1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Minnesota Wild vs Anaheim Ducks - Ponturi pariuri NHL.08.05.2021. Ducks nu vor să rămână ultimii în Vest!

Minnesota Wild vs Anaheim Ducks - Ponturi pariuri NHL.08.05.2021. Ducks nu vor să rămână ultimii în Vest!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-05-07 15:28:00

Hochei NHL

08 Mai 2021, 05:00

Minnesota Wild

Minnesota Wild

versus
Anaheim Ducks

Anaheim Ducks

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Minnesota Wild v Anaheim Ducks

Minnesota au cedat etapa trecută acasă, în overtime, împotriva lui Vegas Golden Knights, în timp ce Anaheim au reușit un succes extrem de important la St. Louis Blues, după loviturile de departajare.

Minnesota se află pe 3 în Divizia de Vest, cu bagajele făcute pentru playoff, fiind deja calificați, iar Ducks au rămas ultimii în aceeași Divizie.

Cele două formații s-au întâlnit de 6 ori în acest sezon, cele mai multe victorii fiind obținute de Minnesota Wild.

Partida cu numărul 7 între Minnesota Wild și Anaheim Ducks se va desfășura pe 8 mai, de la ora 5:00 pe Xcel Energy Center (Saint Paul).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Minnesota Wild: Forma echipei, știri și statistici

Minnesota au suferit al 3-lea eșec din ultimele 5 partide, etapa precedentă, când au cedat acasă, scor 2-3, în overtime, împotriva lui Vegas Golden Knights.

Chiar și după acest eșec Minnesota se menține pe 3 în Divizia de Vest cu 71 de puncte adunate în 52 de partide și 33 de victorii, fiind la un punct distanță de Colorado și la 5 de Vegas și cu 15 peste St. Louis Blues.

La ultimul joc, cu Vegas, după o primă repriză fără goluri marcate, dar cu 12 eliminări, Vegas au deschis scorul prin Chandler Stephenson în repriza a 2-a, iar Reilly Smith a dus meciul în overtime cu un gol marcat în finalul jocului.

Alex Pietrangelo a adus succesul lui Golden Knights cu un gol marcat în primele 2 minute ale prelungirilor.

Marc-Andre Fleury a reușit 26 de intervenții în poarta lui Golden Knights, iar cu succes a bifat 490 de victorii, fiind pe locul 3 în istoria NHL.

Patrick Roy este al doilea în clasament cu 551 de succese, iar Martin Brodeur este primul cu 691 de goluri.

Kirill Kaprizov a bifat cele două goluri pentru Minnesota, în timp ce Cam Talbot a reușit 31 de intervenții, însă nu a putut stopa al 3-lea eșec din ultimele 5 meciuri.

După acest rezultat, Vegas se mențin primii în Divizia de Vest cu 76 de puncte, cu 4 peste Colorado și cu 5 peste Minnesota.

Kirill Kaprizov este golgheterul celor din Minnesota cu 26 de goluri marcate în 52 de partide, în timp ce Jordan Greenway este cel mai bun pasator cu 25 de pase oferite în tot atâtea dueluri.

Kevin Fiala este accidentat și nu va evolua contra lui Anaheim Ducks.

Etapa viitoare vor juca tot împotriva lui Ducks și tot pe teren propriu.

Anaheim Ducks: Forma echipei, știri și statistici

Anaheim au reușit să se impună etapa precedentă, după loviturile de departajare pe terenul lui St. Louis Blues, scor 3-2, fiind la al 3-lea succes din ultimele 5 partide.

Ducks sunt ultimii în Vest cu 41 de puncte și doar 17 victorii reușite în 54 de partide, fiind la 7 puncte distanță de San Jose Sharks, locul 7.

Cu Blues, Mike Hoffman și Mike Hoffman au reușit cele două goluri, în timp ce Anthony Stolarz a izbutit 24 de goluri.

Perron, Schenn și O’Reilly au ratat câte o lovitură de departajare și le-au permis oaspeților să se impună.

Max Jones și Haydn Fleury au marcat câte un gol în timpul regulamentar pentru Blues, în timp ce Troy Terry a bifat singurul gol la penalty-uri

Jordan Binnington a contribuit cu 33 de parade, în timp ce Zegras a ratat o lovitură de pedeaspsă.

După acest success, St. Louis se menține pe locul 4, ultimul ce-i poate califica în playoff, fiind cu 6 puncte peste Arizona. În 51 de partide au adunat 24 de victorii și 56 de puncte, fiind tot mai aproape de fazele superioare.

Max Comtois este golgheterul lui Anaheim cu 14 goluri marcate în 53 de jocuri, iar Rickard Rakell alături de Cam Fowler au oferit câte 18 assisturi în acest sezon.

Jakob Silfverberg este accidentat și nu va evolua împotriva lui Minnesota.

Statistica meciurilor directe Minnesota Wild v Anaheim Ducks

În 6 jocuri disputate în acest sezon între cele două, Minnesota s-au impus de 5 ori, ultimul succes fiind reușit acasă, la două goluri diferență.

Ducks au izbutit să câștige primul duel împotriva lui Minnesota în acest sezon, la limită, acasă.

În 83 de partide între cele două, Minnesota au bifat 37 de succese, două jocuri s-au terminat la egalitate, iar Anaheim au contorizat 44 de victorii.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Minnesota Wild - Anaheim Ducks 3-2 (2021);

Minnesota Wild - Anaheim Ducks 2-1 (2021);

Anaheim Ducks - Minnesota Wild 1-5 (2021);

Anaheim Ducks - Minnesota Wild 1-3 (2021);

Anaheim Ducks - Minnesota Wild 1-0 (2021).

Cote pentru Minnesota Wild v Anaheim Ducks

Minnesota au unul dintre cele mai bune atacuri din Vest cu o medie de 3.2 goluri marcate/joc, în timp ce apărarea oaspeților este cea mai slabă din aceeași Conferință cu o medie de 3.1 goluri încasate/joc.

În 4 din cele 6 jocuri disputate împotriva lui Ducks în acest sezon, Minnesota au bifat minim 3 goluri, contorizând victorii pe linie împotriva codașei Divizie de Vest.

Ținând cont de evoluțiile anterioare și de cele două loturi, voi miza pe un success al gazdelor și implicit pe un meci cu multe goluri marcate, iar Unibet pariuri sportive ne oferă o cotă bună: Minnesota Wild – minim 3 goluri – cotă 1.56.

Minnesota Wild vs Anaheim Ducks Pont: Victorie Minnesota Wild

Anaheim au reușit doar două victorii în precedentele 5 deplasări din acest sezon, ultima fiind la Blues, după timpul regulamenter. La rândul lor, Minnesota au bifat tot două victorii în precedentele 5 meciuri de acasă, ambele la limită. Chiar dacă sunt calificați în playoff, Minnesota mai pot spera la poziția a 2-a în Vest, fiind despărțiți de un singur punct de Colorado Avalanche. În cele 6 întâlniri disputate împotriva lui Ducks în acest sezon, Wild s-au impus de 5 ori, cele mai multe victorii fiind contorizate pe terenul adversarei. Voi miza pe succesul gazdelor, care se vor impune fără probleme. Pontul partidei: Victorie Minnesota Wild – cotă 1.60 oferită de Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici