1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. Alte competiții hochei »
  5. Soligorsk – Neman Grodno, Ponturi Pariuri Hochei pe Gheață, Belarus, 22.03.2020

Soligorsk – Neman Grodno, Ponturi Pariuri Hochei pe Gheață, Belarus, 22.03.2020

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-03-21 21:34:00

Hochei Belarus - Extraleague

22 Martie 2020, 17:00

HC Shakhter Soligorsk

HC Shakhter Soligorsk

versus
HC Neman Grodno

HC Neman Grodno

1.98

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru HC Shakhter Soligorsk v HC Neman Grodno

Soligorsk și Neman Grodno se întâlnesc duminică, de la ora 17:00, în meciul 6 a semifinalei din Extraleague (Belarus) – hochei pe gheață. Gazdele sunt în avantaj (3-2), iar în cazul în care reușesc să se impună și cu această ocazie, se califică în marea finală, unde și-a asigurat deja prezența Yunost Minsk. În cele ce urmează poți citi analiza partidei, iar la final vei găsi pronosticul meu.

HC Shakhter Soligorsk : Forma echipei, știri și statistici

Soligorsk este fără înfrângere în ultimele patru meciuri cu Neman Grodno în timp regulamentar, dar după două victorii cu 4-0 (una acasă și alta în deplasare), a pierdut apoi după prelungiri (3-3 în 60 de minute). În urmă cu 2 zile, Soligorsk s-a impus însă din nou în deplasare, cu 3-0, două din cele trei reușite fiind realizate în ultimele 3 minute. Astfel, gazdele au ocazia de a închide semifinala cu această ocazie și a reveni într-o finală după 4 ani de pauză.

Anul trecut, Soligorsk a fost eliminată în semifinale tot după o confruntare cu Neman Grodno. În 2019, disputa s-a întins pe durata a șapte partide, iar Soligorsk a fost atunci sub presiune în meciul 6 și a restabilit egalitatea.

Așadar, de când a început play-off-ul, echipa gazdă nu a cedat pe teren propriu în timp regulamentar. În „sferturi”, Soligorsk a învins Zhlobin pe teren propriu cu 4-0, respectiv 3-2 după prelungiri. În ultimele cinci jocuri în propriul fief, desfășurate în ultima lună, gazdele au o medie de 3,2 goluri înscrise.

HC Neman Grodno: Forma echipei, știri și statistici

Neman Grodno nu a depus armele, dar evident că încrederea a mai fost zdruncinată după ultimele rezultate în această semifinală. În trei din cele cinci jocuri nu a reușit nici să marcheze, așadar antrenorul Sergey Pushkov are suficiente motive de îngrijorare. Neman Grodno a jucat de fiecare dată finala în ultimele trei sezoane, iar în două rânduri a și câștigat titlul.

În singura victorie obținută în timp regulamentar în această serie, oaspeții s-au impus cu 4-2. Al doilea succes în serie a venit după prelungiri, 4-3 în partida cu nr. 4. Similitudinile între cele două jocuri a fost faptul că Neman Grodno a reușit să deschidă scorul încă din prima repriză. Așadar, echipa lui Pushkov are nevoie de o reușită cât mai devreme pentru a reaprinde speranțele. În cazul în care nu va reuși să marcheze devreme, va avea pe umeri o presiune din ce în ce mai mare.

În ultima lună, Neman Grodno a susținut cinci partide în deplasare, a pierdut două, a câștigat trei (una după prelungiri), a marcat cel puțin trei goluri în trei partide, iar în alte două a fost la cota zero.

Statistica meciurilor directe HC Shakhter Soligorsk v HC Neman Grodno

Soligorsk și Neman Grodno s-au întâlnit deja de 15 ori în acest sezon! Oaspeții acestui joc sunt în avantaj cu 10-5.

Cote pentru HC Shakhter Soligorsk v HC Neman Grodno

Soligorsk a marcat cel puțin un gol în prima repriză în toate cele cinci partide cu Neman Grodno din seria semifinală. Pentru a repeta performanța și cu această ocazie, Unibet oferă cota 1.81

HC Shakhter Soligorsk vs HC Neman Grodno Pont: Peste 4,5 goluri

Dacă ne uităm peste meciurile directe dintre cele două formații din acest sezon, observăm că un pariu de tip over 4,5 goluri în timp regulamentar a fost înregistrat în 9 din cele 15 jocuri, adică în procent de 60%. Este încrederea pe care o acordăm pentru un astfel de pariu și cu această ocazie. Este suficient ca o echipă să spargă gheața în prima repriză, apoi putem asista la un meci pe contre, mai deschis decât la ultimul joc. Soligorsk ar avea șansa de a închide de acum semifinala, Grodno trebuie să facă totul pentru a împinge disputa într-un „decisiv”.

Miza: 6/10
Cota: 1.98
Status: Pierdut

HC Shakhter Soligorsk vs HC Neman Grodno Pont: HC Shakhter Soligorsk peste 2,5 goluri

Cred că Soligorsk va tranșa soarta acestei manșe în meciul de astăzi. Deși conduce cu 3-2, mai este nevoie de un meci pentru a vedea cine merge în finală. Soligorsk a marcat de fiecare dată minimum 3 goluri când s-a impus în fața celor de la Neman și sunt de părere că va marca și astăzi de 3 ori, în meciul ce o poate duce în marea finală. Cota este una excelentă!

Miza: 1/10
Cota: 1.97
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici