1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. Alte competiții hochei »
  5. Poprad - Zvolen

Poprad - Zvolen: ponturi pariuri hochei Slovacia. 28.12.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-12-27 23:20:00

Hochei Slovacia

28 Decembrie 2021, 20:00

HK Poprad

HK Poprad

versus
Zvolen

Zvolen

1.43

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru HK Poprad v Zvolen

Într-o confruntare din prima ligă de hochei din Slovacia, Poprad va primi vizita celor de la Zvolen. Confruntarea va avea loc pe Poprad Ice Stadium, în cursul zilei de marți, cu începere de la ora 20:00. În cele ce urmează puteți vedea prezentarea celor două formații, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit.

HK Poprad: Forma echipei, știri și statistici

Poprad a stâns 40 de puncte în cele 25 de meciuri jucate în Extraliga slovacă de hochei. Gazdele confruntării de marți ocupă locul 5 în clasament, însă au 3 restanțe de disputat în comparație cu primele clasate în ierarhie. Trei victorii din ultimele 4 meciuri jucate și-a trecut în cont Poprad: 9-0 cu Lipton Mikulas, 4-1 cu cei de la Kosice, respectiv 3-0 cu Nove Zamky. Cel mai recent duel a adus un eșec cu 2-4 în fața celor de la Dukla Trencin. După cum se poate vedea și din rezultatele recente, echipa în albastru și alb reușește să domine cu ușurință adversarele din subsolul clasamentului, însă e implicată des în partide cu multe goluri (atât marcate, cât și încasate) în duelurile cu oponentele puternice din Extraliga Slovaciei.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Zvolen: Forma echipei, știri și statistici

Zvolen este clasată pe locul 2 în ierarhie, cu 56 de puncte acumulate până acum. 20 de victorii și 8 înfrângeri reprezintă bilanțul oaspeților de marți de la Poprad. Forma recentă este una dătătoare de speranțe: 4 victorii în ultimele 5 meciuri disputate. 11 goluri a marcat Zvolen în cele mai recente 3 partide din campionat: 2-0 cu Dukla Michalovce, 5-3 cu Lipton Mikulas, respectiv 4-0 pe patinoarul celor de la Banska Bystrica. Zvolen este cea mai bună formație din Slovacia atunci când vine vorba de meciurile din deplasare. Oaspeții de marți au reușit să se impună în 10 din cele 14 partide jucate departe de propria arenă.

Statistica meciurilor directe HK Poprad v Zvolen

Ultimele 4 confruntări directe au avut o ploaie de goluri. Poprad s-a impus de două ori, cu 7-4 și 6-5, pe când Zvolen a obținut succesele cu 3-2 și 7-6. După cum putem vedea, în toate aceste dueluri directe ambele echipe au reușit să își treacă în cont cel puțin două goluri.

Cote pentru HK Poprad v Zvolen

Meciul se anunță unul echilibrat, atât la nivelul cotelor, cât și la cel al formei de moment. De asta ne putem da seama și prin cotele oferite de agențiile partenere la victoria lui Poprad și Zvolen. Ambele formații se cunosc foarte bine, toate confruntările lor directe recente au avut un număr ridicat de goluri. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Unibet, pentru o miză moderată puteți încerca și depășirea baremului de 5,5 goluri la total. În cazul în care vor fi înscrise cel puțin 6 goluri, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 1,60.

HK Poprad vs Zvolen Pont: Ambele echipe marcheaza cel putin doua goluri

Zvolen și Poprad se cunosc foarte bine, iar duelurile lor directe produc un hochei de foarte bună calitate. Asta s-a putut vedea și în ultimele 4 partide dintre cele două echipe. De fiecare dată am văzut cel puțin două goluri marcate de fiecare dintre combatante, iar acest lucru e ușor de anticipat și pentru întâlnirea de marți. Dacă ne uităm la ce rezultate au fost înregistrate recent de Zvolen și Poprad ne putem aștepta la un nou duel cu multe reușite. Recomand cu încredere selecția Ambele echipe marchează cel puțin două goluri, la o cotă bună oferită de Unibet pariuri sportive. Succes!

Miza: 7/10
Cota: 1.43
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici