1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Los Angeles Kings vs Vegas Golden Knights - Ponturi pariuri NHL.15.04.2021. Vegas vin după 3 victorii la rând!

Los Angeles Kings vs Vegas Golden Knights - Ponturi pariuri NHL.15.04.2021. Vegas vin după 3 victorii la rând!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-04-14 14:05:00

Hochei NHL

15 Aprilie 2021, 05:00

Los Angeles Kings

Los Angeles Kings

versus
Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Los Angeles Kings v Vegas Golden Knights

Los Angeles au cedat un nou duel în acest sezon, după ce au pierdut acasă, împotriva lui Vegas Golden Knights. După acest eșec, Kings au rămas penultimii în Divizia de Vest, cu șanse tot mai mici la playoff.

De cealaltă parte, Vegas Golden Knights au bifat al 3-lea succes la rând, după victoria din Los Angeles și țin aproape de liderul Colorado în aceeși Conferință de Vest.

Kings și Golden Knights s-au întâlnit de 8 ori în acest sezon, iar cele mai multe victorii au fost bifate de Vegas.

Duelul cu numărul 9 între Los Angeles Kings și Vegas Golden Knights se va desfășura pe 15 Aprilie, de la ora 5:00 pe Staples Center (Los Angeles).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Los Angeles Kings: Forma echipei, știri și statistici

Los Angeles au cedat etapa trecută acasă, scor 2-4 în fața lui Vegas Golden Knights, contorizând al 3-lea eșec din ultimele 5 partide.

După 41 de partide au bifat 16 victorii și 38 de puncte, cu 5 peste Anaheim Ducks și la două distanță de San Jose Sharks.

Anze Kopitar și Austin Wagner au reușit câte un gol pentru Kings, în timp ce Calvin Petersen a avut 37 de intervenții în poartă.

Brendan Lemieux a oferit un assist la golul marcat de Wagner, fiind primul punct în 3 meciuri pentru Kings, de când a venit de la NY Rangers, la finalul lunii martie.

Dustin Brown este golgheterul lui King cu 16 goluri, în timp ce Anze Kopitar este cel mai bun pasator cu 34 de assisturi.

Sezonul trecut au încheiat penultimii în Divizia Pacific, peste San Jose, dar sub Anaheim.

Los Angeles Kings au două Cupe Stanley Cup în palmares, ultima fiind obținută în 2014.

Quinton Byfield și Tobias Bjornfot sunt incerți și nu vor evolua contra lui Vegas.

Etapa următoare vor juca în deplasare, la Colorado Avalanche.

Vegas Golden Knights: Forma echipei, știri și statistici

Vegas au reușit al 3-lea succes consecutiv etapa trecută, după ce s-au impus pe terenul lui Los Angeles Kings, scor 4-2. A fost a 4-a victorie din ultimele 5 partide, și a 5-a împotriva lui Kings în acest sezon.

După 41 de jocuri, Golden Knight sunt pe 2 în Divizia de Vest, cu 58 de puncte, la 4 distanță de liderul Colorado și cu 7 peste Minnesota.

Max Pacioretty a reușit un gol și a ajuns la 300 în NHL în 802 jocuri disputate în cariera sa.

Mark Stone a reușit un gol și un assist, Shea Theodore a izbutit două assisturi, în timp ce Alex Tuch și Nicolas Roy au bifat câte un gol.

Robin Lehner a avut 26 de intervenții în poarta lui Vegas contribuind la al 3-lea succes consecutiv al echipei în utlimele 5 meciuri.

Pacioretty a marcat 226 de goluri în 10 sezoane alături de Montreal Canadiens și a izbutit 74 de goluri în 3 sezoane pentru Golden Knights. Aceasta a devenit al 25-lea jucător activ din NHL care a ajuns la cota de 300 de goluri.

Ryan Reaves și Keegan Kolesar au fost accidentați, iar în locul lor a evoluat Dylan Coghlan.  

Sezonul trecut, Vegas au încheiat primii în Divizia Pacific, iar în playoff au trecut în primul tur de Chicago Blackhawks, scor 4-1, în turul 2 de Vancouver Canucks, scor 4-3 și au pierdut finala Conferinței împotriva revelației Dallas, scor 1-4.

Nu au nicio Cupă Stanley obținută de la înființarea clubului, în 2017, dar au o finală jucată și pierdută împotriva lui Washington Capitals, scor 1-4, în 2018.

Max Pacioretty este golgheterul echipei cu 20 de goluri bifate în 39 de partide, iar Shea Theodore este cel mai bun pasator cu 26 assisturi în 38 de meciuri.

Mattias Janmark, Keegan Kolesar, Ryan Reaves sunt accidentați, în timp ce Alec Martinez și Zach Whitecloud sunt incerți pentru meciul cu Los Angeles.

Etapa următoare vor evolua la Anaheim Ducks.

Statistica meciurilor directe Los Angeles Kings v Vegas Golden Knights

Vegas s-au impus în 3 din ultimele 5 partide împotriva lui Kings, toate meciurile fiind disputate în acest sezon.

După 8 jocuri desfășurate în actuala stagiune, Golden Knights au un avans considerabil de 5 victorii, ultimul succes izbutit de Los Angeles acasă fiind obținut la finalul lunii martie.

În 26 de meciuri între cele două, 11 victorii au fost obținute de Los Angeles și 15 de Vegas.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights 2-4 (2021);

Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings 2-4 (2021);

Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings 4-1 (2021);

Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights 3-1 (2021);

Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights 2-4 (2021).

Cote pentru Los Angeles Kings v Vegas Golden Knights

În 7 din ultimele 8 dispute din acest sezon s-au marcat minim 5 goluri în partida dintre Los Angeles și Vegas.

Golden Knights au unul dintre cele mai bune atacuri din Vest, cu o medie de 3.2 goluri/meci, în timp ce Kings se chinuie să mențină o apărare decentă, cu o medie de 2.9 goluri primite/duel.

Ținând cont de ultimele evoluții, dar și de miza acestei partide, voi miza pe un duel cu multe goluri, iar Unibet pariuri sportive ne oferă cea mai bună cotă: Peste 5 goluri – cotă 1.57.

Los Angeles Kings vs Vegas Golden Knights Pont: Victorie Vegas Golden Knights

Vegas vin după 3 victorii consectuive bifate în ultimele 5 partide, fiind într-o formă foarte bună. Împotriva lui Kings s-au impus în acest sezon de 5 ori în cele 8 jocuri disputate, ultima oară fiind chiar pe terenul adversarei. Vegas se află pe 2 în Vest și au nevoie de victorii pentru a păstra un minim între ei și Minnseota, dar și pentru a mai spera la primul loc Kings vor evolua deschis, fiind fără o miză în acest moment în aceeași Divizie. Pontul partidei: Victorie Vegas Golden Knights – cotă 1.78 oferită de Betano.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici