1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Philadelphia Flyers vs New York Rangers - Ponturi pariuri NHL.26.03.2021. Philadelphia, fără succes de 3 partide!

Philadelphia Flyers vs New York Rangers - Ponturi pariuri NHL.26.03.2021. Philadelphia, fără succes de 3 partide!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-03-25 14:00:00

Hochei NHL

26 Martie 2021, 01:00

Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers

versus
New York Rangers

New York Rangers

1.75

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Philadelphia Flyers v New York Rangers

Philadelphia nu reușesc să mai bată pe nimeni de 3 etape, după ce în precedentul meci au cedat acasă, la limită, împotriva celor de la New Jersey Devils.

La rândul lor, New York Rangers vin după o nou victorie bifată, la scor în fața lui Buffalo, codașa Diviziei de Est.

Cele două formații se luptă pentru ultimul loc în playoff, în Est, formația din New York fiind la o distanță de 2 puncte de Flyers, în timp ce Philadelphia sunt la 2 puncte de Boston, formația de pe locul 4.

Cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori în actuala stagiune, ultima oară Rangers reușind să-i umilească pe cei de la Flyers.

A 5-a confruntare între Philadelphia Flyers și New York Rangers se va desfășura pe 26 Martie, de la ora 1:00 pe Wells Fargo Center (Philadelphia).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Philadelphia Flyers: Forma echipei, știri și statistici

Flyers au cedat al 3-lea joc consecutiv, după ce au pierdut acasă, scor 3-4 în fața celor de la New Jersey Devils. A fost a 4-a înfrângere din ultimele 5 meciuri, eșec ce-i depărtează de ultimul loc de playoff.

În 31 de partide au bifat 15 victorii și 34 de puncte, fiind la două puncte distanță de Boston și cu 2 puncte peste Rangers.

Împotriva lui Devils, Philadelphia au început cu un deficit de 3 goluri, pe care nu au mai reușit să le recupereze până la final, cedând jocul la un singur gol diferență.

Sean Couturier a marcat două goluri pentru Flyers, ambele fiind reușite în finalul reprizei a 3-a.

Joel Farabee a deschis scorul după 30 de secunde pentru Philadelphia, însă nu a fost de ajuns pentru echipa sa, care a cedat al 3-lea joc consecutiv.

Carter Hart a avut 28 de intervenții în poarta lui Flyers. Acesta permis minim 3 goluri în 7 jocuri consecutive în care a intrat ca titular și minim 4 goluri în 4 din ultimele 5 meciuri.

Travis Zajac și Yegor Sharangovich au bifat câte un gol de fiecare și un assist pentru Devils, în timp ce Michael McLeod și Kyle Palmieri au izbutit câte un gol.

Mackenzie Blackwood a avut 30 de intervenții pentru New Jersey, formație ce a reușit al 2-lea succces consecutiv și al 4-lea din ultimele 5 partide.

După 30 de partide, Devils sunt penultimii în Est, cu 28 de puncte adunate și 12 victorii, peste codașa Buffalo, dar sub Rangers sau Flyers.

Joel Farabee cu 14 goluri este cel mai bun marcator al lui Flyers, în timp ce Jakub Voracek cu 20 de assisturi este cel mai bun pasator.

Brett Howden este accidentat și nu va evolua contra lui Rangers.

Etapa următoare se vor deplasa pe terenul codașei Buffalo Sabres.

New York Rangers: Forma echipei, știri și statistici

Rangers au reușit etapa trecută să se impună acasă, scor 5-3 împotriva lui Buffalo, bifând al 2-lea succes la rând, după victoria de la Washington, scor 3-1.

După 31 de partide, New York sunt pe 6 în Divizia de Vest, cu 32 de puncte și 14 victorii, la 2 distanță de Philadelphia și la 4 de Boston.

Kaapo Kakko și Chris Kreider au reușit câte o dublă, iar Adam Fox a bifat un singur gol, dar a oferit două assisturi la meciul 100 din cariera sa.

La rândul lui, Artemi Panarin a oferit 3 assisturi și a pus umărul serios la succesul echipei sale.

Keith Kinkaid a avut 16 intervenții în duelul cu Rangers, bifând 4 victorii și 2 eșecuri în ultimele 6 partide.

Rasmus Asplund, Dylan Cozens și Jeff Skinner au marcat cele 3 goluri ale lui Buffalo, echipă ce nu a mai obținut un succes de 14 partide.

După 30 de meciuri, Sabres sunt ultimii în Est cu doar 6 victorii și 16 puncte, la 12 distanță de New Jersey Devils.

Chris Kreider este golgheterul lui Rangers cu 16 goluri, iar Artemi Panarin este cel mai bun pasator cu 20 de assisturi.

Sean Couturier este incert și ar putea lipsi în duelul cu Philadephia.

Etapa următoare vor evolua în deplasare, la Washington Capitals.

Statistica meciurilor directe Philadelphia Flyers v New York Rangers

Philadelphia au reușit să se impună în 3 din ultimele 5 partide împotriva lui Rangers, precedentul fiind chiar în această stagiune, în overtime, pe terenul adversarei.

La rândul lor, New York au reușit un succes la 0, o umilință administrată lui Flyers în această lună, pe teren propriu.

În 360 de partide între cele două, Philadelphia au reușit 164 de victorii, 37 de partide s-au încheiat la egalitate, iar Ranges au reușit 159 de victorii.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

New York Rangers - Philadelphia Flyers 9-0 (2021);

New York Rangers - Philadelphia Flyers 4-5 OT (2021);

Philadelphia Flyers - New York Rangers 4-3 (2021);

Philadelphia Flyers - New York Rangers 2-3 OT (2021);

New York Rangers - Philadelphia Flyers 3-5 (2020).

Cote pentru Philadelphia Flyers v New York Rangers

Rangers au un atac bun, reușind minim 3 goluri în 4 din ultimele 5 partide din acest sezon.

Împotriva lui Flyers au reușit de fiecare dată să înscrie minim 3 goluri, la ultimul duel bifând chiar 9 goluri, fără a primi vreun gol.

Philadelphia au aceeași apărare cu cea a codașei Bufallo, primind 111 goluri în 31 de confruntări.

Ținând cont de atacul lui Rangers și de miza acestei partide, voi merge pe o confruntare cu multe goluri, iar Sportingbet România ne oferă cea mai bună cotă: New York Rangerspeste 2.5 goluri – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.53.

Philadelphia Flyers vs New York Rangers Pont: Peste 5.5 goluri

Philadelphia au pierdut într-un mod categoric în ultimul duel contra lui Rangers, când au cedat la New York, scor 9-0. În 3 din 4 partide disputate în acest sezon împotriva lui Rangers s-au marcat minim 5 goluri/joc. Apărarea lui Flyers suferă în acest sezon, încasând în medie 3.58 de goluri/joc, iar atacul lui Rangers a bifat tot în 31 de partide 3.03 goluri/meci. Voi miza pe un meci cu multe goluri, în care ambele formații vor alerga după succes. Pontul partidei: Peste 5.5 goluri – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.75 oferită de Sportingbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici