Lorenskog - Furuset: ponturi pariuri hochei Norvegia. 25.11.2022

Alte competiții hochei

Cota: 1.65

Adaugat de: Gabriel Morariu

24 Noi 2022 15:34 387 0
Logo Lorenskog Lorenskog
Logo Furuset Furuset
VS
20:00 25 Noiembrie 2022
Hochei Norvegia

Analiză și informații pentru Lorenskog v Furuset

Într-o partidă din liga secundă de hochei din Norvegia, Lorenskog primește vizita celor de la Furuset. Meciul dintre cele două formații este programat vineri seara, de la ora 20:00. În continuarea articolului veți găsi analiza confruntării, iar la finalul lui vine și pronosticul oferit. 

Lorenskog: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Lorenskog este una dintre formațiile cu pretenții la promovarea în prima ligă de hochei din Norvegia. Gazdele de vineri ocupă locul 4, cu 31 e puncte obținute în 17 meciuri, însă are de jucat 3 restanțe în comparație cu liderul Nidaros (45 de puncte). Primele 4 clasate merg în play-off-ul de promovare, astfel că Lorenskog se situează în obiectiv. Ultimele două etape au adus înfrângeri în fața primelor două clasate: 4-5 cu Narvik, respectiv 3-4 cu Nidaros. Pe teren propriu, în fața echipelor mai slab clasate, Lorenskog a făcut legea: 4-0 cu Gjovik, 5-0 cu Hasle/Loren, respectiv 5-0 cu Furuset. 57 de goluri a marcat Lorenskog în cele 17 etape de până acum, o medie de peste 3,5 per etapă. 

Furuset: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Furuset este una dintre codașele din liga secundă de hochei norvegiană. Oaspeții de vineri sunt pe locul 6, cu 20 de puncte, doar 6 victorii în 17 partide disputate. Poziția a șasea este ultima care asigură prezența în acest eșalon și în sezonul viitor. Locurile 7 și 8 retrogradează. 61 de goluri a încasat Furuset până acum, ceea ce în 17 etape duce către o medie de 4 goluri primite per meci. Cel mai recent duel din campionat a adus înfrângerea cu Gjovik, scor 2-4. Jocurile recente din deplasare au adus înfrângeri cu cel puțin 4 goluri încasate: 3-6 cu Hasle/Loren, 3-4 la Nidaros, și 0-5 la Lorenskog. 

Statistica meciurilor directe Lorenskog v Furuset

Lorenskog are un imens avantaj în fața lui Furuset. Gazdele de vineri au câștigat 19 din ultimele 20 de dueluri directe. Cele mai recente partide între cele două echipe au fost adjudecate de Lorenskog, ambele în luna octombrie, cu 4-0, respectiv 5-0. 

Cote pentru Lorenskog v Furuset

Lorenskog pornește cu prima șansă, iar eu cred că va obține o victorie clară. Diferența de valoare între cele două formații este una evidentă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive MrBit, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu -1,5 handicap pentru Lorenskog. Această selecție are o cotă bună de 1,67. 

Lorenskog vs Furuset Pont: Lorenskog peste 3,5 goluri marcate

Lorenskog este o formație mult mai bună decât Furuset. Asta s-a văzut în istoricul partidelor directe, în care gazdele de vineri domină copios. Furuset luptă pentru menținerea în acest eșalon, în timp ce Lorenskog speră la promovare. Cele două meciuri directe disputate în actuala stagiune au fost câștigate la pas de Lorenskog, cu 4-0 și 5-0. Din aceste motive mă aștept ca Lorenskog să depășească din nou baremul de 3,5 goluri marcate în jocul de vineri. Succes!

Pont pariuri: Lorenskog peste 3,5 goluri marcate

Miza: 9/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

39

Castigate:

24

Pierdute:

13

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici