1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Washington Capitals vs Boston Bruins - Ponturi pariuri NHL.12.05.2021. Derby în ultima etapă din Est!

Washington Capitals vs Boston Bruins - Ponturi pariuri NHL.12.05.2021. Derby în ultima etapă din Est!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-05-11 15:52:00

Hochei NHL

12 Mai 2021, 02:00

Washington Capitals

Washington Capitals

versus
Boston Bruins

Boston Bruins

1.86

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Washington Capitals v Boston Bruins

Washington au reușit să se impună etapa precedentă, acasă, în overtime, împotriva lui Philadelphia Flyers, contorizând al 3-lea succes din ultimele 5 jocuri.

La rândul lor, Boston au triumfat tot în prelungiri, în penultim meci al sezonului regulat, acasă, împotriva lui Islanders. A fost al 3-lea succes din ultimele 5 meciuri.  

Capitals se menține pe 2 în Divizia de Est la două puncte distanță de liderul Pittsburgh, în timp ce Bruins îi urmează, însă, între ei este o diferență de două puncte.

În cele 7 dueluri între cele două din acest sezon, Boston s-au impus cu un joc în plus, precedentul succes fiind reușit acasă, la 3 goluri diferență.

Partida cu numărul 8 între Washington și Boston se va desfășura pe 12 mai, de la ora 2:00 pe Capital One Arena (Washington).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Washington Capitals: Forma echipei, știri și statistici

Împotriva lui Flyers, Washington au reușit să se impună în overtime, scor 2-1, contorizând al 3-lea succes din ultimele 5 partide.

Cu două jocuri în urmă, Capitals au cedat acasă în fața celor din Philadelphia, scor 2-4, eșec ce i-a depărtat de prima poziție în Est.

După 55 de partide, Washington au reușit 35 de victorii și 75 de puncte, fiind la două distanță de liderul Pittsburgh și cu 4 peste Boston, toate cele 4 echipe din Est fiind calicate în playoff.

Primele două reprize au fost fără gol marcat în jocul contra lui Flyers, dar în ultima parte, Philadelphia au deschis scorul prin Scott Laughton, în timp ce Lars Eller a dus meciul în prelungiri marcat cu 40 de secunde înainte de finalul jocului pentru Washington.

În minutul 4:00 din overtime, Conor Sheary a adus succesul echipei gazdă, care a reușit să mențină locul 2 în Est.

Anderson a reușit 28 de intervenții în poarta lui Washington, în timp ce Lyon a avut nu mai puțin de 38 de intervenții în echipa lui Flyers.

Alex Ovechkin a lipsit pentru al 7-lea joc consecutiv în 8 dueluri pentru Washington.

După acest eșec, Flyers se mențin pe 6 în Est, cu 24 de victorii și 56 de puncte contorizate în 55 de jocuri, fiind cu 11 puncte peste New Jersey și la 4 de NY Rangers.

Alex Ovechkin este golgheterul lui Capitals cu 24 de goluri reușite în 44 de jocuri, în timp ce Nicklas Backstrom este cel mai bun pasator cu 38 de assisturi în 54 de partide.

Nicklas Backstrom, John Carlson, Tom Wilson, T.J. Oshie și Michal Kempny sunt accidentați și nu vor evolua contra lui Boston.

Boston Bruins: Forma echipei, știri și statistici

Boston au reușit să se impună acasă, scor 3-2 în prelungiri, împotriva lui New York Islanders, întărindu-și poziția a 3-a în Divizia de Est.

A fost al 3-lea succes din ultimele 5 partide, rezultat ce îi menține în top 3 în Est, cu 73 de puncte, fiind la 4 distanță de liderul Pittsburgh, la două de Washington (locul 2) și cu 2 puncte peste NY Islanders, ultima echipă ce s-a calificat în playoff din această Divizie.

Cu Islanders au început bine prima repriză și au marcat primii, în final, însă au fost egalați imediat, iar în ultima parte cele două au remizat 0-0.

Bruins au câștigat în overtime, când au marcat golul victorie după aproximativ 3 minute de joc.

Taylor Hall a fost eroul lui Bruins cu două goluri marcate, ultimul fiind cel mai important, în prelungirile jocului.

Brad Marchand a contribuit cu un gol, iar Tuukka Rask a bifat 16 intervenții în poarta lui Boston, contorizând o nouă victorie în acest sezon.

Ondrej Kase a revenit în echipa lui Boston după ce a absent aproape întreg sezonul, contorizând 52 de jocuri pierdute din cauza unei accidentări.

De asemenea, Chris Wagner a revenit pe teren după 5 jocuri în care nu a putut evolau pentru Bruins, tot din cauza unei accidentări.

Oliver Wahlstrom și Mathew Barzal au fost cei doi marcatori ai lui Isladers, în timp ce Semyon Varlamov a bifat 25 de intervenții, până ce a fost înlocuit în repriza a 3-a cu Ilya Sorokin, care, la rândul său a bifat 10 parade.

Anthony Beauvillier a încheiat sezonul regulat cu 5 goluri și 3 assisturi izbutite în ultimele 7 partide consecutive.

După acest rezultat, Islanders se mențin pe 3 în Est, cu 71 de puncte, fiind cu 9 puncte peste rivala Rangers și la 2 distanță de Boston, calificându-se alături de Bruins, Capitals și Penguins în playoff, în actuala stagiune.

Ondrej Kase și Charlie Coyle sunt incerți și nu vor evolau cu Washington.

Statistica meciurilor directe Washington Capitals v Boston Bruins

Boston au reușit să se impună în 4 din cele 7 jocuri din acest sezon împotriva lui Washington, precedentul succes fiind izbutit acasă, la 3 goluri diferență.

Ultima oară când Washington s-au impus acasă împotriva lui Bruins a fost în 2019, atunci când i-au învins la limită, scor 3-2.

În 188 de partide între cele două, Capitals au reușit 76 de victorii, 21 de partide s-au încheiat la egalitate, iar Bruins au triumfat de 91 de ori.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Boston Bruins - Washington Capitals 6-3 (2021);

Boston Bruins - Washington Capitals 1-8 (2021);

Washington Capitals - Boston Bruins 2-4 (2021);

Boston Bruins - Washington Capitals 5-1 (2021);

Boston Bruins - Washington Capitals 1-2 OT (2021).

Cote pentru Washington Capitals v Boston Bruins

Într-un singură partidă în acest sezon din cele 7 disputate între Washington și Boston s-au marcat sub 5 goluri/joc, restul fiind meciuri extrem de spectaculoase.

Ambele echipe sunt calificate în playoff, însă rivalitatea poate influența soarta acestui duel, care se anunță unul la fel de spectaculos, fiind ultimul în această Divizie.

Voi miza pe un meci cu multe goluri, cu un rezultat care poate fi decis și după timpul regulamentar, iar Unibet pariuri sportive ne oferă o cotă bună: Minim 5 goluri – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.44.

Washington Capitals vs Boston Bruins Pont: Boston Bruins – peste 2.5 goluri

Boston au reușit în actuala stagiune să mențină un echilibru între atac și apărare, având una dintre cele mai bune ofensive din Est cu o medie de 3 goluri marcate/joc. De cealaltă parte, Washington are una dintre cele mai modeste defensive, contorizând în actuala stagiune, în medie 2.94 goluri/duel. În 4 din ultimele 5 jocuri în deplasare, Bruins au reușit minim 3 goluri/joc, singurul meci fără gol marcand fiind cel de la Pittsburgh (1-0). La rândul lor, Capitals au încasat minim 3 goluri în 3 din precedentele 5 partide, iar la cum arată acest duel, vom avea parte de un nou meci cu multe goluri de ambele părți. Pontul partidei: Boston Bruins – peste 2.5 goluri – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.86 oferită de Winmasters.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici