1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. Alte competiții hochei »
  5. Adler Mannheim - Wolfsburg

Adler Mannheim - Wolfsburg: ponturi pariuri hochei Germania. 27.11.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-11-26 11:26:00

Hochei Germania - DEL

27 Noiembrie 2022, 16:15

Mannheim Alder

Mannheim Alder

versus
Wolfsburg Grizzlys

Wolfsburg Grizzlys

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Mannheim Alder v Wolfsburg Grizzlys

Într-o partidă care contează pentru sezonul regulat de hochei din Germania, Adler Mannheim primește vizita celor de la Wolfsburg. Duelul la vârful ierarhiei din DEL este programat în cursul zilei de duminică, de la ora 16:15. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Mannheim Alder : Forma echipei, știri și statistici

După 22 de meciuri disputate în sezonul regulat, Adler Mannheim a adunat 43 de puncte și ocupă locul 2 în ierarhie. Distanța față de liderul Munchen este de 7 lungimi (50 p.). Ultimele 3 meciuri ale lui Adler au abundat în goluri și, mai important, s-a marcat în fiecare repriză. Astfel, Mannheim vine în jocul de duminică după 9 reprize la rând cu gol: 5-4 la Bietigheim, 3-4 cu Eisbaren și 5-2 pe terenul lui Ingolstadt. Eșecul neașteptat cu Eisbaren a pus capăt unsei serii de 4 victorii la rând pe teren propriu pentru Mannheim: 3-0 cu Iserlohn, 5-1 cu Frankfurt, 3-2 cu Munchen și 1-0 cu Augsburg. 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Wolfsburg Grizzlys: Forma echipei, știri și statistici

Grizzlys Wolfsburg este ocupanta locului 5 în campionatul DEL, cu 38 de puncte trecute în cont. În competiția internă lucrurile au mers bine pentru oaspeții de duminică - Wolfsburg a adunat 3 victorii la rând, cu un număr ridicat de goluri, depășirea fără probleme a baremului de 4,5 la total: 3-2 cu Iserlohn, 5-2 la Nurnberg și 5-1 acasă cu Straubing. Forma din deplasare nu a fost la fel de bună precum cea din fața propriilor suporteri. Grizzlys au pierdut usturător - 1-5 cu Pinguins Bremerhaven, într-un duel în care au fost marcate goluri în toate perioadele. Participantă în Champions Hochey League, Wolfsburg a pierdut la mijlocul săptămânii împotriva puternicei formații suedeze Lulea (1-2). 

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Mannheim Alder v Wolfsburg Grizzlys

Cele două formații se cunosc foarte bine, iar meciurile dintr ele au fost mai mereu presărate cu multe goluri. Cele mai recente 4 au avut următoarele rezultate: victorii Mannheim cu 6-2 și 4-1, respectiv succese pentru Wolfsburg cu 2-1 și 7-3. 

Cote pentru Mannheim Alder v Wolfsburg Grizzlys

Adler Mannheim este considerată ușor favorită în acest duel, în care față în față se vor afla formații cu ofensive foarte bune. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 4,5 goluri total. Această selecție are o cotă atractivă de 1,55.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Mannheim Alder vs Wolfsburg Grizzlys Pont: Cel puțin un gol în fiecare perioadă

Adler Mannheim și Wolfsburg sunt echipe care se cunosc foarte bine, iar valoarea din ofensivă este dovedită deja. Meciurile directe între cele două formații abundă în reușite, iar asta s-a putut vedea pe întreaga durată a anului 2022. Wolfsburg este echipa cu defensivă mai slabă dintre cele două, însă are cifre excelente când vine vorba de atac. Consider că vom vedea cel puțin un gol în fiecare perioadă de joc, iar Betano oferă o cotă excelentă pentru această selecție. Să fie verde!

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici