1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Vegas Golden Knights vs Colorado Avalanche - Ponturi pariuri NHL - playoff. 05.06.2021. Colorado au ajuns la 11 victorii consecutive!

Vegas Golden Knights vs Colorado Avalanche - Ponturi pariuri NHL - playoff. 05.06.2021. Colorado au ajuns la 11 victorii consecutive!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-06-04 14:41:00

Hochei NHL

05 Iunie 2021, 04:00

Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights

versus
Colorado Avalanche

Colorado Avalanche

1.62

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Vegas Golden Knights v Colorado Avalanche

Colorado merg din succes în success, după ce s-au impus și în duelul precedent, scor 3-2 în prelungiri, împotriva lui Vegas.

Golden Knights au pornit cu stângul partidele din semifinale, fiind la al 2-lea eșec consecutiv suferit în fața lui Avalanche, ambele în deplasare.

Cele două echipe s-au întâlnit de 10 ori în actuala stagiune, cele mai multe victorii fiind reușite de Colorado.

Partida Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche se va desfășura pe 5 iunie, de la ora 4:00 pe T-Mobile Arena (Las Vegas).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Vegas Golden Knights: Forma echipei, știri și statistici

Vegas au început modest duelul cu Avalanche din semifinale, după ce în primele două partide au cedat cu 1-7 și 2-3 în prelungiri, fiind la al 4-lea eșec bifat în ultimele 5 confruntări.

Precedentul succes a fost reușit acasă, la ultimul duel împotriva lui Minnesota, scor 6-2, în turul precedent, calificându-se cu emoții, scor 4-3.

Chiar dacă jocul trecut de la Colorado a fost ceva mai echilibrat, evoluția lui Vegas nu a fost strălucitoare, iar gazdele au profitat de acest aspect și s-au impus în overtime.

Alec Martinez și Reilly Smith au reușit câte un gol în prima și a 2-a repriză, în timp ce Shea Theodore a oferit două assisturi.

Marc-Andre Fleury a bifat 22 de intervenții în poarta echipei, însă a fost prea puțin pentru a putea stopa al 2-lea eșec consecutiv suferit împotriva lui Colorado.

Dylan Sikura și-a făcut debutul în playoff-ul NHL, înlocuindu-l pe Mattias Janmark, care s-a accidentat în primul duel împotriva lui Colorado.

Keegan Kolesar a fost folosit în locul lui Ryan Reaves, ultimul fiind suspendat două partide după meciul 1 cu Avalanche.

Rookie-ul Logan Thompson a fost rezerva lui Fleury, după ce Robin Lehner a permis 7 goluri la primul duel.

Față de sezonul trecut când au disputat finala Conferinței împotriva lui Dallas, cedată categoric, scor 1-4, în actuala stagiune, Vegas sunt departe de o calificare în finală, iar la cum evoluează este posibil să părăsească competiția încă din această fază.

Mark Stone este golgheterul echipei în playoff cu 4 reușite, iar Chandler Stephenson este cel mai bun pasator cu 5 assisturi.

Peyton Krebs, Mattias Janmark și Tomas Nosek nu sunt recuperați complet, în timp ce Brayden McNabb se află în carantină și nu sunt siguri de prezența la următorul duel cu Avalanche.

Următorul duel îl vor disputa tot pe teren propriu împotriva lui Colorado.

Colorado Avalanche: Forma echipei, știri și statistici

Colorado au unul dintre cele mai bune sezoane din NHL, reușind victorii după victorii, după ce etapa precedentă s-au impus acasă, scor 3-2, în prelungiri, împotriva lui Vegas Golden Knights.

A fost al 2-lea success consecutive bifat acasă, în fața lui Vegas, după ce în primul meci i-au spulberat cu 7-1.

Avalanche a ajuns la 12 victorii consecutive, precedentul eșec fiind suferit pe terenul lui San Jose, scor 3-2, în începutul lunii mai.

Brandon Saad și Tyson Jost au fost cei marcatori în timpul regulamentar, în timp ce Samuel Girard a izbutit două assisturi.

Mikko Rantanen a adus succesul echipei în prelungiri, după două minute și 7 secunde, iar Philipp Grubauer a contribuit cu 39 de intervenții în poarta lui Colorado.

Colorado este a 3-a câștigătoare a Cupei Președintelui, care deține o serie de 6 jocuri fără înfrângere bifată în playoff, fiind la egalitate cu Dallas Stars (1998-99), dar sub NY Rangers (7 victorii – 1993-94).

Nathan MacKinnon este golgheterul echipei cu 8 reușite, în timp ce Mikko Rantanen este cel mai bun pasator cu 7 assisturi.

În sezonul trecut, Colorado au ajuns până în semifinale, unde au fost eliminați de Dallas Stars, scor 4-3.

Jacob MacDonald, Bowen Byram, Matt Calvert și Dennis Gilbert sunt incerți și nu vor putea evolua în duelul următor cu Vegas.

Partida următoare o vor disputa tot pe terenul lui Vegas.

Statistica meciurilor directe Vegas Golden Knights v Colorado Avalanche

Cele două formații s-au întâlnit de 10 ori în actuala stagiune, cele mai multe victorii fiind reușite de Colorado (6).

În 21 de meciuri disputate între cele două în istorie, Vegas au obținut 9 victorii, iar Colorado au reușit 12 succese.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights 3-2 OT (2021);

Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights 7-1 (2021);

Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche 1-2 (2021);

Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche 5-2 (2021);

Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights 2-3 (2021).

Cote pentru Vegas Golden Knights v Colorado Avalanche

Vegas au reușit doar două victorii în ultimele 5 meciuri de acasă, în timp ce Colorado nu au mai pierdut un meci în deplasare de 5 jocuri.

Cu un success și în acest meci, Avalanche ar mai face un pas spre finala Conferinței, în timp ce Vegas ar părăsi competiția după doar un tur depășit.

Pentru Golde Knights urmează două meciuri importante pe teren propriu, partide ce pot decide soarta calificării în finala Conferineței.

La acest pont cu numărul 2, voi miza pe un nou success obțintu de oaspeți, care sunt pe val în acest moment, iar Netbet pariuri ne oferă o cotă foarte bună: Victorie Colorado Avalanche – inclusive prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.86.

Vegas Golden Knights vs Colorado Avalanche Pont: Colorado Avalanche – peste 2.5 goluri

Colorado au unul dintre cele mai bune atacuri din acest sezon de NHL, iar în primele două meciuri împotriva lui Vegas au reușit 10 goluri, încasând doar 3. Vegas are evoluții bune pe teren propriu, dar împotriva lui Colorado nu au reușit prea multe victorii în acest sezon. În turul precedent din playoff au încasat destule goluri, fiind la un pas de a fi eliminați de surpriza Minnesota Wild. Ținând cont de miza acestui meci, îmi voi îndrepta atenția pe atacul oaspeților. Pontul partidei: Colorado Avalanche – peste 2.5 goluri – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.62 oferită de Sportingbet.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici