1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. St. Louis Blues vs Nashville Predators - Ponturi hochei NHL 15.02.2020. Gazdele nu mai sperie pe nimeni!

St. Louis Blues vs Nashville Predators - Ponturi hochei NHL 15.02.2020. Gazdele nu mai sperie pe nimeni!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-02-14 19:21:00

Hochei NHL

15 Februarie 2020, 22:00

St. Louis Blues

St. Louis Blues

versus
Nashville Predators

Nashville Predators

1.42

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru St. Louis Blues v Nashville Predators

St. Louis a suferit o nouă înfrângere, de această dată în deplasare, contorizând al 3-lea insucces consecutiv din ultimele jocuri, în timp ce Nashville a reușit prima victorie după 2 meciuri pierdute. Ambele evoluează în Conferința de Vest, Blues fiind primii, în timp ce Predators se află în top 10.

Partida St. Louis Blues - Nashville Predators se va disputa pe 15 februarie, de la ora 22:00, pe Enterprise Center (St. Louis).

La finalul analizei aveți pontul acestui joc!

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

St. Louis Blues : Forma echipei, știri și statistici

Blues a obținut o singură victorie în ultimele 5 jocuri, 6-3 cu Hurricanes, în rest a fost învinsă în 2 jocuri acasă de Winnipeg 2-4 și Dallas 2-3 OT și-n deplasare de Winnipeg 5-2 și Vegas 6-5 OT.

St. Louis are 2 succese în ultimele 10 partide, iar precedenta perioadă în care a legat câteva victorii la rând a fost în ianuarie, atunci când a bifat 4 rezultate favorabile.

Blues se află pe primul loc în Conferința de Vest, cu 74 de puncte obținute în 57 de meciuri, cu 2 peste Colorado și 3 peste Dallas. Au 32 de victorii (7 după overtime) și 25 de înfrângeri (10 după overtime).

La jocul pierdut de la Vegas, 6-5 în prelungiri, St. Louis a avut 24 de ocazii și 6 eliminări, față de gazde care au bifat nu mai puțin de 52 de ocazii și doar 3 eliminări.

Chiar dacă au condus după prima parte a jocului și au fost egali în partea secundă, Blues nu au putut ține piept asediului susținut de Vegas.

Max Pacioretty cu 2 goluri și 1 assist, Jonathan Marchessault cu 2 goluri, ultimul în prelungiri, iar Alex Tuch alături de Nate Schmidt cu câte 1 gol de fiecare au adus victoria lui Vegas într-un moment foarte bun în care jocul echipei nu era unul favorabil.

Mark Stone cu 3 assisturi, Shea Theodore și William Karlsson cu 2 assisturi, iar Malcolm Subban cu 19 intervenții au contribuit la succes echipei.

A fost prima oară pentru Golden Knights când au reușit 4 goluri din power-play într-un singur joc, din decembrie 2017, de la meciul cu Tampa Bay.

Alex Tuch a evoluat în partida cu numărul 200 în cariera sa, în NHL, în timp ce William Karlsson a revenit în joc și a bifat 2 assisturi, după accidentarea suferită ce l-a ținut departe timp de 8 meciuri.

Marc-Andre Fleury nu a fost complet refăcut și nu putut evolua în partida cu St. Louis.

Vegas se află pe loc de playoff (6) în Conferința de Vest, cu 66 de puncte strânse în 59 de partide, 29 de victorii (7 după overtime) și 30 de înfrângeri (8 după overtime) și un golaveraj de 188-183.

Max Pacioretty este golgheterul echipei cu 26 de goluri marcate în 59 de jocuri, iar Mark Stone este cel mai pasator, cu 37 de reușite în tot atâtea jocuri.

Blues au pierdut primul joc din acest sezon fără apărătorul Jay Bouwmeester, care a lipsit din cauza unei probleme cardiace.

Zach Sanford a reușit 4 goluri și a fost pentru a 2-a oară în acest sezon când a marcat de 2 ori într-un meci, precedenta ocazie fiind în februarie, la partida câștigată împotriva lui Hurricanes, 6-3.

Mackenzie MacEachern a marcat și el 1 gol fiind la a 7-a reușită în 45 de meciuri.

Alex Pietrangelo și Ryan O'Reilly au bifat câte 2 assisturi de fiecare, în timp ce Jordan Binnington a avut 46 de intervenții în poarta Blues.

Cu cele 4 reușite, Sanford a ajuns la 12 goluri marcate în 44 de partide în acest sezon, golgheterul echipei fiind David Perron cu 23 de goluri în 57 de jocuri. O'Reilly este cel mai bun pasator al lui Blues, cu 41 de assisturi în 57 de meciuri.

Pentru partida cu Nashville, St. Louis nu se pot baza pe aportul a 3 jucători: Jay Bouwmeester, Oskar Sundqvist și Vladimir Tarasenko.

Etapa următoare vor evolua tot cu Predators, de această dată la Nashville.

Nashville Predators: Forma echipei, știri și statistici

Nashville s-a impus categoric în precedenta partidă, scor 5-0, pe teren propriu, în fața celor de la New York Islanders. A fost al 3-lea succes din ultimele 5 partide în care au trecut de Calgary 3-2 și Winnipeg 2-1 OT, dar s-au încurcat cu Edmonton 3-2 și Vancouver 6-2.

Predators sunt pe 10 în Conferința de Vest, cu 61 de puncte strânse în 56 de jocuri, la egalitate cu Minnesota și la 3 puncte de ultimul loc de playoff ocupat de Arizona. Au contorizat 27 de victorii (5 după overtime) și 29 de înfrângeri (7 după overtime).

Cu Islanders, Nashville a marcat de 3 ori în prima parte, iar în partea secundă au mai punctat de 2 ori lâsând ultima perioadă albă, nici măcar cu vreo eliminare bifată de ambele părți. Predators au avut 26 de ocazii de a marca și 3 eliminări, în timp ce oaspeții au bifat 31 de ocazii și doar 1 eliminare.

A fost a 3-a oară pentru Islanders cânt au pierdut o partidă la 0 în acest sezon, precedentul meci fiind la Toronto, scor 3-0, în luna ianuarie.

Thomas Greiss a fost înlocuit la finalul primei părți, după ce a încasat 3 goluri, primul în secunda 35 a partidei. Semyon Varlamov a primit și el 2 goluri în partea a 2-a a jocului.

A fost a 2-a înfrângere pentru Islanders în ultimele 5 partide, ambele fiind bifate în deplasare. Formația din New York se află pe locul 5 în Conferința de Est, cu 72 de puncte, la 2 de Pittsburgh, 10 de liderul Boston și cu 1 punct deasupra lui Columbus și Philadelphia. În 56 de jocuri au adunat 33 de victorii (11 după overtime) și 23 de înfrângeri (6 după overtime), golaveraj 166-156.

Stagiunea trecută au încheiat pe 2 în Divizia Atlantică, la un punct de Washington (104) și cu 3 peste Pittsburgh (100). În playoff au trecut de Penguins, scor 4-0, în primul tur și au fost eliminați de Carolina în turul următor, cu același scor, 4-0.

Brock Nelson este cel mai bun marcator al echipei cu 21 de reușite în 56 de jocuri, în timp ce Mathew Barzal are 30 de assisturi oferite în tot atâtea meciuri.

Craig Smith a marcat primul hat-trick de când evoluează la Nashville, fiind completat Mattias Ekholm și Rocco Grimaldi, care au contribuit cu câte un gol de fiecare.

Juuse Saros a bifat 31 de intervenții în poarta lui Predators, în timp Grimaldi a mai reușit și un assist pe lângă golul marcat.

Predators a reușit să câștige ambele partide disputate până acum, în acest sezon, împotriva lui Islanders, 8-3 la New York și acum 5-0 acasă, având un golaveraj usturător de 13-3.

Craig Smith a marcat 5 goluri în ultimele 3 jocuri în care a evoluat și a ajuns la 16 reușite în 56 de partide la care se adaugă și 11 assisturi.

Nashville a încheiat prima sezonul trecut în Divizia Centrală, cu 100 de puncte, la 1 punct distanță de Winnipeg Jest, locul 2. Au fost eliminați în playoff încă din primul tur de Dallas Stars, scor general 4-2.

Filip Forsberg este golgheterul echipei în acest sezon cu 18 reușite în 50 de partide, iar Roman Josi are cele mai multe pase – 42 în 56 de meciuri.

Ryan Ellis este accidentat și nu va evolua în partida cu St. Louis.

Etapa următoare Nashville va juca tot împotriva lui Blues, de această dată pe teren propriu.

Statistica meciurilor directe St. Louis Blues v Nashville Predators

St. Louis și Nashville s-au întâlnit de 116 ori în istoria celor două echipe, primul joc desfășurându-se în 1998, atunci când Blues s-a impus cu scorul de 5-1.

Între ele există un echilibru perfect, ambele câștigând câte 56 de jocuri de fiecare, iar 4 dintre ele terminându-se la egalitate.

În ultimele 5 partide, Blues a câștigat 3 jocuri, precedentul succes al lui Predators la St. Louis fiind obținut în noiembrie 2019, scor 4-2.

În actuala stagiune s-au mai întâlnit de 2 ori la interval de 3 zile, Nashville fiind cea care s-a impus cu 4-2 la Blues și 3-2 acasă.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

St. Louis Blues - Nashville Predators 6-2 (2018);

St. Louis Blues - Nashville Predators 1-6 (2013);

St. Louis Blues - Nashville Predators 0-3 (2006);

St. Louis Blues - Nashville Predators 7-0 (2002);

St. Louis Blues - Nashville Predators 2-2 OT (2001).

Cote pentru St. Louis Blues v Nashville Predators

Dacă vor pierde și cu Nashville, St. Louis poate scapa locul 1 în clasament, Colorado Avalanche fiind echipa ce pândește fiecare pas greșit.

De cealaltă parte, Nashville are nevoie de un succes pentru a rămâne în lupta pentru un loc în playoff, fiind pe 5 în Divizia Centrală, la 10 puncte de locul 3 ocupat de Dallas Star.

Predators au 3 victorii în ultimele 5 deplasări, în timp ce Blues au 3 înfrângeri în tot atâtea jocuri acasă.

Ținând cont de evoluțiile modeste ale gazdelor, dar și de jocurile directe dintre cele două, voi merge pe un succes al oaspeților obținut în prelungiri sau după loviturile de departajare, cotă 2.10 oferită de Unibet.

St. Louis Blues vs Nashville Predators Pont: Peste 4.5 goluri

St. Louis nu a reușit să marcheze în 3 din ultimele 5 meciuri mai mult de 2 goluri/joc, în timp ce adversara ei a încasat minim 1 gol la fiecare joc pe care l-au disputat în ultimele 5 confruntări. Blues și Predators au același număr de goluri marcate în acest sezon, 183, însă sunt raportate la un număr diferit de partide, 57 pentru gazde cu o medie de 3.21 și 56 pentru oaspeți cu o medie de 3.26. În defensivă, St. Louis stă mult mai bine încasând doar 166 de goluri și contorizând o medie de 2.9/meci, față de Nashville care a primit 183 de goluri, media fiind de 3.2/meci. În cele două jocuri disputate în acest sezon s-au marcat peste 4 goluri/partidă, ceea ce va face și din acest meci unul la fel de incitant ținând cont de miză. Pontul partidei: Peste 4.5 goluri – cotă 1.42 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici