Share

Winnipeg Jets vs Calgary Flames - Ponturi hochei NHL – Playoff. 07.08.2020. Calgary se află la un pas de calificare!

NHL

Cota: 1.67

Adaugat de: Gabriel Stan

06 Aug 2020 13:03 313 0
Logo Winnipeg Jets
Logo Calgary Flames
Winnipeg Jets
Calgary Flames
VS
05:30 07 August 2020
Hochei NHL

Analiză și informații pentru Winnipeg Jets v Calgary Flames

Calgary au reușit al 2-lea succes împotriva lui Winnipeg și se află la o victorie distanță de o calificare în turul următor din playoff.

Winnipeg va avea o misiune extrem de grea în meciul 4, ținând cont că ultima oară au încasat 6 goluri și au punctat de 2 ori.

În cazul unui succes obținut de Jets, cele două vor juca și în meciul 5, fiind decisiv pentru calificare.

Partida Winnipeg Jets - Calgary Flames se va desfășura pe 7 August, de la ora 5:30 pe Rogers Place (Edmonton).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Winnipeg Jets: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î

Winnipeg speră să ducă partida în decisiv, în cazul în care vor reuși să se impună în acest duel, împotriva lui Calgary.

După ultimul eșec, scor 2-6, Jets au șanse mult mai mici de calficare în playoff, după ce adversara lor și-a arătat forța ofensivă în 2 meciuri în care au marcat 10 goluri.

Chiar și când au pierdut, Flames au punctat de 2 ori, în singura vicorie pe care Winnipeg au reușit-o (3-2) în meciul 2.

În duelul precedent, Winnipeg au avut 35 de ocazii de a marca și 4 eliminări, bifând a 2-a înfrângere din ultimele 5 jocuri.

Nikolaj Ehlers a deschis scorul pentru Jets, după ce a marcat în minutul 10 al primei perioade, în timp ce colegul său, Andrew Copp a reușit golul al 2-lea în minutul 8 al perioadei a 2-a.

Connor Hellebuyck a avut 26 de intervenții în poarta lui Jets, încasând cele mai multe goluri în perioada a 3-a a meciului.

Winnipeg nu i-a putut folosi la acest meci Mark Scheifele, Patrik Laine și Mason Appleton, toți fiind accidentați.

Mathieu Perreault s-a accidentat și el în meciul 3, în finalul perioadei a 2-a a jocului.

Winnipeg au nevoie de o minune pentrua învinge în meciul 4 și a mai spera la calfiicare.

Pentru acest duel cu Flames, Jets nu îi vor putea folosi pe Bryan Little – accidentat, și Mason Appleton, Patrik Laine, Mathieu Perreault și Mark Scheifele nerercuperați complet.

Calgary Flames: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Calgary sunt cu un pas în turul următor, după ce în meciul 3 s-au impus categoric, scor 6-2 împotriva lui Winnipeg.

Echipa a bifat 32 de ocazii de a marca și doar 2 eliminări într-un meci în care și-au dominat extrem de bine adversarul.

Sean Monahan a marcat 1 gol și a oferit 2 assisturi, în timp ce Elias Lindholm, Johnny Gaudreau și Mikael Backlund au contribuit fiecare cu câte 1 gol și 1 assist pentru Calgary.

Matthew Tkachuk cu un gol în finalul perioadei a 2-a și Milan Lucic la începutul celei de a 3-a a jocului au marcat ultimele 2 goluri pentru Calgary, în timp ce goalkeeperul, Cam Talbot, a avut 34 de intervenții în poarta echipei.

Cu acest succes, Flames au prima șansă la calificare, fiind la o singură victorie distanță de a ajunge în turul următor din playoff.

Pentru meciul 4, Calgary nu-i va putea folosi pe Travis Hamonic și Juuso Valimaki – accidentați și Derek Forbort – nerecuperat complet.

Statistica meciurilor directe Winnipeg Jets v Calgary Flames

Calgary au ajuns la 3 victorii în ultimele 5 dueluri împotriva lui Winnipeg, după succesul din etapa precedentă.

În precedentele 3 jocuri, toate în acest sezon de NHL, cele două au marcat minim 5 goluri/meci, toate fiind extrem de spectaculoase.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Winnipeg Jets - Calgary Flames 2-6 (2020);

Calgary Flames - Winnipeg Jets 2-3 (2020);

Calgary Flames - Winnipeg Jets 4-1 (2020);

Winnipeg Jets - Calgary Flames 2-1 (2019);

Calgary Flames - Winnipeg Jets 2-0 (2019).

Cote pentru Winnipeg Jets v Calgary Flames

Oaspeții sunt la o victorie distanță de o calificare în turul următor, iar acest lucru pune mare presiune pe echipă.

Jets încă mai speră la o revenire în joc și automat la un ultimul duel, decisiv în această luptă, în timp ce Calgary sunt conștienți că totul depinde de ei în realizarea obiectivului.

În stagiunea trecută, Winnipeg au cedat încă din primul tur în fața lui St. Louis Blues, scor 2-4, la fel ca și Calgary, care au pierdut împotriva lui Colorado cu scorul de 1-4.

După evoluțiile anterioare, voi miza pe succesul oaspeților, care se vor calfica în turul următor al playoff-ului: Victorie Calgary – inclusiv prelungiri – cotă 1.60 oferită de NetBet.

Winnipeg Jets vs Calgary Flames Pont: Calgary Flames peste 2.5 goluri

Calgary au marcat în 2 din cele 3 jocuri peste 3 goluri/meci, ceea ce arată o forță foarte mare a ofensivei. De cealaltă parte, Winnipeg au reușit să înscrie maxim 3 goluri într-un meci, în singurul duel câștigat din cele 3 împotriva lui Flames. Ținând cont de miza jocului, dar și evoluția echipei oaspete până în prezent, voi merge pe atacul lor în acest duel. Pontul partidei: Calgary - Peste 2.5 goluri – inclusiv prelungiri - cotă 1.67 oferită de Betano.

Pont pariuri: Calgary Flames peste 2.5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Gabriel Stan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Stan

Ponturi:

23

Castigate:

11

Pierdute:

9

Anulate:

1

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici