agenție; aceea este cea care are cea mai bună cotă pentru pontul zilei de azi! Iar dacă dai click pe butonul ”Joacă pariul” din dreptul ei vei fi redirecționat către respectiva casă de pariuri, acolo unde te așteaptă și un super bonus de bun venit!

Pot combina pontul zilei cu mai multe meciuri?

Ai putea, dar trebuie să înțelegi că cu cât ai mai multe meciuri pe bilet, cu atât cresc șansele ca acesta să fie pierzător. Dacă vrei totuși să îți asumi acest risc, recomand să te orientezi către un alt proiect precum Biletul Zilei sau Cota 2, și să verifici meciurile live

Unde pot găsi mai multe ponturi la pariuri sportive?

Poți accesa secțiunea noastră de Ponturi pentru a descoperi toate recomandările tipsterilor PariuriX pentru ziua de astăzi. Vei găsi acolo în special pronosticuri din fotbal și tenis, dar și din alte sporturi precum hochei pe gheață, baschet, eSports sau sporturi americane.