1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Tampa Bay Lightning vs New York Islanders - Ponturi hochei NHL – Playoff.16.09.2020. Gazdele sunt tot mai aproape de finala Stanley Cup!

Tampa Bay Lightning vs New York Islanders - Ponturi hochei NHL – Playoff.16.09.2020. Gazdele sunt tot mai aproape de finala Stanley Cup!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-09-15 13:59:00

Hochei NHL

16 Septembrie 2020, 03:00

Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning

versus
New York Islanders

New York Islanders

1.55

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Tampa Bay Lightning v New York Islanders

Tampa Bay și Islanders au ajuns în actul 5, în care cele două se luptă pentru un loc în finala Stanley Cup din acest sezon.

Favorita bookmakerilor, Tamp Bay, conduce cu 3-1 la general și este pregătită să facă pasul către finală dacă se vor impune în acest duel.

Formația din New York a reușit un singur succes, la 2 goluri diferență, însă pare că nu mai au puterea să evolueze cum au făcut-o în tururile anterioare.

Ultima finală disputată de Lightning a fost în stagiunea 2014-2015, în timp ce Islanders ar rata o nouă calificare în ultima fază a competiției.

Partida Tampa Bay Lightning - New York Islanders se va desfășura pe 16 Septembrie, de la ora 3:00 pe Rogers Place (Edmonton).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Tampa Bay Lightning: Forma echipei, știri și statistici

Tampa Bay se află la un pas de finala Stanley Cup, după o pauză de 5 ani. Stagiuna 2014-2015 a fost ultima în care echipa a ajuns până în ultimul act.

Atunci elimina tot o formație din New York, pe Rangers, însă în 7 acte, scor 4-3. Avea să piardă însă finala împotriva lui Chicago, scor 2-4.

În actualul sezon, Lightning conduc cu 3-1 pe New York Islanders și sunt foarte aproape de calificare, în cazul unui succes în meciul 5.

În precedenta partidă câștigată, scor 4-1, Tampa Bay au avut 36 de ocazii de a marca și 4 eliminări.

Brayden Point a bifat un gol și 1 assist pentru Tampa Bay, ajungând în acest playoff la 9 goluri și 16 pase de gol în 16 jocuri.

Point a revenit după ce a lipsit în duelul cu numărul 3, iar acest lucru s-a văzut în jocul echipei. Acesta l-a egalat pe Nikita Kucherov și Nathan MacKinnon de la Colorado în clasamentul celor mai buni jucători din playoff.

Ondrej Palat, Blake Coleman și Patrick Maroon au reușit fiecare câte un gol în duelul cu Islanders, Maroon fiind la prima reușită în actualul sezon din playoff.

Nikita Kucherov a reușit două assisturi în timp ce Andrei Vasilevskiy a avut 26 de intervenții în poarta lui Tampa Bay.

Ca și Dallas, Lightning are șanse să ajungă în finală după doar 5 jocuri disputate.

Tampa Bay au pierdut doar 2 jocuri în ultimele 10 dispute, fiind cea mai în formă echipă din acest sezon.

Jan Rutta și Steven Stamkos sunt accidentați și vor lipsi la această partidă.

Dacă se vor califica, se vor duela cu Dallas Stars pentru trofeul Stanley Cup.

New York Islanders: Forma echipei, știri și statistici

Islanders nu au mai avut forța să evolueze la fel de bine ca în tururile precedente, iar acest lucru s-a văzut în partida cu Tampa Bay.

Formația din New York a reușit un singur succes în 4 jocuri, scor 5-3, în duelul cu numărul 3, fiind la un pas de a fi eliminată.

Ultima oară când au evoluat într-o finală de Conferință a fost în sezonul 1992-1993, atunci când au fost învinși de Montreal Canadiens, sor 4-1.

La ultimul joc pierdut cu Lightning, scor 1-4, Islanders au bifat 27 de ocazii de a marca și 4 eliminări.

Brock Nelson a înscris sigurul gol al echipei în minutul 11, fiind la a 9-a reușită în playoff, în timp ce goalkeeperul Semyon Varlamov a avut 32 de parade în poarta lui Islanders.

Casey Cizikas și Tom Kuhnhackl s-au accidentat și nu vor mai evolua până la finalul sezonului.

Formația din New York speră la o minune împotriva lui Tampa Bay, însă la cum au evoluat în ultimele jocuri sunt slabe șanse să se și întâmple.

Statistica meciurilor directe Tampa Bay Lightning v New York Islanders

Tampa Bay au 4 victorii în ultimele 5 meciuri împotriva lui Islanders, toate 4 fiind obținute în actuala stagiune.

New York a reușit în aceste dueluri să se impună o singură dată, la o diferență de 2 goluri.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1-4 (2020);

New York Islanders - Tampa Bay Lightning 5-3 (2020);

Tampa Bay Lightning - New York Islanders 2-1 (2020);

Tampa Bay Lightning - New York Islanders 8-2 (2020);

Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3-1 (2020).

Cote pentru Tampa Bay Lightning v New York Islanders

Tampa Bay au arătat că a fost un simplu accident eșecul suferit în meciul 3, iar în duelul cu numărul 4 s-au impus la 3 goluri diferență.

Formația din New York nu mai are forța să reziste încă 3 jocuri pentru a se califica în finală, jocul lor fiind destul de modest pe parcurusul celor 4 disputate împotriva lui Lightning.

La cum au evoluat până acum, Tampa Bay are prima șansă în acest meci, iar către o victore al lor îmi voi îndrepta și eu atenția.

Unibet pariuri sportive ne oferă o cotă bună pentru un succes bifat de către echipa gazdă, la pontul numărul 2: Victorie Tampa Bay – inclusiv prelungiri – cotă 1.56.

Tampa Bay Lightning vs New York Islanders Pont: Tampa Bay – peste 2.5 goluri

Tampa Bay au arătat că au o ofensivă foarte bună, chiar și atunci când pierd, ceea ce s-a văzut pe tot parcursul playoff-ului. Islanders au mari probleme în apărare, după ce au primit în 4 meciuri împotriva lui Lightning nu mai puțin de 17 goluri. Nici atacul nu a funcționat prea bine, reușind un singur meci în care au marcat mai mult de 1 gol. Ținâd cont de evoluțiile anterioare, dar și de miza acestui meci, voi merge pe atacul gazdelor, care se vor impune fără prea mari probleme. Pontul partidei: Tampa Bay – peste 2.5 goluri – inclusiv prelungiri – cotă 1.55 oferită de 888sport.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici