1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. Alte competiții hochei »
  5. Nurnberg Ice Tigers - Straubing

Nurnberg Ice Tigers - Straubing: ponturi pariuri hochei DEL Germania. 02.02.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-02-02 00:33:00

Hochei Germania - DEL

02 Februarie 2023, 20:30

Nurnberg Ice Tigers

Nurnberg Ice Tigers

versus
Straubing

Straubing

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Nurnberg Ice Tigers v Straubing

Într-un meci care contează pentru sezonul regulat al primei ligi de hochei din Germania, Nurnberg primește vizita celor de la Straubing. Partida dintre cele două formații este programată în cursul serii de joi, cu începere la ora 20:30. În continuarea acestui articol veți putea citi detalii despre cele două echipe, iar la finalul lui vine și pronosticul oferit.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Nurnberg Ice Tigers: Forma echipei, știri și statistici

După 44 de meciuri jucate în sezonul regulat al campionatului din Germania, Nurnberg a strâns doar 61 de puncte și ocupă locul 11 în DEL. Doar primele 10 locuri pot ajunge în playoff, însă gazdele de joi au un meci în minus disputat în comparație cu adversara din fața ei, Iserlohn. Ba mai mult, dacă Nurnberg reușește să se impună joi în fața lui Straubing, urcă un loc pe poziție care poate duce în playoff. Ice Tigers au un golaveraj de 116-140 în cele 44 de meciuri jucate până acum, cu o medie care depășește 5,5 goluri la total per etapă. Recent, în ianuarie 2023, Nurnberg a câștigat pe terenul liderului Red Bull Munchen cu 4-2, dar a și cedat în deplasare la Ingolstadt cu 0-6.

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Straubing: Forma echipei, știri și statistici

Straubing Tigers este una dintre formațiile puternice din prima ligă de hochei din Germania. Oaspeții jocului de joi ocupă locul 4 și au asigurată poziția în play-off. Până acum, Straubing a bifat 46 de partide în sezonul regulat, cu două în plus față de adversara următoare. Oaspeții de la Nurnberg au adunat 79 de puncte și sunt la doar 3 lungimi de ultimul loc de pe podium ocupat de Ingolstadt. Straubing este una dintre cele mai prolifice echipe când vine vorba de goluri. Până acum, Tigers au marcat de 147 de ori, cu o medie de peste 3 reușite per partudă. De asemenea, apărarea este una dintre cele mai permisive. În fapt, Straubing are cea mai salbă defensivă dintre primele 8 clasate în DEL, cu 135 de goluri încasate. Media în acest sezon depășește 6 goluri la total per rundă jucată. Forma de moment este una bună: victorii consecutive în deplasare la Frankfurt cu 5-2, respectiv în deplasare cu Red Bull Munchen, scor 4-1.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Nurnberg Ice Tigers v Straubing

Ultimele șase partide directe între Nurnberg și Straubing au avut cel puțin 6 goluri la total. Cele mai recente două, din finalul lui 2022, au fost câștigate de Straubing cu 4-2 și 5-2. Anterior Nurnberg se impusese cu 4-3 și 5-3.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Nurnberg Ice Tigers v Straubing

La nivelul cotelor la victorie există un echilibru, cu oaspeții considerați ușor favoriți datorită poziției superioare în clasament. În general, cele două formații sunt implicate în partide cu multe goluri, iar statistica recentă confirmă acest lucru. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Efortuna, pentru o miză moderată puteți încerca și selecția Gol marcat în fiecare perioadă. Acest pariu are o cotă bună de 1,53.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Nurnberg Ice Tigers vs Straubing Pont: Peste 5 goluri asiatic

Duelurile între Nurnberg și Straubing sunt mereu spectaculoase. Din 2021 și până în prezent, ultimele 6 confruntări directe au avut peste 5,5 goluri la total. De asemenea, golaverajele celor două echipe depășesc acest barem la total, ele fiind printre cele mai bune în atac, dar și cu mari probleme în defensivă. În aceste condiții, recomand cu încredere selecția Peste 5 goluri asiatic, la o cotă de 1,55 oferită de Efortuna. În cazul în care vor fi înscrise cel puțin 6 goluri vom prinde această cotă, iar dacă se vor marca fix 5 goluri, vom primi miza înapoi. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.57
Status: Anulat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici