1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Montreal Canadiens vs Vegas Golden Knights - Ponturi pariuri NHL - playoff. 19.06.2021. Continuă lupta pentru trofeul suprem!

Montreal Canadiens vs Vegas Golden Knights - Ponturi pariuri NHL - playoff. 19.06.2021. Continuă lupta pentru trofeul suprem!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-06-18 11:16:00

Hochei NHL

19 Iunie 2021, 02:00

Montreal Canadiens

Montreal Canadiens

versus
Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights

1.67

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Montreal Canadiens v Vegas Golden Knights

Montreal au egalat situația la general, după ce etapa precedentă s-au impus, scor 3-2, chiar pe terenul lui Vegas, succes ce îi readuce în lupta pentru trofeul suprem.

Pentru Golden Knights a fost primul eșec după 5 succese reușite consecutiv, precedentul eșec fiind bifat la Colorado, scor 3-2 OT, în turul precedent al playoff-ului.

După Jets, Canadiens vor să mai facă o victimă în acest sezon, însă sunt conștienți că vor avea o misiune infernală împotriva lui Vegas.

Cele două formații s-au întâlnit de două ori în actuala stagiune, în această fază a competiției, iar scorul este egal, 1-1.

Partida numărul 3 între Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights se va desfășura pe 19 iunie, de la ora 2:00 pe Bell Centre (Montreal).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Montreal Canadiens: Forma echipei, știri și statistici

Montreal au reușit să revină în joc după al 2-lea meci disputat împotriva lui Vegas Golden Knights, una dintre favoritele la Cupă în acest sezon.

După ce au pierdut categoric, scor 4-1 în primul joc, formația canadiană a reușit un succes la limită, scor 3-2 pe terenul lui Vegas, iar acum vor urma două meciuri extrem de importante în economia calificării, pe care Montreal le vor disputa pe teren propriu.

La ultimul joc, încă din prima repriză, Canadiens și-au făcut meciul mai ușor, după ce au marcat două goluri prin Joel Armia, după doar 6 minute și Tyler Toffoli, pe final.

Paul Byron a dus scorul la 3-0 la finele reprizei a 2-a și a asigurat un prim succes formației sale în disputa cu Vegas.

Carey Price a avut 29 de intervenții și a pus umărul serios la succesul lui Montreal, în timp ce Jeff Petry a izbutit un assist, după o lungă perioadă de inactivitate, din cauza unei accidentări.

Față de sezonul trecut când au fost eliminați încă din turul 2, scor 4-2 de către Philadelphia Flyers, în actuala stagiune, Montreal au șanse mari să prindă finala Stanley Cup.

Precedentul trofeu major obținut de Canadiens a fost în 1993, pe când erau pregătiți de Jacques Demers.

Montreal dețin cele mai multe Cupe Stanley în palmares (24), fiind urmați de Toronto Maple Leafs (13) și Detroit Red Wings (11).

Pentru jocul următor, Canadiens nu se pot baza pe aportul lui Joe Merrill, Jake Evans, Jeff Petry și Tomas Tatar.

Următoarele două jocuri le vor disputa pe teren propriu, pe arena Bell Centre din Montreal.

Vegas Golden Knights: Forma echipei, știri și statistici

Vegas au cedat etapa trecută acasă, scor 2-3 în fața lui Montreal Canadiens, fiind la primul eșec după o serie de 5 victorii consecutive.

În primul joc au reușit să se impună categoric, scor 4-1, într-un meci pe care l-au disputat tot pe teren propriu.

Următoarele două partide pot fi decisive în economia jocului, ambele disputându-se pe arena din Montreal.

La ultimul duel au început cu un handicap de 3 goluri pe care nu au avut puterea să-l remonteze.

Singurele goluri au fost marcate de Alex Pietrangelo din pasele lui Kolesar și Karlsson, în timp ce Marc-Andre Fleury a reușit doar 20 de intervenții.

Pietrangelo a ajuns la 61 de puncte (11 goluri și 50 de assisturi) de când a debutat în 2012, fiind destul de aproape de recordul izbutit de Victor Hedman de la Tampa Bay (77 de puncte).

Jonathan Marchessault este golgheterul echipei în playoff cu 6 goluri, în timp ce William Karlsson este cel mai bun pasator cu 9 assisturi.

În sezonul trecut, Vegas au ajuns până în finala Conferinței, unde au cedat cu 4-1 în fața revelației Dallas Stars. La rândul lor, Stars aveau să piardă finala Stanley Cup în dauna lui Tampa Bay, scor 2-4.

Vegas au 3 jucători incerți înaintea acestui duel: Peyton Krebs, Tomas Nosek și Chandler Stephenson.

Următoarele două partide le vor disputa pe terenul lui Montreal.

Statistica meciurilor directe Montreal Canadiens v Vegas Golden Knights

Vegas și Montreal s-au întâlnit de 5 ori în acest sezon, fiecare contorizând câte un succes.

În 8 întâlniri între cele două echipe, Montreal s-au impus de 6 ori, iar Vegas nu au reușit nicioadată să câștige pe terenul formațeie canadiene în cele 3 deplasări avute.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Vegas Golden Knights - Montreal Canadiens 2-3 (2021);

Vegas Golden Knights - Montreal Canadiens 4-1 (2021);

Montreal Canadiens - Vegas Golden Knights 5-4 OT (2020);

Vegas Golden Knights - Montreal Canadiens 4-5 OT (2019);

Vegas Golden Knights - Montreal Canadiens 3-4 OT (2018).

Cote pentru Montreal Canadiens v Vegas Golden Knights

Miza acestui duel este una extrem de mare, iar cele două echipe cunosc acest lucru, de aceea în ambele partide nu s-au marcat mai mult de 5 goluri.

Se anunță în continuarea jocuri echilibrate în care oricare dintre cele două formații au șanse la calificare, fiind cea mai echilibrată finală de Conferință din acest sezon.

Vegas au experiența finalelor disputate de când s-au înființat, fiind o singură dată eliminați prematur, în timp ce Montreal nu au mai bifat de mult o astfel de performanță.

La acest pont cu numărul 2, voi merge pe un joc echilibrat, în care apărările vor face legea, iar 888sport bonus ne oferă cea mai bună cotă: Sub 5.5 goluri – cotă 1.71.

Montreal Canadiens vs Vegas Golden Knights Pont: Montreal Canadiens – Peste 2 goluri asiatic timp regulamentar

Montreal nu au mai pierdut de 3 jocuri pe teren propriu, iar de fiecare dată au marcat minim 2 goluri. La rândul lor, Vegas au doar 2 victorii în deplasare și în 4 dintre ele au primit măcar două goluri. Se anunță un duel echilibrat în care orice greșeală poate fi fructificată de adversar, iar Montreal sunt conștienți de acest aspect. La acest prim pont voi miza pe atacul gazdelor, chiar dacă nu sunt favoriții caselor de pariuri, consider că vor face un meci foarte bun. Pontul partidei: Montreal Canadiens – minim 2 goluri – cotă 1.67 oferită de 888sport.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici