Ponturi pariuri hochei | Predicții și pronosticuri hochei gratis

Statistici Alte competiții hochei

1.49 Cota medie

Ultimele ponturi

Pont Manglerud Star - Frisk/Asker. 27.01.2019

Hocheiul din Norvegia îsi disputa partidele de final din sezonul regulat, iar clasamentul e în mare stabilit. Cele 8 echipe calificate în play-off se cam stiu deja, astfel ca ultimele meciuri se disputa pentru pozitionarea în play-off si alegerea adversarilor. Un meci care pare clar se va juca duminica, de la ora 18:00, între Manglerud Star si Frisk/Asker. În co......

27 Ianuarie, 18:00
0
Logo Manglerud Star
Logo Frisk Asker
VS
Manglerud Star
Frisk Asker

Case de pariuri online legale recomandate

Pariază LIVE pe cea mai bună ofertă de pariuri sportive din hochei, vezi oferta >>

Ești interesat de ponturi pariuri sportive din hochei? Atunci ești în locul potrivit deoarece în această secțiune tipsterii Pariurix.com vin săptămânal cu avancronici și predicții la cele mai interesante meciuri. Indiferent că vrei să pariezi pe campionate Europene, Mondiale sau alte competiții, aici vei găsi cele mai bune ponturi și cele mai complexe analize sportive din hochei.

Nu uita; dacă ești în căutarea de pronosticuri din hochei și analize și avancronici ale meciurilor din hocheiul de înaltă clasă, atunci ai nimerit bine, deoarece suntem cea mai activă comunitate de pariori din România, cu cei mai buni tipsteri care oferă zilnic ponturi din hochei și din alte sporturi.