Share

Neman Grodno - Soligorsk, Ponturi Pariuri Hochei pe Gheață, Belarus, 24.03.2020. Se decide a doua finalistă

Alte competiții hochei

Cota: 2.25

Adaugat de: Marius Huţu

23 Mar 2020 18:36 310 0
Logo HC Neman Grodno
Logo HC Shakhter Soligorsk
HC Neman Grodno
HC Shakhter Soligorsk
VS
18:30 24 Martie 2020
Hochei - Belarus

Analiză și informații pentru HC Neman Grodno v HC Shakhter Soligorsk

Neman Grodno și Soligorsk au ajuns la un meci decisiv pentru calificarea în finala campionatului de hochei pe gheață în Belarus, evenimentul de marți, de la ora 18:30, fiind inclus și pe lista noastră de pronosticuri. Yunost Minsk este deja în finală.

Cele două formații au câștigat câte trei partide până la această oră, fiecare câte două în deplasare.

HC Neman Grodno: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E Î E

Neman Grodno a fost pe marginea prăpastiei în această serie semifinală, dar a supraviețuit după ce s-a impus în urmă cu două zile cu 2-1 după prelungiri. Vicecampionii au reacționat imediat la 0-1 în prima repriză, reușind să egaleze la mai puțin de 5 minute distanță după ce au fost taxați în inferioritate. Apoi, în prelungiri au egalat situația la „general” după numai 19 secunde, profitând de superioritate numerică pe gheață.

Neman Grodno a rămas în cărți pentru a juca finala pentru al patrulea sezon la rând, dar nu are în niciun caz un meci mai ușor. Gazdele trebuie să treacă peste un handicap psihic, faptul că nu au reușit să marcheze în ultimele două partide de pe teren propriu, câștigate de adversari cu 4-0, respectiv 3-0. În opt partide disputate cu Soligorsk în acest sezon pe teren propriu, Grodno a câștigat totuși patru jocuri. Și în toate aceste cazuri a înscris de cel puțin trei ori.

Ar mai fi de remarcat faptul că Neman Grodno a câștigat titlul de două ori în ultimii 3 ani. În 2019 s-a calificat în finală tot după o confruntare cu Soligorsk, întinsă pe durata a șapte jocuri. În „decisiv”, Grodno a câștigat cu 3-0.

HC Shakhter Soligorsk : Forma echipei, știri și statistici

V V E V E

Soligorsk a avut o primă șansă de a reveni într-o finală după o pauză de 4 ani, dar deocamdată acest vis s-a amânat pentru cel puțin 60 de minute. Oaspeții nu au pierdut în ultimele cinci meciuri directe în timp regulamentar, dar au cedat totuși două jocuri după prelungiri.

În play-off, Soligorsk a câștigat patru din cele cinci partide disputate în deplasare. Apoi, statistica ne arată faptul că oaspeții au punctat cel puțin de două ori în ultimele 12 partide disputate „afară”.

Secretul unei serii semifinale foarte bune făcută de Soligorsk constă în faptul că în cinci din cele șase partide a reușit să marcheze cel puțin o dată destul de devreme, încă din prima repriză. Dacă va izbuti același lucru, atunci șansele de a prinde finala se măresc.

Statistica meciurilor directe HC Neman Grodno v HC Shakhter Soligorsk

Neman Grodno și Soligorsk s-au întâlnit deja de 16 ori în acest sezon, astfel că se cunosc foarte bine, nu mai sunt secrete între cele două echipe. Gazdele conduc cu scorul de 11-5.

Cote pentru HC Neman Grodno v HC Shakhter Soligorsk

Patru din ultimele cinci meciuri din seria semifinală au avut maximum patru goluri pe tabela de marcaj. Fiind un meci decisiv, este de așteptat să avem o bătălie strânsă și cu această ocazie, cu puține goluri. Pentru under 4,5 goluri, Unibet oferă cota 1.82.

Pont HC Neman Grodno vs HC Shakhter Soligorsk Pont: Victorie Neman Grodno

Istoria recentă ne arată că Neman Grodno este încă favorită să se califice în finală, chiar dacă a trecut prin clipe dificile în această serie semifinală, în special în jocurile de pe teren propriu. După ce s-au salvat pe muchie de cuțit în meciul 6, gazdele vor încerca să fructifice în cele din urmă avantajul terenului propriu. În sezonul regulat, Neman Grodno a fost cea mai bună echipă în jocurile disputate „acasă”. Cu moralul recâștigat, poate izbuti calificarea în finală în 60 de minute. Și în această semifinală, dar și în „decisivul” de anul trecut, Neman Grodno a avut nervii mai tari.

Pont pariuri: Victorie Neman Grodno

Miza: 8/10

Cota: 2.25

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont HC Neman Grodno vs HC Shakhter Soligorsk Pont: Sub 4,5 goluri timp regulamentar

S-a jucat cu multă atenție în ultimul meci direct (1-1 după timpul regulmentar), din această semifinală, pentru că se putea stabili echipa calificată în finala competiției. Ambele echipe sunt mult mai precaute față de primele partide din acest penultim act. Orice greșeală contează, nu au de ce să joace avântat, pe goluri, ci mai degrabă preocuparea trebuie să fie închiderea tuturor spațiilor. Am putea să vedem un scenariu similar ca în precedentul meci. 4 din ultimele 5 confruntări directe au fost de Under 4.5 goluri.

Pont pariuri: Sub 4,5 goluri timp regulamentar

Miza: 4/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici