1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Philadelphia Flyers vs Boston Bruins - Ponturi pariuri NHL.04.02.2021. Duel pentru primele locuri!

Philadelphia Flyers vs Boston Bruins - Ponturi pariuri NHL.04.02.2021. Duel pentru primele locuri!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-02-03 17:05:00

Hochei NHL

04 Februarie 2021, 03:00

Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers

versus
Boston Bruins

Boston Bruins

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Philadelphia Flyers v Boston Bruins

Philadelphia au reușit etapa trecută un nou succes, după ce s-au impus în prelungiri, acasă, împotriva lui NY Islanders.

De cealaltă parte, Boston au izbutit un succes la Washington, după ce în primul joc între cele două au cedat în prelungiri, tot pe terenul lui Capitals.

După 10 meciuri, Flyers sunt lideri în Divizia de Est, în timp ce Boston sunt pe 3 după 9 partide disputate în aceeași Divizie.

În ultimul meci dintre cele două, Boston au reușit un succes categoric acasă, într-un duel disputat în acest sezon.

Partida Philadelphia Flyers - Boston Bruins se va desfășura pe 4 Februarie, de la ora 3:00 pe Wells Fargo Center (Philadelphia).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Philadelphia Flyers: Forma echipei, știri și statistici

Philadelphia au reușit etapa trecută al 4-lea succes din ultimele 5 partide, după ce s-au impus în prelungiri, scor 4-3 împotriva lui NY Islanders.

A fost a 2-a victorie din acest sezon obținută în prelungiri de către Flyers împotriva lui Islanders.

După 10 etape sunt primii în Divizia de Est, cu 7 victorii bifate și 15 puncte adunate, la egalitate cu Washington și la 1 punct distanță de Boston.

Contra lui Islanders au început bine partida, la finalul sfertului 2 având un avans de 2 goluri marcate, însă ultima parte, în mai puțin de 7 minute, oaspeții au întors rezultatul și au dus meciul în prelungiri.

Joel Farabee a reușit primul hatrick pentru Philadelphia în NHL și a ajuns la 5 goluri în 10 meciuri în acest sezon.

Kevin Hayes a marcat golul victorie în prelungiri pentu Flyers, bifând la rândul lui a 5-a reușită pentru echipă în acest sezon.

James van Riemsdyk a izbutit 4 assisturi pentru Flyers, în timp ce Brian Elliott a avut 33 de intervenții în poarta echipei.

Jakub Voracek a rămas la 6 jocuri la rând în care a adunat puncte în contul său, în acest sezon.

Pentru Islanders, Nick Leddy, Josh Bailey și Mathew Barzal au marcat cele 3 goluri, în timp ce Ilya Sorokin a avut 25 de intervenții.

Barzal are bifate în acest sezon 5 puncte consecutive în 4 meciuri, după ce a izbutit 2 goluri și 4 assisturi.

După acest rezultat, Islanders au rămas ultimii în Divizia de Est, cu doar 3 victorii în 9 partide și 8 puncte adunate, la egalitate cu rivala din New York, Rangers, dar sub Buffalo sau New Jersey.

Pentru duelul cu Boston, Philadelphia nu se pot baza pe serviciile lui Travis Konecny, accidentat.

Etapa următoare vor evolua tot acasă și tot împotriva lui Boston Bruins.

Boston Bruins: Forma echipei, știri și statistici

Boston au izbutit un succes categoric la Washington în a 2-a partidă între cele două, scor 5-3, după ce în primul duel au cedat în prelungiri, scor 4-3.

A fost al 4-lea succes din ultimele 5 partide, victorie ce-i menține pe podium. După 9 jocuri, Bruins sunt pe 3, cu 14 puncte, la 1 punct distanță de Washington și Philadelphia și cu 3 peste Pittsburgh.

După 3 sferturi, Boston erau conduși la 2 goluri diferență, însă succesul a venit în perioada a 3-a când au marcat nu mai puțin de 4 goluri.

David Pastrnak a marcat primele 2 goluri din acest sezon pentru Boston, acesta revenind în lot după o absență îndelungată.

Craig Smith, Brandon Carlo și Brad Marchand au marcat fiecare câte un gol, în timp ce Jaroslav Halak a avut 23 de intervenții.

Charlie Coyle a revenit în teren pentru Bruins, iar fundașul Charlie McAvoy a reușit un assist adunând al 100-lea punct în cariera sa, în NHL.

Pentru Washington, Zdeno Chara, Daniel Sprong și John Carlson au marcat câte un gol de fiecare, în timp ce Vitek Vanecek a avut 28 de intervenții în poarta echipei.

Carlson a ajuns la 7 puncte în acest sezon, în care a contorizat 3 goluri și 6 assisturi pentru Capitals.

Evgeny Kuznetsov și Ilya Samsonov au bifat al 6-lea meci ratat din acest sezon, cei doi fiind în carantină, din cauza situației actuale din întreaga lume.

După acest eșec, Washington au ratat șansa de a urca pe locul 1, fiind la egalitate cu Philadelphia după 10 partide, în care au adunat 15 puncte și 6 victorii.

Pentru duelul cu Philadelphia, la Boston sunt absenți 3 jucători: Jake DeBrusk, Jack Studnicka și Matt Grzelcyk.

Etapa următoare vor evolua tot la Philadelphia, în al 4-lea joc al sezonului între cele două.

Statistica meciurilor directe Philadelphia Flyers v Boston Bruins

Boston s-au impus în 3 din ultimele 5 partide contra lui Philadelphia, precedentele 2 fiind obținute în acest sezon.

Ultima victorie a lui Flyers împotriva lui Boston a fost în sezonul trecut, la 3 goluri diferență.

În 237 de întâlniri între cele două, Philadelphia a bifat 87 de victorii, Boston a reușit 129 de succese, iar 21 de partide s-au terminat la egalitate.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 6-1 (2021);

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 5-4 OT (2021);

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 1-4 (2020);

Philadelphia Flyers - Boston Bruins 0-2 (2020);

Philadelphia Flyers - Boston Bruins 6-5 (2020).

Cote pentru Philadelphia Flyers v Boston Bruins

Philadelphia au cedat ambele meciuri disputate contra lui Boston în acest sezon, în deplasare.

În 6 jocuri acasă, Flyers au pierdut o singură partidă, în timp ce Bruins au reușit doar 2 victorii în 5 dueluri în deplasare, în actuala stagiune.

Cele două sunt despărție de un singur punct, iar între ele se află Washington, o altă echipă ce luptă la titlu în Divizia de Est.

Voi miza la acest duel pe atacul gazdelor, care au nevoie de puncte și de o victorie pentru a se menține lideri, iar pentru acest pont cu numărul 2, Betano pariuri sportive ne oferă cea mai bună cotă: Philadelphia peste 2.5 goluri – inclusiv prelungiri și loviturile de departajare – cotă 1.95.

Philadelphia Flyers vs Boston Bruins Pont: Peste 5.5 goluri

Philadelphia au al 2-lea atac din Divizia de Est, sub al lui Washington (38), cu o medie de 3.5 goluri/duel, în timp ce Boston are o medie de 3.3 goluri/duel. În ultimele 4 jocuri, Flyers și-au atins norma de goluri, însă au și primit minim 2 goluri în 3 dintre ele. De celaltă parte, Bruins au reușit să înscrie cel puțin 3 goluri în ultimele 5 jocuri, dar au și primit minim 2 în 3 dintre ele. Ținând cont de miza jocului, dar și de meciurile anterioare între cele două, se anunță și de această dată o confruntare extrem de incitantă. Pontul partidei: Peste 5.5 goluri – inclusiv prelungiri și loviturile de departajare – cotă 1.91 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici