1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. Alte competiții hochei »
  5. Ziar nad Hronom - Rimavska Sobota

Ziar nad Hronom - Rimavska Sobota: ponturi pariuri hochei Liga 1 Slovacia. 28.02.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-02-28 04:47:00

Hochei Liga 1 Slovacia

28 Februarie 2024, 19:00

Ziar nad Hronom

Ziar nad Hronom

versus
Rimavska Sobota

Rimavska Sobota

1.47

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Ziar nad Hronom v Rimavska Sobota

Doar 3 etape mai sunt de disputat din sezonul regulat al ligii secunde de hochei din Slovacia, iar unele formații încă mai luptă pentru accesul în play-off. Printre ele se numără și Ziar nad Hronom, care miercuri, de la ora 19:00, primește vizita codașei Rimavska Sobota. În continuarea acestui articol veți găsi prezentarea formațiilor, iar la finalul lui vine și recomandarea mea de pariu.

Cota aleasă vine din oferta Mr. Bit pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ziar nad Hronom: Forma echipei, știri și statistici

Ziar nad Hronom a adunat 63 de puncte după 43 de etape din sezonul regulat al ligii secunde din Slovacia. Doar 3 runde au mai rămas de disputat, iar gazdele confruntării de miercuri ocupă locul 8

. Primele 6 poziții au asigurată calificarea în play-off, iar distanța până la Slovan Bratislava B (clasată pe 6) este de 4 puncte.

Pentru a avea orice speranță că acest lucru se întâmplă, Ziar nad Hronom trebuie să profite de partida cu ultima clasată.

Cel mai bine se site Ziar atunci când evoluează acasă. Două meciuri recente în fața propriilor fani au adus un recital ofensiv: 5-3 cu Trebisov, respectiv 5-2 în fața celor de la Povazska Bystrica.

Chiar și în cazul înfrângerilor, Hronom a reușit să marcheze peste 3,5 goluri: pe 16 februarie, Trnava o învingea cu 8-4.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rimavska Sobota: Forma echipei, știri și statistici

Rimavska Sobota este ultima clasată din ligă și nu mai are nicio șansă să scape de această poziție, indiferent de soarta celor 3 runde rămase de disputat în sezonul regulat.

Oaspeții de miercuri au câștigat doar 10 meciuri din cele 43 jucate până acum. 166 de goluri au încasat cei de la Sobota, o medie care depășește 3,5 goluri per partidă.

Odată conștientizată situația din clasament, Rimavska a folosit și jucători care au evoluat mai puțin. Rezultatele s-au văzut imediat pe tabelă: 11 etape la rând cu înfrângere.

Ba chiar unele dintre deplasări s-au încheiat cu un scor-fluviu: 1-10 în fața celor de la Zilina și 1-12 cu Presov.

Statistica meciurilor directe Ziar nad Hronom v Rimavska Sobota

În cele două partide directe din acest sezon, disputate pe terenul celor de la Ziar nad Hronom, gazdele s-au impus cu 5-4 și 6-2.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Ziar nad Hronom v Rimavska Sobota

Rimavska Sobota are cea mai slabă apărare din liga secundă din Slovacia, iar pe final de sezon a încasat câteva înfrâgneri crunte în ultimele deplasări. Ziar nad Hronom are un atac bun și nu poate rata ocazia unei ascensiuni în clasament. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive MrBit, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem total de peste 6,5 goluri. Această selecție are o cotă bună de 1,90.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ziar nad Hronom vs Rimavska Sobota Pont: Ziar nad Hronom peste 3,5 goluri marcate

Diferența dintre cele două echipe este mare. Am putut vedea asta atât în clasamentul ligii secunde din Slovacia, dar și în meciurile directe din actuala stagiune. Rimavska Sobota este resemnată cu ultimul loc al campionatului, pe când Ziar încă mai speră să prindă play-off-ul. Cu o apărare făcută franjuri în ultima vreme, mă aștept ca Rimavska Sobota să încaseze cel puțin 4 goluri. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Miza: 6/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici