1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. Alte competiții hochei »
  5. Pont HC Ajoie - EHC Olten. Duel tare pe podiumul din Elveția

Pont HC Ajoie - EHC Olten. Duel tare pe podiumul din Elveția

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-01-02 18:48:00

Hochei Elveția

03 Ianuarie 2020, 21:00

Ajoie HC

Ajoie HC

versus
EHC Olten

EHC Olten

1.83

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Ajoie HC v EHC Olten

Într-unul dintre cele mai tari meciuri de vineri, HC Ajoie va primi vizita celor de la EHC Olten. Partida este programată la ora 21:00, în cele ce urmează veți vedea prezentarea ei. În finalul articolului se regăsește și pronosticul oferit.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Ajoie HC: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele traversează o formă spectaculoasă: au înlănțuit 7 victorii la rând și și-au consolidat locul secund în campionatul regulat. Cel mai recent succes, de pe terenul lui HC Sierre, a fost recomandat în finalul lui 2019, iar profitul a venit fără emoții: 4-0 pentru Ajoie. După 32 de meciuri disputate de la începutul sezonului, gazdele de vineri sunt la doar 3 puncte de liderul Kloten (23 de victorii și 9 eșecuri). Pe teren propriu, Ajoie s-a dovedit o nucă extrem de tare: 13 succese în cele 17 partide disputate în fața propriilor fani. Ultima echipă care a învins aici a fost liderul Kloten, în toamnă.

EHC Olten: Forma echipei, știri și statistici

HC Olten a ocupat pentru o bună bucată de timp locul 2 în clasament. În ultimele 3 etape, oaspeții de vineri au pierdut de două ori, astfel că au cedat această poziție fruntașă chiar adversarei din următorul joc. Nici din punct de vedere defensiv lucrurile nu au stat prea bine pentru Olten - 10 goluri încasate în ultimele 3 jocuri: 2-3 cu Kloten, 5-3 cu Thurgau și 1-4 cu Langenthal. Dintre formațiile fruntașe, HC Olten are cel mai slab procentaj în meciurile din deplasare: a pierdut 7 din cele 16 jucate până acum, în fața unor adversare mult mai slab clasate, precum GCK Lions sau Visp.

Statistica meciurilor directe Ajoie HC v EHC Olten

Ajoie a câștigat toate cele 4 partide directe din 2019: 4-1, 5-2, 4-3 și 7-4. 

Cote pentru Ajoie HC v EHC Olten

Ajoie are avantajul terenului propriu, dar și al rezultatelor directe recente. În afara pontului oferit, puteți încerca și un 1X în timpul regulamentar, la o cotă de 1,50. 

Ajoie HC vs EHC Olten Pont: Victorie HC Ajoie inclusiv prelungiri și penalty

Duelul este unul tare, între două echipe de pe podium. Totuși, totul pare să fie de partea celor de la Ajoie - moralul e unul excelent (7 victorii la rând în campionat), iar duelurile directe au fost tranșate de formația gazdă (4 la rând în 2019). Am ales varianta victoriei gazdelor, inclusiv după prelungiri și penalty-uri, la o cotă excelentă oferită de Betfair. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici