1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Tampa Bay Lightning vs Florida Panthers - Ponturi pariuri NHL - playoff. 27.05.2021. Tampa Bay vor să-și apere trofeul obținut sezonul trecut!

Tampa Bay Lightning vs Florida Panthers - Ponturi pariuri NHL - playoff. 27.05.2021. Tampa Bay vor să-și apere trofeul obținut sezonul trecut!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-05-26 14:42:00

Hochei NHL

27 Mai 2021, 02:00

Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning

versus
Florida Panthers

Florida Panthers

1.68

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Tampa Bay Lightning v Florida Panthers

Tampa Bay au cedat etapa trecută pe terenul lui Florida, scor 1-4 și le-au permis adversarilor să se apropie la un singur succes de ei.

După 5 partide, Lightning conduc cu 3-2, iar următoarele două jocuri sunt decisive în lupta pentru un loc în fazele superioare.

Învingătoarea din acest duel se va duela cu formația ce se va impune în meciul Carolina – Nashville, acolo unde rezultatul este asemănător, Hurricanes fiind cei care conduc cu 3-2.

Tampa Bay și Florida s-au întâlnit de 13 ori în actuala stagiune, cele mai multe victorii fiind obținute de Panthers.

Duelul Tampa Bay Lightning - Florida Panthers se va desfășura pe 27 mai, de la ora 2:00 pe Amalie Arena (Tampa).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Tampa Bay Lightning: Forma echipei, știri și statistici

Tampa Bay le-au permis celor de la Florida să se apropie la general, după ce în duelul precedent au cedat în deplasare, scor 1-4.

A fost primul joc în care nu au reușit mai mult de un gol, fiind cea mai slabă partidă din playoff în acest sezon.

Chiar dacă au deschis scorul imediat, după 53 de secunde, Tampa Bay s-au văzut conduși din repriza a 2-a și învinși categoric pe final de meci.

Ross Colton a fost singurul marcator, fiind la a 2-a reușită, în timp ce Andrei Vasilevskiy a contribuit cu 34 de parade.

Blake Coleman a oferit pasa la golul lui Colton, fiind la al 2-lea assist reușit în fazele superioare.

În sezonul regulat au încheiat sub Florida Panthers, la 4 puncte distanță și la 5 de liderul Carolina Hurricanes.

Față de sezonul trecut când au terminat pe 2 în Divizia Atlatincă, iar până în finală nu s-au mai oprit, Tampa Bay pare că suferă în actuala stagiune, iar acest lucru se vede în rezultatele echipei.

Barclay Goodrow este accidentat și nu va putea evolua în duelul următor.

Dacă va fi cazul, ultimul meci îl vor disputa pe terenul lui Panthers.

Florida Panthers: Forma echipei, știri și statistici

Florida au bifat un succes important în lupta pentru un loc în fazele superioare, după ce în duelul precedent s-au impus categoric, scor 4-1 împotriva lui Tampa Bay.

Acest success a venit într-un moment în care Tampa Bay conduceau cu 3-1 la general, iar cu această victorie, șansele lui Panthers au crescut și pot duce jocul în decisiv, dacă se vor impune și în acest meci.

A fost al 8-lea succes împotriva lui Tampa Bay în acest sezon, reușind la finalul stagiunii regulate să termine peste ei în clasament, la 4 puncte diferență.

MacKenzie Weegar și Mason Marchment au marcat primele două goluri, în prima repriză, în timp ce Patric Hornqvist și Frank Vatrano au reușit câte un gol în ultima parte.

Spencer Knight a izbutit 36 de intervenții la debutul în playoff-ul NHL pentru Florida și le-a oferit o șansă în plus celor de la Panthers în lupta pentru un loc în turul următor.

Knight (20 de ani și 35 de zile) este al 2-lea cel mai tânăr jucător din istoria NHL care a triumfat la debutul său în playoff, după Don Beaupre (19 ani și 202 zile), care a bifat aceeași performanță la Minnesota North Stars, în 1981.

Huberdau a oferit două assisturi și a ajuns la 12 pase oferite în playoff-ul Stanley Cup în cariera sa, depășindu-l pe Robert Svehla, în istoria francizei.

Sam Bennett și Noah Juulsen sunt incercți și nu vor evolua contra lui Tampa Bay în duelul următor.

Dacă se vor impune în acest meci, vor duce lupta în decisiv, joc pe care-l vor disputa pe teren propriu.

Statistica meciurilor directe Tampa Bay Lightning v Florida Panthers

Cele două formații s-au întâlnit de 13 ori în actuala stagiune, Florida fiind echipa care s-a impus de cele mai multe ori (8).

După ultima victorie, Florida s-ar înscrie în cercul select al echipelor ce au revenit de la 0-2 într-un duel din playoff.

În 154 de jocuri disputate în istoria celor două echipe, Tampa Bay au reușit 69 de victorii, 10 jocuri s-au încheiat la egalitate, iar Florida s-au impus de 75 de ori.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 4-1 (2021);

Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 6-2 (2021);

Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 5-6 OT (2021);

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 1-3 (2021);

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 4-5 (2021).

Cote pentru Tampa Bay Lightning v Florida Panthers

În 3 din cele 5 partide disputate în playoff între cele două echipe s-au marcat minim 5 goluri, cele mai multe ori fiind dueluri spectaculoase.

Acest joc are o miză extrem de importantă, calificarea în turul următor, ceea ce va transforma confruntarea într-una extrem de incitantă.

La cum au evoluat până acum cele două echipe, consider că vom avea parte de un duel cu multe goluri, iar Sportingbet România ne oferă cea mai bună cotă: Peste 5.5 goluri – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.80.

Tampa Bay Lightning vs Florida Panthers Pont: Victorie Tampa Bay Lightning

Tampa Bay ar putea tranșa soarta calificări încă din acest duel cu numărul 6, fără a mai fi nevoie de un ultim meci, decisiv, în cazul în care s-ar impune. La rândul lor, Florida poate să producă supriza, să echilibreze situația la general și să lupte pentru un loc în turul următor acasă, având calificarea în mână. Dacă ne luăm după jocurile directe, Florida era favorită la începutul playoff-ului, însă Tampa Bay este o echipă puternică, iar ambiția de a își apăra trofeul obținut sezonul trecut o face și mai puternică. Ținând cont de ultimele evoluții, dar și de miza acestui joc, voi merge pe succesul gazdelor. Pontul partidei: Victorie Tampa Bay Lightning – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.68 oferită de Netbet.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici