1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. New York Islanders vs Washington Capitals - Ponturi hochei NHL – Playoff.19.08.2020. Gazdele sunt la un pas de calificare!

New York Islanders vs Washington Capitals - Ponturi hochei NHL – Playoff.19.08.2020. Gazdele sunt la un pas de calificare!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-08-18 12:58:00

Hochei NHL

19 August 2020, 03:00

New York Islanders

New York Islanders

versus
Washington Capitals

Washington Capitals

1.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru New York Islanders v Washington Capitals

Islanders se află la un meci distanță de o calificare în turul următor din playoff, după ce au reușit al 3-lea succes consecutiv împotriva lui Washington Capitals.

Formația din New York au triumfat în overtime, scor 2-1, iar scorul general este de 3-0.

Pentru Washington va fi a 2-a oară consecutiv când vor fi eliminați din primul tur, stagiunea precedentă fiind excluși de Carolina Hurricanes (4-3).

Dacă vor trece de Capitals, Islanders vor da peste învingătoarea din partida Boston – Carolina. La acest duel, Bruins conduc cu scorul de 3-1 pe Hurricanes.

Partida New York Islanders - Washington Capitals se va desfășura pe 19 August, de la ora 3:00 pe Scotiabank Arena (Toronto).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

New York Islanders: Forma echipei, știri și statistici

Islanders au bifat al 3-lea succes consecutiv împotriva lui Capitals și se află la un singur pas de turul următor din playoff unde o așteaptă un alt duel de foc, cel mai probabil cu Boston, care o coduce pe Carolina cu 3-1 la general.

După 4-2 în prima partidă și 5-2 în a 2-a, formația din New York au câștigat duelul cu Washington în overtime (2-1) printr-un gol marcat de Mathew Barzal cu aproximativ 5 minute înainte de final.

Barzal a ajuns la 19 reușite în 68 de partide din acest sezon, în care a mai bifat și 41 de assisturi.

Anders Lee a deschis scorul pentru Islanders spre finalul primei părți din pasa lui Pulock, bifând al 20-lea gol din actuala stagiune.

Formația din New York au izbutit 34 de ocazii de a marca și doar 2 eliminări, fiind ajutată de Semyon Varlamov cu 22 de parade.

Islanders au reușit pentru a 11-a oară în istorie să conducă cu 3-0 într-o confruntare ce se dispută în sistemul Cel mai bun din 7 meciuri.

Ultima calificare din precedentele 10 a fost a fost chiar în stagiunea trecută, împotriva lui Pittsburgh Penguins (4-0 la general, în primul tur).

Pentru acest duel nu se pot baza pe serviciile lui Johnny Boychuk, accidentat.

Dacă se vor impune și în duelul cu numărul 4, New York se vor duela în turul următor cu învingătoarea din partida Boston – Carolina.

Washington Capitals: Forma echipei, știri și statistici

Capitals se află la un pas de eliminare, după ce au pierdut primele 3 jocuri împotriva lui Islanders (2-4, 2-5, 1-2 OT).

Ar fi pentru al 2-lea sezon consecutiv când ar ceda încă din primul tur, după ce în stagiunea anterioară au fost eliminați de către Carolina Hurricanes (4-3 la general).

În meciul 3, eroul echipei a fost goalkeeperul Braden Holtby care a avut nu mai puțin de 32 de intervenții, limitând proporțiile scorului.

Evgeny Kuznetsov a marcat singurul gol al echipei, egalând rezultatul pe tabelă, din pasa lui Ovechkin, însă a fost prea puțin.

Cu acest gol, Kuznetsov a ajuns la 19 reușite în actuala stagiune, în timp ce Ovechkin a oferit a 48-a pasă în 68 de dueluri.

Washington și-au rotit apărătorii Michal Kempny și Jonas Siegenthaler, fiind înlocuiți cu Radko Gudas și Martin Fehervary.

Brian Pinho a debutat în NHL la partidă trecută cu Islanders, înlocuindu-l pe Travis Boyd.

Nicklas Backstrom va lipsi pentru al 3-lea joc consecutiv din echipa lui Washington.

Cu 2 sezoane în urmă, Capitals ajungeau în finală și îi învingeau pe cei de la Vegas în 5 meciuri (4-1), obținând primul trofeu din istoria echipei.

În actuala stagiune, Washington se află la un pas de a fi eliminată încă din primul tur, pentru a 2-a oară consecutiv.

Statistica meciurilor directe New York Islanders v Washington Capitals

Washington au rămas cu o singură victorie în ultimele 5 partide, Islanders bifând 4 succese consecutive.

Precedentul succes obținut de Capitals a fost în luna Ianurie, la 2 goluri diferență, chiar la New York.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

New York Islanders - Washington Capitals 2-1 OT (2020);

Washington Capitals - New York Islanders 2-5 (2020);

Washington Capitals - New York Islanders 2-4 (2020);

Washington Capitals - New York Islanders 3-5 (2020);

New York Islanders - Washington Capitals 4-6 (2020).

Cote pentru New York Islanders v Washington Capitals

Gazdele se află la un singur pas de turul 2 și sunt gata să se impună pentru a 4-a oară consecutiv împotriva lui Washington.

Oaspeții ar rata pentru a 2-a oară la rând turul 2 din playoff, fiind un nou sezon dezamăgitor pentru fanii echipei.

La cum au evoluat până în acest meci 4, consider că vom avea un nou duel incitant, în care Islanders vor profita de șansa obținută și vor triumfa: Victorie NY Islanders – inclusiv prelungiri – cotă 1.85 oferită de 888sport.

New York Islanders vs Washington Capitals Pont: NY Islandesrs – peste 2 goluri

Pentru New York este meciul decisiv și vor da totul pentru a se impune și a avea mai mult timp de odihnă față de restul echipelor. Washington are moralul la pământ după utlimul eșec, unde doar șansa și paradele senzaționale ale lui Holtby au făcut ca scorul să nu capete proporții. Ținând cont de miza acestui meci, vom avea parte de un nou duel cu multe goluri, în care gazdele vor marca la fel de mult ca în primele 2 dispute. Pontul partidei: NY Islandesrs – peste 2 goluri – cotă 1.50 oferită de Unibet.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici