1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Tampa Bay Lightning vs New York Islanders - Ponturi pariuri NHL - playoff. 13.06.2021. Primul joc între cele două în actuala stagiune!

Tampa Bay Lightning vs New York Islanders - Ponturi pariuri NHL - playoff. 13.06.2021. Primul joc între cele două în actuala stagiune!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-06-12 23:46:00

Hochei NHL

13 Iunie 2021, 21:00

Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning

versus
New York Islanders

New York Islanders

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Tampa Bay Lightning v New York Islanders

Tampa Bay și New York se întâlnesc în finala Conferinței de Est, în primul duel al acestei faze ale competiției.

Lightning au reușit să treacă în turul precedent de Carolina (4-1), în timp ce Islanders i-au învins pe Boston cu 4-2.

Cele două formații se află la primul meci și în actuala stagiune, ambele făcând parte din Divizii diferite în sezonul regulat.

Învingătoarea din acest joc se va duela cu formația care se va impune în finala Conferinței de Vest dintre Montreal Canadies și Vegas Golden Knights.

La ultima întâlnire, New York au cedat cu 1-2 în fața lui Tampa Bay, într-un duel disputat în finala Conferintei de Est, pe terenul Rogers Place din Emonton.

Partida Tampa Bay Lightning - New York Islanders se va desfășura pe 13 iunie, de la ora 21:00 pe Amalie Arena (Tampa).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Tampa Bay Lightning: Forma echipei, știri și statistici

Tampa Bay au ajuns în finala Conferinței de Est, după ce au trecut în primul tur de Florida Panthers, scor 4-2 și de Carolina Hurricanes, în turul precedent, scor 4-1.

La ultimul duel s-au impus chiar pe terenul lui Hurricanes, scor 2-0, într-un duel în care echipa gazdă nu au mai avut motivația de a spera la un loc în turul următor.

Andrei Vasilevskiy a reușit 29 de intervenții, iar Brayden Point și Ross Colton au izbutit câte un gol pentru Tampa Bay în succesul obținut pe terenul lui Carolina.

La Hurricanes, Alex Nedeljkovic a contorizat 23 de intervenții în poarta, însă a fost prea puțin pentru a stopa al 4-lea eșec în fața lui Tampa Bay.

Tampa Bay au pierdut un singur meci în ultimele 5 partide, iar pe teren propriu au cedat două din ultimele 5 dispute.

Brayden Point este golgheterul echipei cu 8 reușite în 11 partide, în timp ce Nikita Kucherov a izbutit 13 assisturi în tot atâtea confruntări din playoff.

Tampa Bay au triumfat sezonul trecut în finala Stanley Cup, scor 4-2 împotriva lui Dallas Stars, după ce în finala Conferinței de Est i-au depășit pe cei de la New York Islanders, cu același rezultat.

Campioana en-titre va avea de apărat trofeul obținut în stagiunea anterioară, iar până la marele trofeul mai au un singur tur de trecut.

Lightning dețin două Cupe Stanley Cup în istoria francizei.

Tampa Bay nu au jucători accidentați înaintea acestui meci.

Duelul al 2-lea împotriva lui Islanders îl vor disputa tot pe teren propriu.

New York Islanders: Forma echipei, știri și statistici

Islanders au reușit rând pe rând să elimine echipele favorite din Est. Prima victimă a fost Pittsburgh Penguins, de care au trecut cu scorul de 4-2, iar apoi i-au depășit cu același scor și pe cei de la Boston Bruins.

New York au reușit o revenire spectaculoasă, iar ultimele 3 partide împotriva lui Boston le-au câștigat fără prea mari probleme (4-1 și 6-2 acasă și 5-4 la Bruins).

La precedentul meci au reușit un sec 6-2 și i-au lăsat acasă pe Boston, una dintre favoritele din acest sezon.

Brock Nelson a izbutit două goluri, în timp ce Josh Bailey și Jean-Gabriel Pageau au bifat fiecare câte două assisturi pentru Islanders.

Cal Clutterbuck și Ryan Pulock au marcat în finalul meciului câte un gol cu poarta goala, ducând scorul la un rușinos 6-2.

Brad Marchand a bifat singurele goluri pentru Bruins, în timp ce Tuukka Rask a reușit 23 de intervenții în poarta echipei.

Kyle Palmieri cu 7 goluri și Jean-Gabriel Pageau cu 10 assisturi sunt cei mai buni jucători ai lui Islanders în acest playoff.

Sezonul trecut, formația din New York a ajuns până în finala Conferinței unde au cedat chiar împotriva lui Tampa Bay Lightning, echipă ce avea să triumfe în finala Stanley Cup.

Pentru a 2-a oară consecutiv în finala Conferinței, Islanders se pot răzbuna pe Tampa Bay și i-ar putea elimina în actuala stagiune.

Islanders au 4 Cupe Stanley câștigate, toate în perioada (1980-1983), alături de antrenorul Al Arbour.

Ross Johnston și Oliver Wahlstrom sunt incerți înaintea acestui prim duel din finala Conferinței de Est.

Următorul meci îl vor disputa tot pe terenul lui Tampa Bay.

Statistica meciurilor directe Tampa Bay Lightning v New York Islanders

Va fi primul joc în acest sezon între cele două formații, ultimul duel fiind disputat în 2020, în luna septembrie, pe teren neutru, la Toronto.

În ultimele 5 meciuri, Lightning s-au impus de 4 ori, ultimul success acasă fiind obținut în februarie 2020.

Cele două echipe s-au duelat de 119 ori, Tampa Bay contorizând nu mai puțin de 63 de succese, 3 jocuri s-au încheiat la egalitate, iar New York au bifat 53 de victorii.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1-2 OT (2020);

Tampa Bay Lightning - New York Islanders 1-2 OT (2020);

New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1-4 (2020);

New York Islanders - Tampa Bay Lightning 5-3 (2020);

Tampa Bay Lightning - New York Islanders 2-1 (2020).

Cote pentru Tampa Bay Lightning v New York Islanders

Tampa Bay au aratat că au un atac extrem de bun, mai ales în jocurile de acasă unde au înscris 21 de goluri în ultimele 5 partide.

New York au primit în 3 din precedentele 5 partide mimim 3 goluri, fiind o echipă care a reușit multe goluri, dar au și primit la rândul lor destule.

La cum au evoluat cele două fomații în actuala stagiune, voi merge pe un duel echilibrat, dar cu multe goluri, iar pentru acest pont cu numărul 2 voi miza pe atacul gazdelor, iar Unibet pariuri sportive ne oferă o cotă bună: Tampa Bay Lightning – peste 2.5 goluri – cotă 1.64.

Tampa Bay Lightning vs New York Islanders Pont: Victorie Tampa Bay Lightning

Tampa Bay își vor apăra trofeul câștigat în sezonul trecut, împotriva unei echipe ce pare a fi revelația acestei stagiuni, din Conferința de Est. Islanders au trecut de Penguins și Bruins și își doresc să mai facă o victimă, pe cei care i-au eliminate în aceeași fază a competiției cu un sezon în urmă. Lightning au jocuri acasă pe care doresc să le câștige, pentru a porni cu dreptul, în timp ce pentru New York, orice success bifat în deplasare înseamnă o șansă în plus la calificare. La acest prim pont, voi merge pe succesul gazdelor, care se vor impune în acest duel. Pontul partidei: Victorie Tampa Bay Lightning – cotă 1.90 oferită de Unibet.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici