1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Pont Los Angeles Kings - Dallas Stars: Oaspeții pot bifa al 5-lea succes consecutiv!

Pont Los Angeles Kings - Dallas Stars: Oaspeții pot bifa al 5-lea succes consecutiv!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-01-08 12:19:00

Hochei NHL

09 Ianuarie 2020, 05:00

Los Angeles Kings

Los Angeles Kings

versus
Dallas Stars

Dallas Stars

1.66

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Los Angeles Kings v Dallas Stars

Los Angeles vine după o nouă înfrângere suferită în ultimele jocuri, acasă cu Blue Jackets, în timp ce Dallas își mai adaugă încă o victorie în palmares. Oaspeții se luptă să rămână în top, pentru a ocupa un loc în playoff la final, în timp ce gazdele se chinuie să părăsească coada clasamentului.

Partida Los Angeles Kings - Dallas Stars se va desfășura pe 9 ianuarie, de la ora 5:00 pe Staples Center (Los Angeles).

La finalul analizei veți regăsi pontul acestui meci!

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Los Angeles Kings: Forma echipei, știri și statistici

Formația din Los Angeles s-a impus în doar 2 jocuri în ultimele 5 partide din acest sezon, cu San Jose 3-2 OT și Philadelphia 5-3. În rest au pierdut la Vancouver 3-2 și 2 partide consecutive acasă, 1-4 cu Nashville și 2-4 cu Blue Jackets.

După 44 de jocuri, Kings este ultima în Conferința de Vest cu 38 de puncte, 17 victorii (5 după overtime) și 27 de înfrângeri (4 după overtime).

Pe Staples Center din Los Angeles, cu aproximativ 15.000 de fani în tribune, King au pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu, scor 2-4, în fața lui Columbus Blue Jackets, într-o partidă în care au avut 37 de ocazii de a marca și 1 eliminare, față de cele 24 de ocazii ale echipei vizitatoare.

Elvis Merzlikins a fost eroul oaspeților cu 35 de parade în poarta lui Blue Jackets, care au bifat al 5-lea succes din ultimele 8 jocuri și a 9-a victorei în ultimele 14 meciuri.

Nathan Gerbe și Scott Harrington au marcat pentru Columbus în partea a 2-a a jocului, în timp ce Kevin Stenlund și Gustav Nyquist au închis tabela în ultima perioadă a partidei.

Pierre-Luc Dubois a reușit 2 assisturi în partida cu Las Vegas și a ajuns la 19 pase reușite și 14 goluri în 44 de meciuri în acest sezon.

Markus Nutivaara, apărătorul lui Blue Jackets, a revenit în echipă în meciul cu LA Kings, după o accidentare ce l-a ținut departe timp de 27 de jocuri.

Pentru Columbus a fost al 2-lea succes la rând și al 4-lea din ultimele 5 meciuri, ceea ce o poziționează pe locul 9 în Conferința de Est, cu 50 de puncte acumulate în 44 de jocuri. Au 21 de victorii (5 după overtime) și 23 de înfrângeri (8 după overtime) și se află la 15 puncte de liderul Washington Capitals și la egalitate cu Philadelphia Flyers.

Cei mai buni marcatori ai echipei în acest sezon sunt Zach Werenski cu 15 goluri în 37 de jocuri și Pierre-Luc Dubois cu 14 goluri în 44 de partide, în timp ce Gustav Nyquist are cele mai multe assisturi – 21 oferite în 44 de jocuri.

Pentru formația din Los Angeles au marcat Alex Iafallo și Trevor Lewis, în timp ce goalkeeperul Jonathan Quick a reușit 20 de intervenții.

Cu 4 goluri și 4 assisturi reușite în ultima perioadă, Iafallo și-a depășit vechiul record din NHL reușit în perioada 10-23 Decembrie 2018 și a devenit și cel mai productiv jucător al lui Kings în acest sezon.

Derek Forbort, apărătorul lui Kings, a revenit în teren cu Blue Jackets, după o absență de 43 de jocuri, din cauza unei accidentări la spate. Acesta a reușit un șut și a blocat un altul în cele aproximativ 15 minute în care a evoluat.

Cei mai buni marcatori ai echipei sunt Anze Kopitar cu 15 goluri în 44 de jocuri și Jeff Carter cu 12 goluri în tot atâtea jocuri, în timp ce același Kopitar are și cele mai multe assisturi oferite – 23.

Ar fi al 2-lea sezon pentru LA Kings în care ar termina în afara locurilor de playoff, după ce stagiunea trecută au încheiat pe ultimul loc în Divizia Pacific, cu doar 71 de puncte în 82 de jocuri și 31V-42Î-9OL.

Ultima Cupă Stanley a fost obținută în sezonul 2013-2014.

Joakim Ryan este accidentat și va lipsi cu Dallas Stars.

Etapa următoare se vor deplasa la Vegas Golden Knights.

Dallas Stars: Forma echipei, știri și statistici

Dallas se află la al 4-lea succes consecutiv înregistrat în ultimele 5 jocuri din această stagiune, ultimul meci pierdut fiind în finalul lunii decembrie, 1-5, acasă, cu formația Calgary Flames.

De atunci a învins rând pe rând Colorado 3-2 (după loviturile de departajare), 4-2 la Arizona, și ultimele 2 victorii de pe teren propriu cu Nashville 4-2 și Detroit 4-1.

După 42 de jocuri, Dallas se află pe 5 în Conferița de Vest, cu 52 de puncte, la 9 de liderul St. Louis Blues și la 2 de primele 3 poziții de deasupra lor. Sub ei se află Edmonton și Calgary la un 1 punct distanță. Stars a adunat 24 de victorii (6 după overtime) și 28 de înfrângeri (4 după overtime).

La ultimul succes cu Detroit, scor 4-1, Dallas a avut 27 de ocazii de a marca și 5 eliminări, față de cele 23 de ocazii ale echipei vizitatoare și 4 eliminări.

Dylan Larkin a deschis scorul cu Dallas fiind și unicul gol marcat de Red Wings în această partidă, în care Jonathan Bernier, goalkeeperul oaspeților, a avut 20 de intervenții.

Brian Lashoff, apărătorul lui Red Wings, a reușit primul său assist în acest sezon, în cele 6 jocuri în care a evoluat.

Detroit a permis cele mai multe goluri la înălțime mică din acest sezon de NHL – 7, în partidele cu Edmonton, Chicago și Calgary.

Detroit este ultima în Conferința de Est, cu 25 de puncte adunate în 44 de jocuri, la 12 puncte distanță de următoare poziți ocupată de Ottawa Senators. Red Wings are 11 victorii (1 după overtime) și 33 de înfrângeri (3 după overtime).

Golgheterul echipei este Tyler Bertuzzi cu 15 goluri marcate în 44 de partide, în timp ce Dylan Larkin este cel mai bun pasator al formației din Detroit cu 18 reușite în tot atâtea jocuri.

Roope Hintz și Joe Pavelski au reușit fiecare câte un gol și un assist, iar Esa Lindell 3 assisturi în partida cu Detroit. Radek Faksa și Andrej Sekera au contribuit cu un gol de fiecare la succesul echipei, în timp ce Anton Khudobin a reușit 22 de intervenții în poarta lui Dallas.

Pavelski a atins și el borna de 1.000 de jocuri în NHL la partida cu Florida Panthers.

Roope Hintz cu 14 goluri în 35 de partide și Alexander Radulov cu 12 reușite în 39 de jocuri sunt cei mai buni marcatori ai lui Dallas, în timp ce Tyler Seguin are cele mai multe assisturi oferite - 21, în 42 de partide.

Din sezonul 2015-16 nu a mai obținut Dallas un titlu divizional, în timp ce unica Cupă Stanley din palmaresul formației a fost câștigată în stagiunea 1998-99.

Martin Hanzal, Stephen Johns și Corey Perry sunt accidentați, în timp ce John Klingberg nu este refăcut complet și nu vor evolua cu LA Kings.

Etapa următoare se vor deplasa la Anaheim Ducks.

Statistica meciurilor directe Los Angeles Kings v Dallas Stars

Cele două formații s-au întâlnit de 237 de ori în istorie, prima partidă desfășurându-se în 1967, atunci când LA Kings s-a impus cu scorul de 5-3 în fața lui Minnesota North Stars.

De atunci, actuala formație, Dallas Stars a adunat 117 victorii, 33 de partide s-au terminat la egalitate, în timp ce Los Angeles Kings s-a impus în 87 de întâlniri.

În ultimele 5 meciuri directe, Dallas a câștigat 4 jocuri, iar precedentul succes al gazdelor pe teren propriu, a fost în 2016, scor 3-2.

Câteva rezulate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Los Angeles Kings - Dallas Stars 4-5 OT (2012);

Los Angeles Kings - Dallas Stars 2-7 (2008);

Minnesota North Stars - Los Angeles Kings 10-5 (1993);

Los Angeles Kings - Minnesota North Stars 10-4 (1981);

Los Angeles Kings - Minnesota North Stars 4-4 (1969).

Cote pentru Los Angeles Kings v Dallas Stars

Atât Dallas cât și Los Angeles au unele dintre cele mai slabe ofensive din Conferința de Vest. Gazdele sunt ultimii și la acest capitol cu 112 goluri marcate în 44 de jocuri și o medie de 2.5/joc, în timp ce oaspeții au al 3-lea cel mai modest atac, după Los Angeles și Anaheim Ducks (113), cu 115 goluri înscrise în 42 de meciuri și o medie de 2.7/joc.

Stars se poate mândri în schimb cu cea mai bună apărare din NHL, cu doar 104 goluri primite, următoare echipă fiind New York Islanders cu 108. Media este de 2.4 goluri/meci.

King stau rău și în apărare, cu 140 de goluri încasate și o medie de 3.1/joc.

În ultimele 4 jocuri, oaspeții nu au primit mai mult de 2 goluri/joc, în timp ce gazdele au reușit o singură dată să înscrie mai multe de 2 goluri într-o partidă, în precedentele 4 meciuri.

Ținând cont de atacurile celor două formații, dar și de apărarea foarte bună a oaspeților voi miza pe un meci cu puține goluri marcate: Sub 6 – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.46 oferită de Unibet.

Los Angeles Kings vs Dallas Stars Pont: Victorie Dallas

Oaspeții au 4 victorii consecutive în ultimele 5 jocuri, iar în deplasare ultimul insucces a fost spre finalul lunii Decembrie, 7-4 la Florida Panthers. Va fi primul meci în afară al lui Dallas din acest an. Pentru Los Angeles este al 3-lea joc consecutiv disputat pe teren propriu, în 2020, în care au doar un succes (5-3 cu Philadelphia Flyers) și 2 înfrângeri consecutive. În ultimele 5 partide de acasă, King au bifat doar 2 victorii (una la începutul lui decembrie 2019 și una în prima zi din 2020). Dallas are nevoie de acest succes pentru a menține linia de victorii, în timp ce un succes al lui Kings, coroborat cu alte rezultate ar putea să-i scoată de pe ultima poziție. Pontul partidei: Victorie Dallas – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.66 oferită de Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.66
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici