1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Pittsburgh Penguins vs New York Islanders - Ponturi pariuri NHL - playoff. 25.05.2021. Egalitate după 4 jocuri disputate!

Pittsburgh Penguins vs New York Islanders - Ponturi pariuri NHL - playoff. 25.05.2021. Egalitate după 4 jocuri disputate!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-05-24 12:10:00

Hochei NHL

25 Mai 2021, 01:00

Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguins

versus
New York Islanders

New York Islanders

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Pittsburgh Penguins v New York Islanders

Islanders au reușit să aducă egalitatea la general după ce s-au impus în predecentul duel, categoric, acasă, scor 4-1 împotriva lui Pittsburgh.

Penguins au cedat primul joc după două victorii consecutive, eșec ce-i trimite în duelul următor din aceeastă fază a competiției.

Pittsburgh cotinuă să mențină un avans considerabil împotriva lui Islanders în duelurile directe disputate în acest sezon și ar putea mări diferența în următoarele confruntări.

Partida cu numărul 5 din playoff între Pittsburgh Penguins și New York Islanders se va desfășura pe 25 mai, de la ora 1:00 pe PPG Paints Arena (Pittsburgh).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Pittsburgh Penguins: Forma echipei, știri și statistici

După două victorii la rând bifate în playoff împotriva lui Islanders, Pittsburgh au cedat în deplasare la New York, scor 1-4 și le-au permis adversarilor să egaleze situația pe tabelă.

În prima repriză, scorul a fost egal (0-0), iar din a 2-a, gazdele au reușit să înscrie două goluri, la fel ca și în ultima parte.

Singurul gol al lui Penguins a fost reușit de Zach Aston-Reese, în timp ce Tristan Jarry a bifat 22 de parade în poartă.

Sidney Crosby nu a mai bifat un punct de 3 jocuri la rând în playoff, fiind într-o perioadă destul de complicată.

Evgeni Malkin a primit 6 minute de penalizare într-un duel în cre nu s-a evidențiat cu nimic, fiind aproape inexistent.

Față de sezonul trecut când au cedat după 4 jocuri împotriva lui Montreal Canadiens, scor 1-3, în actuala stagiune, Penguins sunt tot mai aproape de turul următor al competiției, acolo unde vor da peste Boston.

Bruins s-au calificat în sferturi, după ce au trecut de Washington, scor 4-1, în turul precedent.

Jeff Carter este golgheterul echipei în playoff cu 3 goluri bifate în 4 meciuri, în timp ce 4 jucători au oferit câte 4 assisturi de fiecare (Gaudreau, Malkin, Dumoulin și Letang).

Pittsburgh nu au absențe importante înaintea acestui joc

Etapa următoare se vor deplasa la New York, iar în ultima partidă vor evolau pe teren propriu.

New York Islanders: Forma echipei, știri și statistici

Islanders au bifat primul succes, după cele două eșecuri suferite împotriva lui Penguins în precedentele partide egalând situația generală (2-2).

După o primă repriză albă (0-0), Islanders au marcat câte două goluri pe repriză în partea a 2-a și a 3-a și au reușit să aducă un succes categoric pe teren propriu.

Josh Bailey și Ryan Pulock au bifat câte un gol în repriza second, în timp ce Oliver Wahlstrom și Jordan Eberle au punctat în ultima parte.

Ilya Sorokin a reușit 29 de intervenții în poarta lui Islanders și a condus echipa spre al 5-lea success în 12 partide din acest sezon împotriva lui Penguins.

Wahlstrom a mai bifat și un assist pe lângă golul marcat, fiind la al 2-lea în cele 4 meciuri disputate în playoff.

Josh Bailey, Cal Clutterbuck și Kyle Palmieri sunt cei mai buni marcatori ai lui Islanders, cu câte două goluri, în timp ce Mathew Barzal, Jean-Gabriel Pageau și Scott Mayfield sunt cei mai buni pasatori cu 3 assisturi bifate de fiecare.

Sezonul trecut au trecut de Florida Panthers după 4 jocuri (scor 3-1), în turul 2 de Washington Capitals (4-1), iar în al 3-lea de Philadelphia Flyers (4-3). Au cedat în finala Conferinței, împotriva lui Tampa Bay Lightning (2-4), echipa ce avea să obțină în final trofeul suprem.

Ross Johnston este accidentat și nu va putea să evolueze în duelul următoare.

Următoarea partidă o vor disputa pe teren propriu, iar în ultima se vor deplasa la Penguins.

Statistica meciurilor directe Pittsburgh Penguins v New York Islanders

Cele două formații s-au întâlnit de 12 ori în actuala stagiune, Penguins fiind echipa care s-a impus de cele mai multe ori (7).

În 296 de meciuri disputate în istoria celor două formații, Pittsburgh au bifat 142 de victorii, 22 de partide s-au încheiat la egalitate, iar Islanders au reușit 132 de succese.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

New York Islanders - Pittsburgh Penguins 4-1 (2021);

New York Islanders - Pittsburgh Penguins 4-5 (2021)

Pittsburgh Penguins - New York Islanders 2-1 (2021);

Pittsburgh Penguins - New York Islanders 3-4 OT (2021);

Pittsburgh Penguins - New York Islanders 2-1 (2021).

Cote pentru Pittsburgh Penguins v New York Islanders

Penguins vor trebui să profite de jocurile de pe teren propriu dacă își doresc o calificare în turul următor.

Islanders au șansa lor în această competiției, iar de acest lucru pot profita chiar pe terenul adversarei, dacă se vor impune.

În cele 12 confruntări disputate în actuala stagiune între Penguins și Islanders, Pittsburgh a fost echipa care s-a impus de cele mai multe ori (7).

La acest pont cu numărul 2, voi miza pe un succes obținut de echipa gazdă, iar Betano pariuri sportive ne oferă o cotă bună: Victorie Pittsburgh Penguins – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.72.

Pittsburgh Penguins vs New York Islanders Pont: Peste 4.5 goluri

În 3 din cele 4 jocuri disputate în playoff între cele două formații s-au marcat minim 5 goluri, fiind unele dintre cele mai spectaculoase dueluri din această fază a competiției. Miza este una extrem de mare, ambele echipe având șanse egale la o calificare în turul următor. Ținând cont de ultimele partide, voi merge pe un duel deschis, în care se vor marca multe goluri. Pontul partidei: Peste 4.5 goluri – cotă 1.60 oferită de Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici