1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Pittsburgh Penguins vs Buffalo Sabres - Ponturi pariuri NHL.25.03.2021. Continuă lupta la titlu în Vest!

Pittsburgh Penguins vs Buffalo Sabres - Ponturi pariuri NHL.25.03.2021. Continuă lupta la titlu în Vest!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-03-24 16:03:00

Hochei NHL

25 Martie 2021, 02:00

Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguins

versus
Buffalo Sabres

Buffalo Sabres

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Pittsburgh Penguins v Buffalo Sabres

Pittsburgh au cedat etapa precedentă, la limită, în fața celor de la New Jersey, contorizând primul insucces în afara timpului regulamentar din ultimele 24 de partide.

De cealaltă parte, Buffalo au reușit etapa trecută un nou insucces, de această dată la Rangers, bifând a 14-a înfrângere consecutivă din acest sezon.

În cele două partide în care s-au întâlnit în actuala stagiune, Pittsburgh s-au impus de fiecare dată în fața lui Buffalo.

Duelul cu numărul 3 între Pittsburgh Penguins și Buffalo Sabres se va desfășura pe 25 Martie, de la ora 2:00 pe PPG Paints Arena (Pittsburgh).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Pittsburgh Penguins: Forma echipei, știri și statistici

Pittsburgh au cedat un nou joc în campionat, de această dată în prelungiri, scor 1-2, în fața lui Devils. A fost al 3-lea meci pierdut din ultimele 5 partide și al 4-lea din ultimele 10 dueluri.

După 32 de partide sunt pe 3 în Divizia de Est, cu 19 victorii și 40 de puncte, la 4 distanță de Washington și la 6 de liderul NY Islanders, dar cu 4 puncte peste Boston.

Împotriva lui New Jersey, Penguins au început bine cu un gol marcat de Sidney Crosby în primele minute ale primei părți, însă au fost egalați în repriza secundă, după nici 5 minute, prin golul marcat de Sami Vatanen.

Repriza a 3-a a fost lipsită de goluri, iar în primele 3 minute din prelungiri, Devils au reușit golul victoriei prin Jesper Bratt.

Mackenzie Blackwood a avut 35 de intervenții în poarta lui New Jersey, bifând primul meci după o accidentare ce l-a ținut departe de teren timp de 2 jocuri.

Pentru Penguins, Tristan Jarry a avut 33 de intervenții, însă nu a putut stopa un nou eșec suferit de echipa sa în ultimele 5 meciuri.

Brandon Tanev a lipsit pentru al 2-lea joc la rând din echipa lui Pittsburgh, fiind accidentat.

Pittsburgh au cedat două din cele 3 jocuri fără Evgeni Malkin, care este incert din cauza unei accidentări. Acesta a reușit să adune 12 punce (4 goluri și 8 assisturi) în 8 partide înainte de a se accidenta.

După acest succes, Devils se mențin pe 7 în Est, cu 11 victorii în 29 de partide și 26 de puncte, cu 10 peste codașa Buffalo și la 6 distanță de Rangers, locul 6.

Teddy Blueger și Brandon Tanev sunt accidentați și nu vor evolua contra lui Buffalo.

Etapa următoare vor disputa un nou meci împotriva lui Buffalo, tot pe teren propriu.

Buffalo Sabres: Forma echipei, știri și statistici

Buffalo nu au mai câștigat un meci din finalul lunii Februarie, de la succesul obținut la New Jersey Devils, scor 4-1. De atunci au înregistrat nu mai puțin de 14 înfrângeri, ultima fiind la Rangers, etapa trecută, scor 5-3.

După 30 de partide sunt ultimii în Divizia de Est, cu 6 victorii și 16 puncte adunate, la 10 distanță de New Jersey (locul 7) și la 16 de Rangers(locul 6).

La ultimul duel împotriva formației din New York, Sabres au rămas fără portarul Carter Hutton după primele 3 minute, acesta suferind o accidentare.

Dustin Tokarski l-a înlocuit și a bifat 33 de parade, în primul joc în poarta lui Buffalo, din 2016. Acesta a apărat ultima oară pentru Buffalo în finalul lunii Octombrie 2016, la partida cu Anaheim Ducks.

Rasmus Asplund, Dylan Cozens și Jeff Skinner au fost marcatorii lui Buffalo în duelul cu Rangers, însă aceștia nu au reușit să aducă primul succes echipei după o lungă perioadă de timp.

Chris Kreider și Kaapo Kakko au bifat câte două goluri de fiecare, în timp ce Adam Fox a avut un singur gol, dar a oferit două assisturi în meciul cu numărul 100 din cariera sa.

Artemi Panarin a contribuit cu 3 assisturi, iar Keith Kinkaid a bifat 16 intervenții în poarta lui Rangers.

Brett Howden și Phillip Di Giuseppe nu au evoluat pentru Rangers, fiind în carantină.

Adam Fox a reușit să adune 63 de puncte în cariera sa din NHL, în care a marcat 11 goluri și a oferit 52 de pase.

După acest rezultat, Ranges s-au apropiat de Philadelphia, ocupanta locului 5 în Est, fiind la 2 puncte de Flyers și la 4 de Boston.

În 31 de partide au 14 victorii și 32 de puncte, fiind cu 6 peste New Jersey Devils, locul 7 în Divizia de Est.

Buffalo au o serie de jucători indisponibili înaintea partidei cu Pittsburgh: Kyle Okposo (accidentat), Carter Hutton (accidentat), Jake McCabe (accidentat), Will Borgen (accidentat), Jack Eichel (accidentat), Linus Ullmark (accidentat).

Etapa următoare vor evolua tot în deplasare și tot pe terenul lui Pittsburgh.

Statistica meciurilor directe Pittsburgh Penguins v Buffalo Sabres

Pittsburgh s-a impus în 3 din ultimele 5 partide, precedentul fiind în actuala stagiune, chiar pe terenul adversarei.

Ultima victorie a lui Buffalo împotriva lui Pittsburgh datează din stagiunea precedentă, atunci când Sabres s-au impus la Penguins, la o diferență de 3 goluri.

În 208 confruntări între cele două, Pittsburgh au reușit 98 de victorii, 35 de partide s-au încheiat la egalitate, iar 75 de succese au fost bifate de Buffalo.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 0-3 (2021);

Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 2-5 (2021);

Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 2-4 (2020);

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres 2-5 (2020);

Cote pentru Pittsburgh Penguins v Buffalo Sabres

Pittsburgh au o medie de 3.12 goluri marcate/joc, în timp ce Buffalo au una dintre cele mai slabe apărări primind 3.53 goluri/duel.

În 2 din ultimele 5 jocuri, Pittsburgh a avut dueluri spectaculoase în care s-au marcat câte 5 goluri, în timp ce Buffalo are 4 din precedentele 5 dueluri în care au fost reușite multe goluri.

3 din precedentele 5 partide între Buffalo și Pittsburgh au avut minim 5 goluri marcate/joc.

Ținând cont de pozițiile celor două din clasament, dar și de lotul echipelor, voi miza pe un duel în care se vor marca goluri destule, iar Unibet pariuri sportive ne oferă cea mai bună cotă: Peste 5.5 goluri – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare - cotă 1.75.

Pittsburgh Penguins vs Buffalo Sabres Pont: Victorie Pittsburgh Penguins

Pittsburgh au nevoie de acest succes pentru a se menține în primele 3 echipe în Divizia de Est. Buffalo par o victimă sigură, fiind fără succes de peste 10 partide în actuala stagiune. Chiar dacă au cedat ultimele 2 jocuri acasă, Penguins sunt favoriți și au toate șansele să se impună împotriva unei echipe ce nu s-a mai câștigat în deplasare de 7 jocuri. Pontul partidei: Victorie Pittsburgh Penguins – cotă 1.60 oferită de Unibet.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici