Storhamar - Gruner: ponturi pariuri hochei Norvegia. 24.11.2022

Alte competiții hochei

Cota: 1.60

Adaugat de: Gabriel Morariu

23 Noi 2022 14:36 357 0
Logo Storhamar Storhamar
Logo Gruner Gruner
VS
19:30 24 Noiembrie 2022
Hochei Norvegia Fjordkraft-ligaen

Analiză și informații pentru Storhamar v Gruner

Într-un meci din sezonul regulat al campionatului de hochei din Norvegia, Storhamar înfruntă ultima clasată, Gruner. Partida dintre cele două echipe este programată joi seara, cu începere de la ora 19:30. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pontul oferit. 

Storhamar: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Storhamar este una dintre formațiile care se bat la titlu în fiecare an. Totuși, gruparea de pe CC Amfi Arena nu a mai reușit să se impună din sezonul 2017/2018. Startul actualei stagiuni a fost sub așteptări: Storhamar se află abia pe locul 6, cu 21 de meciuri jucate și doar 35 de puncte acumulate. Atacul este cel mai bun din campionat: 80 de goluri marcate până acum, o medie de 4 per joc. Apărarea scârțâie - a încasat 51 de goluri, de aici și poziția în afara podiumului din Fjordkraftligaen (prima ligă norvegiană de Hochei). Gazdele meciului de joi au avut 4 victorii la rând, de fiecare dată cu un evident apetit ofensiv: 4-1 cu Manglerud Star, 3-2 cu Valerenga, 4-3 cu Stjernen și 9-2 cu Frisk Asker. Seria a luat sfârșit odată cu eșecul surprinzător cu Lillehammer (2-4) și a continuat cu înfrângerea pe terenul campioanei în exercițiu, Stavanger Oilers (0-4). 

Gruner: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Gruner este cea mai slabă echipă din hocheiul norvegian. Oaspeții de joi ocupă ultimul loc, cu doar două victorii în 19 partide disputate până acum. Nu mai puțin de 8 înfrângeri la rând a adunat Gruner, care are apărarea extrem de slabă: 92 de goluri a încasat în 19 partide, o medie de aproape 5 per joc. Ies în evidență înfrângerile la scor cu Stavanger Oilers (0-10), Storhamar (un alt 0-10), Sparta Warriors (3-7) și Valerenga (2-5). Diferența între Gruner și primele 7 clasate este imensă - atât la nivel de lot, cât și de valoare. Singurele formații cu care se pot bate oaspeții de joi sunt Ringerike și Manglerud Star, cele care sunt clasate deasupra ei. În fapt, acestea sunt echipele în fața cărora a obținut unicele victorii din sezonul regulat.

Statistica meciurilor directe Storhamar v Gruner

Storhamar a câștigat ultimele 14 confruntări directe cu Gruner. Gazdele de joi au făcut spectacol în cele mai recente dueluri directe din 2022: Pe 20 octombrie, Storhamar se impunea în deplasare cu 10-0, iar în celelalte partide din acest an victoriile au venit cu 8-1 și 6-2.

Cote pentru Storhamar v Gruner

Storhamar pornește drept mare favorită, în fața unei adversare pe care a învins-o în ultimele 14 meciuri consecutive. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 5,5 goluri marcate de gazde. Această selecție are o cotă bună de 1,88. 

Storhamar vs Gruner Pont: Storhamar marchează în fiecare perioadă

Diferența între cele două formații este imensă. Storhamar aspiră la titlu, în timp ce Gruner este ocupanta ultimului loc. Gazdele de joi vin după 14 victorii la rând în meciurile directe, iar Storhamar a marcat în fiecare repriză din ultimele 3 dueluri cu Gruner. Consider că această serie va continua, iar pontul meu merge pe selecția Storhamar înscrie în fiecare perioadă, la o cotă atractivă oferită de Superbet. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Pont pariuri: Storhamar marchează în fiecare perioadă

Miza: 9/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Anulat

Gabriel Morariu

Ponturi:

39

Castigate:

24

Pierdute:

13

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici