Share

Pontul zilei

Pontul zilei este ales dintre cele mai bune pronosticuri pariuri sportive oferite de specialiștii PariuriX. În fiecare zi în cadrul acestui proiect va fi propus un pont din fotbal, tenis, baschet sau hochei,  obiectivul fiind generarea unui profit pe termen lung. Așa că vă rugăm să nu judecați pontul zilei de azi individual, ci țineți cont de rezultatele obținute pe o perioadă mai lungă de timp!

Pontul zilei

29 Septembrie 2020
13:15
Elena Rybakina Sorana Cîrstea
Ponturi tenis WTA - Roland Garros
Sub 4,5 ași - Rybakina

Cota Medie

1.67

Statistici

Profit

Ce este pontul zilei și cum îl aleg specialiștii PariuriX?

Pontul zilei este un proiect marca PariuriX în cadrul căruia este oferit zilnic pronosticul în care specialiștii noștri au cea mai mare încredere. Aici oferim informații pentru pariori. Cum alegem mai exact pontul zilei la pariuri? Este simplu. Dacă urmărești cu regularitate site-ul nostru, atunci știi că oferim zilnic analize detaliate cu pronosticuri. Acestea se selectează de la cele mai interesante partide, unde fiecare tipster oferă un anumit grad de încredere recomandării sale. Pronosticul cu cea mai mare încredere devine implicit și pontul zilei de azi. Dacă sunt mai multe pronosticuri cu același nivel de încredere, atunci echipa de specialiști stabilește de comun acord care pariu să fie ales în cadrul acestui proiect. Când vine vorba de pontul zilei, pariuri cu șansă cât mai mare de reușită sunt cele din rândul cărora vrem să alegem. Acest lucru îl putem face doar dacă filtrăm la modul serios pronosticurile de pe site. Lucru pe care îl și facem.

 

Pontul zilei fotbal vs pontul zilei tenis – care este mai sigur?

De obicei dintr-unul din aceste două sporturi vine pariul zilei, iar uneori mai oferim și pontul zilei baschet. Este greu de spus care este mai sigur, pentru că pornim de la ideea că în pariuri sportive nu există un sport mai sigur decât altul. Poate unui parior i se pare mai profitabil ”sportul rege” pentru că se pricepe mai bine la el, în timp ce altul se descurcă mult mai bine la tenis. Noi avem tipsteri specializați pe fiecare sport în parte, astfel încât considerăm că putem oferi: vezi ponturi bune indiferent de disciplină.

Totuși, dacă nu ai încredere totală în propunerile noastre, uite ce ai putea face. Ponturile de pe PariuriX.com sunt împărțite pe secțiuni, în funcție de sport. La fiecare sport, indiferent că este vorba de fotbal, baschet, tenis sau hochei, poți vedea statistici detaliate pentru fiecare lună. Acestea prezintă și un număr de pariuri câștigătoare, pierzătoare, profit, pierderi etc. Același lucru este valabil și pentru fiecare specialist în parte. Așa că dacă de exemplu pe site avem pontul zilei pariuri fotbal, ai putea intra în secțiunea ”Ponturi fotbal”. Acolo poți să consulți statisticile, și apoi vezi topul pe pagina tipsterului care a oferit pontul zilei.

 

Este mereu pontul zilei câștigător?

Nu, și nici nu putem promite așa ceva. Știu că un parior începător ar putea spune la prima vedere ”cât de greu este să dai un pont corect pe zi”. Dar fă un experiment și alege timp de o lună pronosticul zilei în care ai cea mai mare încredere, și trage linie la final și spune-ne câte pariuri câștigătoare ai avut și câte pierzătoare. Dar mai important de atât, ce profit / pierderi ai obținut? Da știu, ponturile zilei de azi ți-ar fi ieșit mult mai bine dacă nu aveai ghinion, cum la fel pentru pariurile pierzătoare de ieri este vinovat arbitrul. Nimic nou, ne-am obișnuit deja.

Să ai rezultate bune nu este așa simplu cum pare la prima vedere, iar din acest motiv noi țintim profitul pe termen lung. Factorul de noroc și ghinion se balansează după o perioadă mai lungă de timp. Anume din cauza aceasta considerăm că rezultatele proiectului ”Pontul zilei”, ca și la celelalte proiecte de pe site-ul PariuriX.com, devin relevante după minim 2-3 luni de zile. Așa că te rugăm să nu ne judeci după 2-3 zile. Iar în final mai am și un sfat: trece pontul zilei prin filtrul personal și joacă doar acele pronosticuri în care și tu ai încredere, pentru că în final sunt banii tăi în joc! Apropo, poți arunca un ochi și pe Biletul zilei la pariuri sportive pentru a vedea mai multe recomandări de pronosticuri pentru astăzi.