1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Vegas Golden Knights vs Dallas Stars - Ponturi hochei NHL – Playoff.15.09.2020. Dallas se află la un pas de finală!

Vegas Golden Knights vs Dallas Stars - Ponturi hochei NHL – Playoff.15.09.2020. Dallas se află la un pas de finală!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-09-14 15:41:00

Hochei NHL

15 Septembrie 2020, 03:00

Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights

versus
Dallas Stars

Dallas Stars

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Vegas Golden Knights v Dallas Stars

După ultimelele 2 victorii obținute, Dallas au prima șansă la calificare în finala Stanley Cup. Stars au reușit 2 succese la 1 singur gol diferență în precedentele 2 dispute reușind să preia conducerea și să se apropie la o singur meci de finală.

Înaintea acestor jocuri, Vegas se aflau la egalitate, scor 1-1, după ce bifaseră un succes în meciul 2, scor 3-0.

Meciul 5 poate fi unul decisiv pentru Golden Knights, care ar putea rata șansa de a evolua pentru a 2-a oară într-o finală, de la înființarea echipei în 2017.

Partida Vegas Golden Knights - Dallas Stars se va desfășura pe 15 Septembrie, de la ora 3:00 pe Rogers Place (Edmonton).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Vegas Golden Knights: Forma echipei, știri și statistici

Vegas au început cu un eșec împotriva lui Dallas, scor 0-1, apoi a urmat un succes cu 3-0 și alte 2 înfrângeri 2-3 OT și 1-2.

Stars s-au dovedit a fi un adversar dificil, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă unde nu s-au marcat mai mult de 5 goluri într-o partidă, aici fiind inclus și timpul regulamentar.

La ultima confruntare cedată, scor 1-2, Vegas au avut 33 de ocazii de a marca și 4 eliminări, într-un meci în care toate goluri au fost reușite în perioada a 2-a.

Alec Martinez a fost sigurul marcator al lui Golden Knights, care a ajuns la a 2-a reușită în acest playoff, în care a mai izubtit și 6 assisturi.

Nate Schmidt a oferit o pasă la golul lui Martinez fiind la al 7-lea assist din fazele superioare, în timp ce Robin Lehner a avut 18 intervenții în poarta lui Vegas.

Mark Stone a suferit o accidentarea în meciul precedent, însă cu toate acestea a continuat să evolueze.

Dacă vor reuși să întoarcă rezultatul, Vegas ar putea evolua în a 2-a finală din istoria echipei, de la apariție (2017).

În stagiunea 2017-2018, Golden Knights au jucat finala contra lui Washington Capitals, pe care au pierdut-o cu scorul general de 4-1. În finala Conferinței de Vest, au trecut de Winnipeg Jets cu scorul de 4-1.

În actualul sezon, echipa din Vegas ar putea fi eliminată cu același scor cu care au trecut în finală acum 2 stagiuni.

Tomas Nosek nu este refăcut complet, iar probabilitatea de a evolua în meciul 5 este destul de mică.

De când noul format a fost adoptat, în sezonul 1981-82, o singură echipă, New Jersey Devils au reușit să revină de la scorul de 1-3 într-o finală de Conferință și să califice mai departe. Devils i-au eliminat în anul 2000 pe cei de la Philadelphia Flyers în finala Conferinței de Est, după un astfel de rezultat. A fost sezonul în care au bifat și titlul de campionă.

Vegas Golden Knights nu au niciun titlu Stanley Cup obținut în istoria echipei.

Dallas Stars: Forma echipei, știri și statistici

Dallas se află la un pas de finala Stanley Cup după ultimele două succese obținute împotriva lui Vegas, 3-2 OT și 2-1.

La ultimul joc, Stars au avut doar 20 de ocazii de a marca și 5 eliminări, într-un duel în care apărarea și-a făcut datoria.

Aceștia au revenit după ce au fost conduși pe tabelă cu 1-0, în minutul 11, prin golul marcat de Joe Pavelski și au preluat conducerea cu 59 de secunde înainte de finalul părții secunde prin golul reușit de Jamie Benn.

Benn a bifat al 7-lea gol din actualul playoff, în timp ce colegul său, Pavelski a ajuns la 9 reușite.

Andrew Cogliano a pasat la primul gol, bifând primul assist al playoff-ului, în timp ce Alexander Radulov a oferit pasa la golul 2, fiind la a 5-a reușită.

Eroul partidei a fost goalkeeperul Anton Khudobin care a avut 32 de intervenții în poarta lui Dallas.

Roope Hintz s-a accidentat în timpul primei părți, însă cu toate aceastea a revenit pe teren în finalul meciului.

Dallas ar putea evolua într-o finală Stanley Cup după o lungă perioadă de timp. Precedenta calificare a fost bifată în sezonul 1999-2000, atunci când au ajuns în finală după ce au trecut de Colorado Avalanche, scor 4-3.

Atunci au cedat trofeul în fața lui New Jersey Devils, scor 2-4, echipă ce a avut o revenire de excepție în finala Conferinței de Est, în fața lui Philadelphia Flyers, scor 4-3.

Pentru acest meci, Dallas nu se va putea baza pe aceeași 3 accidentați (Bishop, Hanzal și Stephen Johns), alături de care se mai alătură Radek Faksa și Taylor Fedun.

De când formatul conferințelor a fost schimbat (1981-82), echipele care au condus cu 3-1 la general în finala Conferinței au câștigat seria în procent de 97.1%.

Dallas are un singur trofeu Stanley Cup obținut în 1999.

Statistica meciurilor directe Vegas Golden Knights v Dallas Stars

Dallas conduce cu 3-2 la capitolul victorii, după ultimele 2 succese obținute în finala Conferinței de Vest.

De la succesul la 0 obținut în partida a 2-a, Vegas nu au reușit un succes împotriva lui Stars.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Dallas Stars - Vegas Golden Knights 2-1 (2020);

Dallas Stars - Vegas Golden Knights 3-2 OT (2020);

Vegas Golden Knights - Dallas Stars 3-0 (2020);

Vegas Golden Knights - Dallas Stars 0-1 (2020);

Vegas Golden Knights - Dallas Stars 5-3 (2020).

Cote pentru Vegas Golden Knights v Dallas Stars

În ultimele 2 jocuri, Dallas au marcat minim 2 goluri, ceea ce a arătat o poftă a ofensivei de a înscrie, după ce reușiseră 1 singur gol în primele 2 dispute împotriva lui Vegas.

Cu un succes în această partidă, Dallas s-ar califica în finala Stanley Cup, după o lungă perioadă de timp.

Vegas nu vor ceda jocul atât de ușor împotriva lui Stars, ceea ce va face din acest duel unul extrem de echilibrat, dar și spectaculos.

Voi merge pe atacul oaspeților, iar Unibet pariuri sportive ne oferă o cotă bună pentru acest al 2-le pont: Dallas – peste 1.5 goluri – timp regulamentar – cotă 1.50.

Vegas Golden Knights vs Dallas Stars Pont: Sub 5.5 goluri

Cele 4 dueluri disputate până acum s-au dovedit extrem de echilibrate, în care cele mai multe goluri s-au marcat abia în duelul 3, însă în prelungiri (5). Dallas a dovedit că au una dintre cele mai bune apărări din acest sezon, în timp ce atacul nu și-a arătat valoarea cu Vegas. De cealaltă parte, Golden Knights nu au mai avut evoluțiile din jocurile precedente, iar acest lucru îi poate costa calificarea în finală. Ținând cont de ultimele evoluții, voi miza pe un duel echilibrat, în care se vor marca puține goluri. Pontul partidei: Sub 5.5 goluri – timp regulamentar – cotă 1.65 oferită de SuperBet.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici