Frisk Asker - Lillehammer: ponturi pariuri hochei Norvegia. 24.11.2022

Alte competiții hochei

Cota: 1.51

Adaugat de: Gabriel Morariu

23 Noi 2022 13:38 364 0
Logo Frisk Asker Frisk Asker
Logo Lillehammer Lillehammer
VS
19:30 24 Noiembrie 2022
Hochei Norvegia Fjordkraft-ligaen

Analiză și informații pentru Frisk Asker v Lillehammer

Într-o confruntare care contează pentru etapa cu numărul 22 din campionatul de hochei al Norvegiei, Frisk Asker primește vizita celor de la Lillehammer. Partida dintre cele două formații este programată joi seara, cu începere de la ora 19:30. În continuarea articolului veți găsi analiza meciului, iar la finalul lui vine și pronosticul oferit. 

Frisk Asker: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î Î

Frisk Asker este una dintre formațiile bune din campionatul Novergiei, care se califică an de an în play-off. După 21 de etape, gazdele de joi au strâns 37 de puncte și ocupă locul 5. Ultima perioadă nu a fost prea bună pentru formația care evoluează pe Askerhallen. O singură victorie a obținut Asker în ultimele 5 etape, iar în urma acestei serii nefaste a coborât de pe podium. Totuși, aceste ultime partide au fost pierdute în fața adversarelor de top din Norvegia: 2-3 cu Stjernen, 1-2 cu Valerenga, 2-9 cu Storhamabr și 1-4 cu Sparta. În rest, când înfruntă adversare din a doua jumătate a clasamentului, gazdele de joi se impun cu scoruri clare: 7-1 cu Manglerud Star, 4-2 cu Ringerike și 4-3 cu Lillehammer. 

Lillehammer: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Oaspeții jocului de joi seara luptă, ca în fiecare an, să prindă unul dintre ultimele locuri calificante în play-off. Lillehammer ocupă locul 7 (primele 8 merg în play-off), cu 31 de puncte după 21 de jocuri. Spre deosebire de adversara de pe Askerhallen, Lillehammer vine cu o încredere ridicată după ultimele rezultate: 4 victorii în cele mai recente 5 meciuri bifate în campionat. Toate aceste succese au atins sau chiar au depășit baremul de 5 goluri total: 4-1 cu Stavanger, 4-2 cu Storhamar, 3-2 Ringerike și 3-2 cu Gruner. Apărarea nu reprezintă punctul forte al celor de la Lillehammer: 61 de goluri încasate până acum, o medie de 3 per etapă. 

Statistica meciurilor directe Frisk Asker v Lillehammer

Ultimele 9 meciuri directe dintre Frisk Asker și Lillehammer au avut peste 5,5 goluri la total. Cele mai recente 3 au fost câștigate de Frisk Asker, cu scorurile de 4-3, 6-1 și din nou 4-3. 

Cote pentru Frisk Asker v Lillehammer

Frisk Asker este considerată favorită într-o confruntare în care față în față se vor afla două formații implicate des în partide cu multe goluri. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Efortuna, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 1,5 goluri în prima perioadă. Această selecție are o cotă atractivă de 1,80.

Frisk Asker vs Lillehammer Pont: Peste 5 goluri asiatic

Campionatul de hochei din Norvegia propune multe meciuri cu un număr ridicat de goluri etapă de etapă. Confruntările dintre Frisk Asker și Lillehammer au abundat în reușite: 9/9 au avut peste 5,5 goluri la total. Asker are o medie de peste 6 goluri per partidă de la începutul campionatului, iar Lillehammer de 5,3. În aceste condiții, statistica este clară, iar eu recomand un barem de peste 5. În cazul în care vor fi marcate fix 5 goluri miza ne va fi returnată, iar de la 6 în sus vom prinde cota oferită. Succes!

Pont pariuri: Peste 5 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.51

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

39

Castigate:

24

Pierdute:

13

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici